Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sizede günaydın kızlarrrrrr.nasılsın evocummm.ne zaman izine çıkıyosun şekerim sen rahat rahat görüşürüz msn de o zaman:)

zübeydecim sen lucrinle doğum kontrol hapı kullanmadın dimi?eğer kullanmadysan bir mucize de olablir tabi :) belki de rüyaların gerçek olur ne güzel :)

sizede günaydın kızlarrrrrr.nasılsın evocummm.ne zaman izine çıkıyosun şekerim sen rahat rahat görüşürüz msn de o zaman:)

canım yarın son günüm işte.1 ay ücretsiz izine çıkıcam.kafam rahat olsun dedim.görüşürüz canım bol bol msnden.pazartesi ankaraya gidiyorum.salı günü de kontrol var bakalım :)
sen de salı gidiyosun umuta dimi?

canım benim inşallah doğum kontrol hapı kullanmadım adetim çok düzenli benim belki bu ay ağrısız olacağım :) keşke bi mucize olsa tatlım ama eşimin sperm sayısı çok ama çok az yine yaradanım bilir :) ama doğal olsun tüp olsun farketmiyor sonuçta ben ona kavuşacağım bunu biliyorum şimdi yada ilerde hayırlısı ne zamna ise olacak yılmadan usanmadan ben bebeğimi isteyeceğim :):Saruboceq::Saruboceq:

ewet evocum salı sabahı gidiyorum kısmetse umuta.hakkımızda hayırlısı olur inşallah canımcım.zübeyde inş bir mucize olur hadi bakalımmm hayırlısı...

amiin :Saruboceq:

ay kızlar soktunuz aklıma annemde öyle diyo akşam kan tahlili yaptır diyo ben bekliyim dimi biraz daha lucrin geciktirir mi acaba

tatlı kız benim adetimin 21. günü 4 nisan ben 12 nisanda adet olucam sanırım gonalflerede 13 nisanda başlıycam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…