Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

benimde bugün 9. gün ama testi çarş dediler baana sen niye perş yaptıracaksın? geçen hafta ctesi oldu benim transfer.

benimde cumartesi transferim oldu 12 gün sora test yaptırmaya gel dedi tranfer oldugu günden saymıyorm pazar gününden sayınca mayısın 6 na denk geliyor zaten test kagıdında da mayısın altısı diyor

sen nerde yaptırmıştın cnm tüp bebegi benim kadıköy acıbadem de oldu

güzel sonuç alalımda 5 i 6 sı fark etmez aslnda zemuszemus neyse canım ben çıkıyorum. 12 de ilaç aldım uyku yapıyoo.. iyi geceler sana görüşürüz..

güzel sonuç alalımda 5 i 6 sı fark etmez aslnda zemuszemus neyse canım ben çıkıyorum. 12 de ilaç aldım uyku yapıyoo.. iyi geceler sana görüşürüz..

amin cnm inş tmm aeol allah rahatlık versin tatlı rüyalar sana:)

iyi akşamlar ayse nasıl gidiyor? benim belim başım kasıklarım ağrıyor;((((

benim de aynı cnm sabahtan bu tarafa aglama komasına girdim resmen nedime bilmiyorm allahtan umut kesilmez ama benim hiç umudum yok rabbim affetsin ama daha 3 günüm var testte bakalım ne olcak inş güzel sonuçlar cıkar allahım inş hepimiz hamile oluruz((

gız bacum nerdesin nedimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

musettacim Insallah lekelenmen kesilmistir de morelin duzelmistir, yerlesmeden oluyor bence ama haklisin kimse gormek istemez, aysecim senin tansiyon ne alemde, yuksek olan tansiyon duserse ben olsam hamilelige yorardim, Insallah.
CDcim sen ne durumdasin, devam demissin pembe lekene umarim sabaha kalmaz bir seyin.
kizlar morelliniz cok bozulmus, cok da haklisiniz beklemek cok cok cok zor olmali ama soyle dusunun ne olduysa oldu bitti artik, hamileyseniz hamileseniz degilseniz degil, siz bilseniz de bilmeseniz de su an degismeyecek sonuc. azcik daha sabretmeye calisin, elimizden gelen her seyi yapiyirz gerisi gercekten Allah ne yazdiysa. tabii demesi kolay henuz transfer asamasina bile gelmedim ama diycek baska bir sey bulamiyorum hepinize dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…