Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım bende umut tüp bebekte başladım tedavime
ilk görüşme çok olumlu geçti içime sindi bende tavsiye ederim.

birde daha önce kullanan arkadaşlar adetin kaçıncı gününe kadar kullanmaya devam ettiniz...

canım sanırım adetin 3.veya 4.gününe kadar kullanıyosun.yumoşların duruma göre doktorun sana bırakmanı söyler.adetliyken de devam ediyosun yani lucrine.
10 çizgisine kadar oluyo ilk başlangıç.sonradan 5 çizgisine düşürüyolar.merkezden bilgi verirler sana tatlım.

benmasal ne dedim ben sana .müjdemi isterimmmmmmmmmmmartıkkkkkkkkk

benmasal tebrik etmeyi unuttum.allahım hepimize nasip etsin.verilen salahlar yüzü suyu hürmetine.seninde dogum haberini almayı bekleyecegiz........canım tebrikler...............

benmasalcım tebrik edrim tatlım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu

kızlar bu arada lucrine başlıyorum 13 nisanda ilk ilacımı kullanıcam rabbim inşş hayırlı sonuçlar almayı nasip eder

benmasalcım tebrik edrim tatlım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim bizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu

benmasal tebrik etmeyi unuttum.allahım hepimize nasip etsin.verilen salahlar yüzü suyu hürmetine.seninde dogum haberini almayı bekleyecegiz........canım tebrikler...............

kızlar tsk ederım

sl cnm dıle benden ne dılersnn kaydirigubbakcemile5

Benmasal bugün istihareye yatayım ne çıkarsa isterim artık............

canımmmmmmm sen mutlu ol yeter.en güzel günler seninle olsun.sanki ben hamile haberimi almış gibiyim.bana çok umut oldun biliyomusun..................inşallah bende pozitif sonucumu alırım.sende beni istanbulda tebrige gelirsin olurmu........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…