Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nedimecim basim agriyor biraz daha ucuncu igneyi oldum, yumurtaliklarim agrimaya basladi minik minik...regle ilk gun baslatti doktor bana igneyi, iyiyim de dedim simdiden hissetmeye basladim son gunler icimde bombayla geziyor gb olmayayim:))
tavuk moduna gectim yani sen nasilsin?

yumurtalıklarımda sızı da ağrılarda hissettim sağ kasıkta belirgin sızlamalar oluyordu yurtaların büyüyür kocaman kocamaaan olacaklar)

eminim oyledir inan ben simdiden esime transfer sonrasi nasil gecer diyorum, sekizinci gunu kan testine gidecegim:))

ıyı gecelerrrr arkadaslaaaaaaaaaaar ben geldım. unıversıte sınavını kazandımm :)))

özzlem canım benim başım çok ağrıyor kusura bakmazsan ben kaçar yoksa oturup yazışmayı çok isterdim....kendine ilaçlarına dikkat et yarın senibekliyorummm :1hug:

ozlemcim senıde hep goruyorum yazılarını okuyorum tanısmak kısmet olmadı daha.. nasılsın canım

kizlar internetim sorunlu kusura bakmayin agir geliyor.
melekcim merhaba cok sevindim hayirli olsun, tedavinde boyle kolay sonuclanir Insallah.
nedimecim benim de basim kotu, yarin internetimde sorun olmazsa hemen sana bakmaya girecegim, bizi haberdar et olur mu

sagol ozlemcım. sen tedavıne basladınmı yasın kac.. sorununuz nedır

ben de cikicam nedimecim, durdukca artti basim( hepinizi opuyorum yarin bize mujde getir nedime, dua edicem cok sana. Allah yuzunu guldursun Insallah. kan testine gitmeye calis.
herkese iyi uykular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…