Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canımm Allahım hepimize hayırlı uzun ömürlü sağlıklı analı babalı büyümeyi nasip etsin ayrıca çok çok şanslı evlatlar olsun inşaallah birbirimizden hep güzel haberler alıcaz ))

aaaaaaaa özlemcim gitmiş )) cancan uyuyamıyorsun değil mi? ama uyumadan da zaman çabuk geçmiyor;(((hadi canım Allah rahatlık versin ben gidip yatıcam daha hapımı ve fitilimi kullanmadım;((senin için de yatmadan dua edicem :Saruboceq:

musetta canım nasıl gidiyor ? bana günler geçmez olmaya başladı düne kadar iyidim ama durup durup günleri sayıyorum;(((

merhaba canım, bende gün geçtikçe daha çok korkmaya başladım ya negatif olursa sonuç diye. içimde bir boşluk varmış gibi hissdiyorum. sanki tutmamış gibi...5 mayısta nasıl test yaptırıcan onu hiç bilmiyorum..

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. 5 MAYIS sonuç bekliyo
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................lucrin kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................4 MAYIS SONUÇ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................BEK LEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . YUMOŞ BÜYÜTÜYO
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................5 MAYIS SONUÇ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................pazartesi transfer
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... ..bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ........4 MAYIS SONUÇ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ......30 NıSAN SONUÇ
HAMıLELER

.1- benmasal...............................HAMıŞŞŞŞŞŞ: :
2-GıZEMLı83..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82....................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ

cnm ben dayanamadım doktorumu cepten aradım akşam

öle bir uygulama söz konusu bile değil biliyosun seninle ne kavgalar ettik gerçi koycak fazla embriyon yoktu ama olsaydıda koymicaktım ve drumunun vahametini de biliyosun dedi medicalpark göztepede böle bir uygulama yok bence bi yanlış anlaşılma olabilir haberiniz olsun hatta dur ben şu medicalpark bahçelievleri bi ariim
hatta aradım şu an hattayım canlı canlı walla bakalım ne dicekler

ya acaba bu arkadaş 35 yaş üstüne birden fazla embriyo konulacağını bilmiyor olupta ona bir ayrıcalık tanındı sanmasın....yaşı 35 ten yukarı falan olabilirmi acaba

aradım koordinatörümüz bilir dediler onun nosunu verdiler ama açmadı kadın yani tüp bebek bölümünde bankodaki kızlar da dahil kimsenin bi cvp vermemesi bi tek o biliyo demesi çok enteresan

canım hakkında hayırlı olsun inşallah sakın moralini bozma. insan ilk anda çok kötü oluyor. çünkü o stres, sıkıntı, farklı bir durum yani. fakat hayat devam ediyor. sağlık olsun.inşallah bir gün hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

evet teyzesi keseyi çoktan gördük ya biz yarında allahın izniyle kalp atışını duyucaz meleğimin oda meleğimin resmi işte

oyyy teyzesi yesin onu :)) Biz de yarın gidicez doktora.. kesemizi görücez... biz sizden bir hafta falan küçüğüz, kalp atışlarını duyamayız daha(( ama doktoru sıkıştırıcam bakalım ne zaman duyarız diye:))

canımısııın nolur üzme kendini bu günler de geçicek

duyarsın cicim 2 hafta sonra onuda duyarsın sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…