Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

saol canım inşallah hayırlısı.senin çocugun var herhalde.hangi şehirdesin
evet canim benim bir kizim var münihte oturuyorum
Kızlar labratuardan aradılarrr sonucum ıçin
HAMILEYIMMMMMMMMM ınanamıyorum haylen soktayım 10. gunum değerım 318 çıktı

tatlim gözün aydin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah:1hug:

hayırlı olsun benmasalcım, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini. :)) ne zaman transfer edildi. blastosist embriyomu 5. gün mü?

heeyyooo süper haber hihoyyythihoyyyt
tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin.Amiiin.
içimize doğmuştu zaten dünden.maşallah

QUOTE=BenMasal;12291178]Kızlar labratuardan aradılarrr sonucum ıçin
HAMILEYIMMMMMMMMM ınanamıyorum haylen soktayım 10. gunum değerım 318 çıktı[/QUOTE]

tebrikler BenMasal!!!!! çok sevindim...... Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ....hihoyyythihoyyythihoyyyt

Kızlar hepınıze tsk ederım
Allahım ısteyen herkese nasıp etsın

Tiny canım 5. gun tranferıydı evet

slm arkadaşlar ben de bu ay sonu öngörüşme için umut tüpbebeğe gidicem,sizler nerelerde tedaviye başlıyorsunuz?bu arada benmasal çok tebrik ederim,rabbim kucaüında da göstersin yavrunuzu inşallah.AMıNNN..

işte budur çok sevindim gözlerim doldu sevinçten sonunda oldu duaların kabul oldu
Allah kucağına almak ta nasip etsin çok sevindim tatlım darısı başımıza
bu hafta moralim çok bozuktu 2 tane cenaze haberi aldım bu güzel haber ilaç gibi geldi
kendim hamile kalmış kadar sevindim.

canım senin adet tarihin ne zaman ya benim yarın ama hiç belirti yok lucrin geciktiriyormuş galiba

zübeydecim benim sat 9 marttı.nisanın 7 si gibi olurum sanırım.ama bu sefer lucrine erken başladım ben.doktorum tarihi öyle verdi canım.lucrin geciktirebiliyo adeti.kaç gün geçti?

ya daha geçmedi yarın adet tarihim allahım ya bugune kadar adetim geciksin diye dua ederken şimdi olayım diye ediyorum :) ama hiç belirtim yok ağrım falan yok yani normalde başlardı 3-4 gün önceden

zübeyde ben umut tüp bebeğe ön görüşme için gidicem ayın 30 unda kısmetse.bu 3. denemem olacak.ben izmirden katılıyorum,birinciyi dokuz eylül üniv de,ikinciyi özel smyrna art da yaptık ikiside negatif oldu malesef.ama umuttan çok umutluyum inşallah rabbim yüzüümüzü güldürür bu kez

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................regl bekliyor
3.musetta.................................1.deneme.. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.denem e.............hacettepe..............
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme..... .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.deneme. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.deneme. ........... ..................
9.benmasal...............................7.deneme... .........umut.....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.deneme.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme............umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.deneme.. ..........amerikan..................regl bekliyor

ne kadar kalabalığız kızlar siz lucrini sırıngada 10 çizgisine kadar çekipmi kullanıyosunuz yada kullanıcaksınız...

amıncanım ınsallah dedıgın gıbı kucagıma aldıgım gunlerıde gorurum

destegınız ıcın cok tsk ederım kızlar

cnm tsk ederım

bu aradabende Umut Tüp Bebek de denedım bence hıc dusunme orda dene derım

Allahım bu yolda mucadele eden bebek sahıbı olmayı ısteyen butun herkese nasıp etsın ınsallah

birde daha önce kullanan arkadaşlar adetin kaçıncı gününe kadar kullanmaya devam ettiniz...

ya daha geçmedi yarın adet tarihim allahım ya bugune kadar adetim geciksin diye dua ederken şimdi olayım diye ediyorum :) ama hiç belirtim yok ağrım falan yok yani normalde başlardı 3-4 gün önceden

hayırlısı olsun zübeydecim.daha transferden sonra beklemesi var.şimdiden sabırsızlanma şekerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…