vallah li gülüm hadi şöyle anlaşalım ikiz kızları yaptın değil mi kırkından sonra hemen hamile kalırsın umarım hemencecik birde oğlan doğurdun mu olur üçüzzzz))))))))))
Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkür ederim. Bide zaman geçse...
iyi uykular kizlar bebislerinizin icinizde cok saglikli gelistigini gorun ruyanizda Insallah.
musetta canım nasıl gidiyor ? bana günler geçmez olmaya başladı düne kadar iyidim ama durup durup günleri sayıyorum;(((
merhaba kizlar negatif sonuc aldim. 9 yillik evliyim 7 yildan beri tedavi icindeyim. biliyorum hamis arkadaslarin yanina hic yakismicak ama ben elimden geleni yaptim olamyinca olmuyor.ilk deneyimim uc tane embriyo koymuslardi dis gebelikle sonuclandi ona bile sevinmistim ne oldugunu bilmiyordum.bu kez birtnane konuldu 14 tane yumurta toplanmisti 5 dollendi konulanda 4 hucreliydi dondurulmusum yok cok uzuldum ama uzulmeklede bi yere varilmiyor.insallah benden baska kotu sonuc alan olmaz bu guzel topikte.saglicakla kalin.
gizemli kız yoksa keseyi mi gördün sen avatarını değiştirmişsin:))) Sabredemedin mi:)))
evet teyzesi keseyi çoktan gördük ya biz yarında allahın izniyle kalp atışını duyucaz meleğimin oda meleğimin resmi işte
evet teyzesi keseyi çoktan gördük ya biz yarında allahın izniyle kalp atışını duyucaz meleğimin oda meleğimin resmi işte[/QUOT
tamam tatlım soracağım bakalım arkadaşa tatlım yaşı 35 üstü de olsa 3 tane koymuyolarki
kizlar iyiki varsiniz gercekten insanin bazen kotu gununlerinde teselli edecek insan ariyor heleki kendini cok yanliz hissettigi zamanlar cok sagolun.zeynepelacim insallah guzel sonuclarini alirsin canim Allah gonlune gore versin.
gizemli 83, Allahim derdinin dermanini versin ne guzel bi mucize hamile kalman canim gercekten cok sevindim seni takip ediyorum insallah saglicakla kucaginada alirsin guzel dileklerin icin cok tesekurler.gercekten burdaki butun kizlar cok icten ve cok samimi Allah hepimizin yardimcisi olsun.
oyyy teyzesi yesin onu :)) Biz de yarın gidicez doktora.. kesemizi görücez... biz sizden bir hafta falan küçüğüz, kalp atışlarını duyamayız daha(( ama doktoru sıkıştırıcam bakalım ne zaman duyarız diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?