Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim 30 yasindayim, sebepsiz infertelite bizim. ucuncu ignemi oldum bugun.
kusara bakma simdi cikiyorum basim inan zonkluyor( yoksa cenem dusuktur yarin burda olursaniz bol bol konusalim.

tamam canım ıyı geceleropuyorumnanaktan

tatlım inşallah yaa :) ben gerginim hala adet olmadım çünkü söktürücü içiyorum oda söktürmedi

günaydın kızlar yok mu güzel haberler[/QUOT

zeynepcim canım çok sevindim allah kucağına da almayı nasip etsin hemen listeme yeni bi hamiş ekliyorum :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. 8 mayıs SONUÇÇ
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................decapeptyl kullanıyo
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ............lucrin kullanıyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel....................4 MAYIS SONUÇ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı...................bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . YUMOŞ BÜYÜTÜYO
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................5 MAYIS SONUÇ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık merkezi.................8 MAYIS SONUÇÇ
26.aralma.....................................???? ????................???????????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. ..........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????....................?????????...........................bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.deneme....................medicalpark.........................4 MAYIS SONUÇ
32.zeynepela................................1.deneme...................??????????.........................HAMıŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................????????..................??????????..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
HAMıLELER

.1- benmasal...............................HAMıŞŞŞŞŞŞ: :
2-GıZEMLı83..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞ
3- qualiyt ...................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82....................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
zeynepela tebrik ederim allah tamamına erdirsin bize umut oluyorsunuz
zübeydecim sen adet olmadınmı haala ilaç da kullanıyosun bi daha arasana kliniği belki muayeneye çağırırılar inş. bir anöce adet olup başlarsın

sorma tatlım ya klinik verdi zaten söktürücü yü 6 gün kullanacağım olursun dediler bekliyorum bakalım bende var bi tuhaflık 2 aydır bende tutuyo sürekli bi aksilik allah sonumu hayır etsin

sağol canım gerçekten umudunuz olsun çünkü benim hiç yoktu tek embriyo diye bi de 1. kalite olmayınca ama rabbim dilerse oluyor

sağol canım gerçekten umudunuz olsun çünkü benim hiç yoktu tek embriyo diye bi de 1. kalite olmayınca ama rabbim dilerse oluyor
ayy canım çok sevindim gerçekten kalite malite boş valla allah nasip ettikten sonra her zaman her şekilde olabiliyo allah tamamına erdirsin inş..

günaydııın kızlar hihoyyyt

zeynepala tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin a.s.
zübeydecim ben de seni merak ediyodum olmadın mı adet hala?test yaptın mı peki canım?herşeyin hayırlısı olsun inş.biraz rahat olmaya çalış.benim de tedavimin başında sorunlar oldu biliyosun kaç aydır lucrin kullanıyorum.elimden geldiğince rahat tutmaya çalıştım kendimi.
benim de yarın yumoşlar toplanıyo sabah 10 da toplanacakmış.bana dua edin kızlar oldu mu?
fırsat buldukça girmeye çalışıyorum sizlere çok alıştım.inşallah uğurlu sayfamız bana da uğur getirir :ecrin_bebek:

nursencim sen de adetini bekliyodun dimi canım?
biz muhasebeciler gecikmeli başladık ama inş.güzel sonuçlar alırız :)

günaydın canım sana bol yumoşlu bir gün diliyorum inş. güzel güzel yumoşların toplanıp döllenir
allah yardımcın olsun darısı bizlerin başına bu günler çok yavaş geçiyo ama iğne vakitleri nedense hemen geliyo eyvahedigeldismile

ya test yaptırdım negatif çıktı yanlış çıkma olasılığı varmı kızlar tekrar yaptırsam mı farlutal kullanoyorum 4.günüm ama inanın hala bi belirti yok çok sinir oluyorum lucrin bu kadar geciktiriyormu ki bugun uzatmalı 5.günüm benim adetim şaşmazdı çünkü 28 günde bir olurdum ama olmadı offf yaaa

valla bilirim uzun protokol bitmek bilmiyo.ben de 1 ay boyunca lucrin kullandım.
toplama günü gelince de heyecanlandım birden :)
transfer sonrası bakalım nasıl beklicez :)
herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

idrar testi mi yapmıştın canım?merkezden ne diyolar peki biradaha arayıp durumu söylesen belki çağırırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…