canim 30 yasindayim, sebepsiz infertelite bizim. ucuncu ignemi oldum bugun.
kusara bakma simdi cikiyorum basim inan zonkluyor( yoksa cenem dusuktur yarin burda olursaniz bol bol konusalim.
Göreceksin vallahi.. nedimecim, içim senle ve zübeyde ile ilgili o kadar ferahki.. özellikle ikinizi çok net hissediyorum, kendimde de böyle idim...İnşallah sağlıkla kucaklarımıza da alacağız... Öptük sizi teyzeleri:))
günaydın kızlar yok mu güzel haberler[/QUOT
zeynepcim canım çok sevindim allah kucağına da almayı nasip etsin hemen listeme yeni bi hamiş ekliyorum :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tatlım inşallah yaa :) ben gerginim hala adet olmadım çünkü söktürücü içiyorum oda söktürmedi
günaydın kızlar yok mu güzel haberler[/QUOT
zeynepcim canım çok sevindim allah kucağına da almayı nasip etsin hemen listeme yeni bi hamiş ekliyorum :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sağol canım darısı isteyen herkeese
zeynepela tebrik ederim allah tamamına erdirsin bize umut oluyorsunuz
zübeydecim sen adet olmadınmı haala ilaç da kullanıyosun bi daha arasana kliniği belki muayeneye çağırırılar inş. bir anöce adet olup başlarsın
zeynepela tebrik ederim allah tamamına erdirsin bize umut oluyorsunuz
zübeydecim sen adet olmadınmı haala ilaç da kullanıyosun bi daha arasana kliniği belki muayeneye çağırırılar inş. bir anöce adet olup başlarsın
kız zübeyde sen test falan yaptınmı hamile olmayasınsorma tatlım ya klinik verdi zaten söktürücü yü 6 gün kullanacağım olursun dediler bekliyorum bakalım bende var bi tuhaflık 2 aydır bende tutuyo sürekli bi aksilik allah sonumu hayır etsin
ayy canım çok sevindim gerçekten kalite malite boş valla allah nasip ettikten sonra her zaman her şekilde olabiliyo allah tamamına erdirsin inş..sağol canım gerçekten umudunuz olsun çünkü benim hiç yoktu tek embriyo diye bi de 1. kalite olmayınca ama rabbim dilerse oluyor
günaydııın kızlar hihoyyyt
zeynepala tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin a.s.
zübeydecim ben de seni merak ediyodum olmadın mı adet hala?test yaptın mı peki canım?herşeyin hayırlısı olsun inş.biraz rahat olmaya çalış.benim de tedavimin başında sorunlar oldu biliyosun kaç aydır lucrin kullanıyorum.elimden geldiğince rahat tutmaya çalıştım kendimi.
benim de yarın yumoşlar toplanıyo sabah 10 da toplanacakmış.bana dua edin kızlar oldu mu?
fırsat buldukça girmeye çalışıyorum sizlere çok alıştım.inşallah uğurlu sayfamız bana da uğur getirir :ecrin_bebek:
günaydın canım sana bol yumoşlu bir gün diliyorum inş. güzel güzel yumoşların toplanıp döllenir
allah yardımcın olsun darısı bizlerin başına bu günler çok yavaş geçiyo ama iğne vakitleri nedense hemen geliyo eyvahedigeldismile
ya test yaptırdım negatif çıktı yanlış çıkma olasılığı varmı kızlar tekrar yaptırsam mı farlutal kullanoyorum 4.günüm ama inanın hala bi belirti yok çok sinir oluyorum lucrin bu kadar geciktiriyormu ki bugun uzatmalı 5.günüm benim adetim şaşmazdı çünkü 28 günde bir olurdum ama olmadı offf yaaa
idrar testi mi yapmıştın canım?merkezden ne diyolar peki biradaha arayıp durumu söylesen belki çağırırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?