Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

tatlıkız benimde 12 nisan adet gününm sanırım bende adet olursam eğer 13 nisanda başlıycam gonalflere sen lucrine şimdidenmi başladın... ben 4 nisanda adetin 21. günü başlıycam ....

gözkapagım şişmişki anlatamam size.kocaman bir gözüm olmuş şimdi doktora gidecegim.mikrop kapmış herhalde.agrıyor

anne adayımız benmasal nasılsın zübeyde ya sen nasılsın bugün

dün canım sıkıldı ilaç raporu çıkarttıracaktım drum tüpbebek raporuda çıkması lazım dedi.rapor çıkarsa hakkımı kullanıyormuşum.ama hastaneme zaten rapor gerekli degilki.eger çıkarttırırsam 2. hakkımı boşu boşuna gidecek.ilaçları parayla alsam o da pahalı ne yapsam.gnl f 450 nekadarki

Gunaydın canımmm

Allahım ıns sanada yasatsın ısteyen herkesede

sen pozitif sonucu al ben senı tebrıge gelırım tabı canım benımmmmm

bu arada ınsallah yarın değerım katlanırda içim rahatlar haylen çok sevınemıyorumkı bennnn

katlar katlar.sonrada seni kilolarla katlar.hooooooooop tamam işteeeeeeeeee

günaydın kızlar tuhafım bugun ya adet günüm bugun ama hala bi tık yok belirti de yok akşamda rüyamda hamile olduğumu gördüm kız kardeşime kırmızı taç aldırıyorum bide ikizmiş bebeklerim cinsiyetlerini söylemiyor doktorum ya 2 kızın yada 2 oğlun olacak diyor çok hoş bi rüyaydı benim için :)

kızlar şimdi sıra kimde kimden güzel haber bekleyeceğiz en erken hangimiz tedaviye başladı herkes regl bekliyo bugun yarın ben olursam galiba sıra bende :)

günaydın arkadaşlarr sel76 geçmiş olsun canım.gonal f nerden baksan 450/500 civarı vardırama bak ne dicem bu ilaçları siteden bulursun yüzdelikle satanlar var,o şekilde halledip raporunu boşa harcamana gerek kalmaz.

gunaydın zubeyde,belkide o rüyan gerçektir inşallah,tedaviye niyetlenip hamile kalan çok oluyor.rabbim istediği herşey olur,hakkınızda hayırlısı olsun canım...
kıs evo nerdesin şekerrrrrr

nasıl yani

canım birde ecza deposundan birilerini bulursan daha uyguna geliyo ben lucrini 90 tl ye aldım 140 tı fiyatı düşün yani

hangisine nasıl yani dedin sel:) ilaçları yüzdesiyle satma kısmınamı?ona dediysen ewet öyle bişey var,tedavi sonrası elinde ilaç kalan arkadaşlar satıyor yüzdesiyle,o şekilde alan çok arkadaş var.ilaçların belliyse bakarız başka yerlerden de özelden mesaj atarsın bana ok

kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar
benmasalcım tebrik ederim topiğimizin nazarlığısın darısı herkesin başına inş.
bende primolut adında bi ilaç kullanıyorum şu an adet geciktirici pazar günü bırakacağım ve 1-2 gün içerisinde adet olacağım inş. tedavimede haftaya başlıyacağım çok heyecanlıyım

tatlıkız benimde 12 nisan adet gününm sanırım bende adet olursam eğer 13 nisanda başlıycam gonalflere sen lucrine şimdidenmi başladın... ben 4 nisanda adetin 21. günü başlıycam ....

dün hastanedeydim tatlım ultrason çekildi ve bu gün adetimin 3 günü
adetin 21. günü lucrine başlayacam yani 13 nisanda tatlım direk lucrinle başladı tedavim sen öncesinde gonalflere mi başladın

günaydın kızlar hepinize hihoyyyt

sel ilaç için zaten rapor alsan da %20 sini ödüyor devlet.boşuna raporla uğraşma bencede hem hakkını da kaybetmiş olursun.umutun dediği gibi tedaviden kalan ilaçlar oluyo bazı arkadaşların yüzdesini verip alabilirsin.ben de geçen tedavimden kalan ilacımı bir arkadaşa göndermiştim.

zübeydecim sanırım lucrin kullanıp adetini bekleyen sen varsın bu ara.yani sıra sende gibi görünüyo.diğer arkadaşlar başlamamışlar lucrine henüz.sonra da ben varım gibi ama belki yeni gelenler olur bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…