Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kan yap tatlim bence. idrarla hic ugrrasma ben transferden sonra yedinci gun idrar testine baslayacagim, dokuzda sabah sekiz labratuvarin kapisndayim kan icin:)) ama sen bana bakma ben cok sabirsiz bir insanim bir de iki embro olucak bana hani ikiz olursa onceden cikar diye oyle yapicam:)) bana da baksaniza oldu da ikizi oldu:)))))))))))

offff ben kendimi tuhaf hissediyorum. Ya olmazsa diye. Gerçi her türlü şeye hazırlıklıyım ama olumsuzu aklıma getirmek istemiyorum. Bazende korkuyorum içimde gelişiyodur dimi?

oy canim korkma Insallah icinde seninle saglikli gelisiyor bebegin, ne olursa olsun son ana kadar hep olumlu olmaliyiz, guzel dusunmeli guclu durmaliyiz.

canım inan çok üzüldüm ;((ama her şeyin sonu değil ki işin başında gör kendini daha öncede yazmıştım bunu benim arkadaşım tedavi ile, tüp bebek ile 14 yıl boyunca hamile kalamadı 14 yıl sonra bir gün hamile olduğunu öğrendi ertesi günü göğüs kanseri olduğunu...:sinifsinif: ama doktorlar hemen kürtaj olup kemoterapi görmesini söylediler mahfoldu kürtja karar verip gittiğinde bebeklerin ikiz olduğunu söylediler ve ultrason resimlerini vermişlerdi saklıyordu tedavisini gördü ve doktoru artık bebk sahibi olmasını imkansız dedi kemoterapi gören kadının çocuğu olmuyor baştan söylemeliydin yumurtalarını dondurmamız lazım dı demişş..ikinciye nüksetti yine kemoterapi ve yine hamile ohaoldumsmile kimseyi dinlemedi doğurdu dünya güzeli 5 yaşında evladı var ama kendi yoksenağlama bu kış trafik kazasından kaybettik .üzülme canım kendin için hayırlısını iste mücadelendende vazgeçme opuyorumnanaktan

özlemcim beni ki yattı bilgisayarda kumanda da bende inan kafayı yemek üzereyim tv kolik tarifsiz derecede kaba saygısız bir insandır cuma gidecekmiş unarım hayırlısı ile gider

can cancım benim de 4 dü ))ama nden e2 istediler ki benden öyle bişi yumurta toplamaya kadar istendi ama şimdi istemediler;(((

canim ya bu nasil bir hikaye(( mahvoldum, mekani cennet olsun arkadasinin...
kaynanin gidicek olmasina cok sevindim, sen gormezden gel bosver idare et birkac gun.

kiz dur duan kabul olur falan ucuz de birinin kalbini durduruyorlar beddua gb sakin kimseye ucuz istemeyin ikizden sasmayin dualarda:))

kizlar ben yavastan yatiyorum, siz de uyumaya calisin size gunler geceler gecmiyordur simdi ama uyuyunki vucudunuz dinlensin, Insallah bebisleriniz icinizde saglikla buyuyorlar:))

can cancım benim de 4 dü ))ama nden e2 istediler ki benden öyle bişi yumurta toplamaya kadar istendi ama şimdi istemediler;(((

yumurta toplamaya kadar da istemişlerdi. Şimdiki de verilen ilaçların dozlarının yeniden ayarlanması içinmiş. Bazılarını kesebiliriz dedi. Ama hamile olup olmadığım hakkında bişey söylemiyceklermiş henüz

nedimem bacim su ucuzu ikiz yap da rahatca gidip uyuyayim ben sirf boyle bir sey basima gelir diye 4 ay tup bebege baslayamadim:))))))

cancan aklinda olsun progesteron yuksek cikarsa hamile olabilceigin hakkinda bir fikir veriyor ama dogalda oyle tup bebekte belki farklidir ne de olsa disardan da progesteron aliyoruz.

yaa özlemcim masal gibi değil mi canım ayşegülüm ün hayat hikayesi böyle oyavrum annesine nasıl düşkündü yanımzda otururken bile annesinin kucağına gelir elini annesinin koynuna sokardı illah annesinin sıcaklığını hissetmek istiyordu anne ona o anneye anormal derecede düşkündü şu an yavrum şokta şimdi babasına baba elimi tut baba yanımda otur mümkün olsa babasını işe göndermicek kreş ile avutuyorlar Allahtan kreşte olmayı çok seviyor da biraz avunuyor;(((((Allahım hiç bir evladı anasız babasız brakmasın senağlama

vallah li gülüm hadi şöyle anlaşalım ikiz kızları yaptın değil mi kırkından sonra hemen hamile kalırsın umarım hemencecik birde oğlan doğurdun mu olur üçüzzzz))))))))))

canim yaa hic boyle bir hayat hikayesi duymamistim cok etkilendim bir de su mesajin off be nedimem, Allah hayirlisini versin, hep derim kendime, belki de olmuyor cunku ya ben ya yavrumun omru az olucak diye............. Allah her seyin hayirlisini versin.........amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…