cancancım 4 mayısta kesin sonuç dediğin nedir anlayamadım??????
cancan az kalmis Allah sabir versin kiskirtmak gb olmasin ama bence sen 2 mayista yap testi
merhaba kizlar negatif sonuc aldim. 9 yillik evliyim 7 yildan beri tedavi icindeyim. biliyorum hamis arkadaslarin yanina hic yakismicak ama ben elimden geleni yaptim olamyinca olmuyor.ilk deneyimim uc tane embriyo koymuslardi dis gebelikle sonuclandi ona bile sevinmistim ne oldugunu bilmiyordum.bu kez birtnane konuldu 14 tane yumurta toplanmisti 5 dollendi konulanda 4 hucreliydi dondurulmusum yok cok uzuldum ama uzulmeklede bi yere varilmiyor.insallah benden baska kotu sonuc alan olmaz bu guzel topikte.saglicakla kalin.
canım inan çok üzüldüm ;((ama her şeyin sonu değil ki işin başında gör kendini daha öncede yazmıştım bunu benim arkadaşım tedavi ile, tüp bebek ile 14 yıl boyunca hamile kalamadı 14 yıl sonra bir gün hamile olduğunu öğrendi ertesi günü göğüs kanseri olduğunu...:sinifsinif: ama doktorlar hemen kürtaj olup kemoterapi görmesini söylediler mahfoldu kürtja karar verip gittiğinde bebeklerin ikiz olduğunu söylediler ve ultrason resimlerini vermişlerdi saklıyordu tedavisini gördü ve doktoru artık bebk sahibi olmasını imkansız dedi kemoterapi gören kadının çocuğu olmuyor baştan söylemeliydin yumurtalarını dondurmamız lazım dı demişş..ikinciye nüksetti yine kemoterapi ve yine hamile ohaoldumsmile kimseyi dinlemedi doğurdu dünya güzeli 5 yaşında evladı var ama kendi yoksenağlama bu kış trafik kazasından kaybettik .üzülme canım kendin için hayırlısını iste mücadelendende vazgeçme opuyorumnanaktan
can cancım benim de 4 dü))ama nden e2 istediler ki benden öyle bişi yumurta toplamaya kadar istendi ama şimdi istemediler;(((
cancan aklinda olsun progesteron yuksek cikarsa hamile olabilceigin hakkinda bir fikir veriyor ama dogalda oyle tup bebekte belki farklidir ne de olsa disardan da progesteron aliyoruz.
yaa özlemcim masal gibi değil mi canım ayşegülüm ün hayat hikayesi böyle oyavrum annesine nasıl düşkündü yanımzda otururken bile annesinin kucağına gelir elini annesinin koynuna sokardı illah annesinin sıcaklığını hissetmek istiyordu anne ona o anneye anormal derecede düşkündü şu an yavrum şokta şimdi babasına baba elimi tut baba yanımda otur mümkün olsa babasını işe göndermicek kreş ile avutuyorlar Allahtan kreşte olmayı çok seviyor da biraz avunuyor;(((((Allahım hiç bir evladı anasız babasız brakmasın senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?