Kızlar günaydın bugün işe başladım ben :)
Çok yazışmalar olmuş; okuyamadım, yeni haberleri sabırsızlıkla bekliyorum umarım hamiş sayımız çok artmıştır.
Bugün benim transferimin 1. haftası, bir hafta izin alıp evde geçirdim ve genelde hep yattım. Sebze meyve yiyip dua ettim. Cumartesi test yapacağız, çok heyecanlıyım, bu testi söylenenden erken yaptıran var mı, kan da mı idrarda mı baktınız.
musettacim Insallah lekelenmen kesilmistir de morelin duzelmistir, yerlesmeden oluyor bence ama haklisin kimse gormek istemez, aysecim senin tansiyon ne alemde, yuksek olan tansiyon duserse ben olsam hamilelige yorardim, Insallah.
CDcim sen ne durumdasin, devam demissin pembe lekene umarim sabaha kalmaz bir seyin.
kizlar morelliniz cok bozulmus, cok da haklisiniz beklemek cok cok cok zor olmali ama soyle dusunun ne olduysa oldu bitti artik, hamileyseniz hamileseniz degilseniz degil, siz bilseniz de bilmeseniz de su an degismeyecek sonuc. azcik daha sabretmeye calisin, elimizden gelen her seyi yapiyirz gerisi gercekten Allah ne yazdiysa. tabii demesi kolay henuz transfer asamasina bile gelmedim ama diycek baska bir sey bulamiyorum hepinize dua ediyorum.
günaydııın kızlar hihoyyyt
zeynepala tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin a.s.
zübeydecim ben de seni merak ediyodum olmadın mı adet hala?test yaptın mı peki canım?herşeyin hayırlısı olsun inş.biraz rahat olmaya çalış.benim de tedavimin başında sorunlar oldu biliyosun kaç aydır lucrin kullanıyorum.elimden geldiğince rahat tutmaya çalıştım kendimi.
benim de yarın yumoşlar toplanıyo sabah 10 da toplanacakmış.bana dua edin kızlar oldu mu?
fırsat buldukça girmeye çalışıyorum sizlere çok alıştım.inşallah uğurlu sayfamız bana da uğur getirir :ecrin_bebek:
günaydın kızlar bugün transfere gidiyorum çok heyecanlıyım hepnizi çok seviyoruöm
Musetta arkadaşım sen neler yaptın, nasıl gidiyor seninle aynı gün transferimiz olmuştu.
Kızlar günaydın bugün işe başladım ben :)
Çok yazışmalar olmuş; okuyamadım, yeni haberleri sabırsızlıkla bekliyorum umarım hamiş sayımız çok artmıştır.
Bugün benim transferimin 1. haftası, bir hafta izin alıp evde geçirdim ve genelde hep yattım. Sebze meyve yiyip dua ettim. Cumartesi test yapacağız, çok heyecanlıyım, bu testi söylenenden erken yaptıran var mı, kan da mı idrarda mı baktınız.
musettacım inş.tutunma kanamasıdır canım testine de varmış daha moralini bozma lütfen.
adet kanaması olduğu halde hamiş olan da çok kişi var hem.inş.seninki öyledir.
inşallah canım inşallah ben yanılıyorumdur da öyledir.
tatlım ayın kaçında transferin olmuştu kaçırmısım ben :) sonuç hangi gün düzeltme yapayım listede takip edelim rahatça
günaydın kızlar bugün transfere gidiyorum çok heyecanlıyım hepnizi çok seviyoruöm
musettacım canım bozma moralini yüksek tut, ikisi de gelcek inşallah, güzel düşünelim.
kızlar evdeyken rahattım hep yattım korkudan bişey yapmnadan, ama şimdi tedirginim. bugün itibariyle ne yapabilirim, yani uzanma deniyorya kolumu uzatıp bişeyler alabilir miyim, ağır kaldırma derken mesela neleri yapabilirim neleri yapamam yardımcı olur musunuz bebek tuttuysa tutmuşmudur,
zübeydecim benim 5 mayıs test günüm :) 3 gün daha bekletme beni nolur ölcem zaten meraktan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?