Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Kızlar günaydın bugün işe başladım ben :)

Çok yazışmalar olmuş; okuyamadım, yeni haberleri sabırsızlıkla bekliyorum umarım hamiş sayımız çok artmıştır.

Bugün benim transferimin 1. haftası, bir hafta izin alıp evde geçirdim ve genelde hep yattım. Sebze meyve yiyip dua ettim. Cumartesi test yapacağız, çok heyecanlıyım, bu testi söylenenden erken yaptıran var mı, kan da mı idrarda mı baktınız.

Son düzenleme:

tatlım ayın kaçında transferin olmuştu kaçırmısım ben :) sonuç hangi gün düzeltme yapayım listede takip edelim rahatça

canım saol, ne yazık ki lekelenmem kesilmdi aksine arttı. dr bekliyorum şimdi. başka bir ilaç daha verecekti. ameliyattaymış. hayırlısı diyorum sadece. dünden daha iyiyim. moralim daha iyi. dün ağlayıp duruyordum...

inşallah güzel yumoşların toplanır canım.. sayfamız pek uğurlu maşallah seninde hamiş haberini yazarız inş.

günaydın kızlar bugün transfere gidiyorum çok heyecanlıyım hepnizi çok seviyoruöm

iyi şanslar canım, dualarımız seninle

Musetta arkadaşım sen neler yaptın, nasıl gidiyor seninle aynı gün transferimiz olmuştu.

canım ben bekliyotum test tarihim 5 mayıs. ama dünden beri artan bir lekelenmem oldu moralim bozuldu tabii. şimdi dr bekliyorum. dün aradım devam ederse yarın ara başka ilaç vereyim demişti. ona başlıycam ama umudum pek kalmadı canım. yine de herşey Allahtan... sen naptın nasılsın ? moraller iyi değil mi ?

mavi mercan canım inş.güzel haberlerini alırız.testi kanda yaptır çünkü idrar yanıltıcı oluyo.bir de doktorun dediği gün yaptır bence bazen kimyasal olabliyo sonuç.inş.hamişsindir sende :)

musettacım inş.tutunma kanamasıdır canım testine de varmış daha moralini bozma lütfen.
adet kanaması olduğu halde hamiş olan da çok kişi var hem.inş.seninki öyledir.

musettacım inş.tutunma kanamasıdır canım testine de varmış daha moralini bozma lütfen.
adet kanaması olduğu halde hamiş olan da çok kişi var hem.inş.seninki öyledir.

inşallah canım inşallah ben yanılıyorumdur da öyledir.

musettacım canım bozma moralini yüksek tut, ikisi de gelcek inşallah, güzel düşünelim.

kızlar evdeyken rahattım hep yattım korkudan bişey yapmnadan, ama şimdi tedirginim. bugün itibariyle hareketlerimde neleri yapabilirim, yani uzanma deniyorya kolumu uzatıp bişeyler alabilir miyim, ağır kaldırma derken mesela neleri yapabilirim neleri yapamam yardımcı olur musunuz bebek tuttuysa tutmuşmudur,

canım bana doktorum çok fazla ayakta kalmadan yorulmadan günlük işlerini yapabilirsin demişti.yani yemek yapmak,bulaşık yıkamak vs.ama test gününe kadar ağar şeyler kaldırmak,yukarı uzanmak ve eğilmek yok dedi.yani hareketlerini yavaşlatıp günlük işlerini yapabilirsin :)

zübeydecim benimde toplamam var yarın sabah listeyi düzeltiyosan :)
birde merkez değişti benim Ankara güven hastanesi oldu.

musettacım umutsuzluk için çok erken böle yapma ne kanamalar geçirip bunları yaşayıp hamile kalanlar var

mavi mercan aşırı dikkate gerek yok mesela kol çantanı taşı ama gidipte 5 kiloluk bebeği kaldırma tabiki uzan ama gidipte dolabın en üstündeki şeyi almaya kalkma olur mu

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial..................................4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci..................................lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................5 mayıs SONUÇÇ
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe...............................iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................purogon kullanıyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................................yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................4 mayıs toplama
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................yumoş büyütüyo
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut........................................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia...................................ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel..................................4 MAYIS SONUÇ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı................................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial..............................1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia...............................BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............4 mayıs toplama
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci.................................5 MAYIS SONUÇ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................8 MAYIS SONUÇÇ
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.deneme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????.........................bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......4 MAYIS SONUÇ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................??? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ

Son düzenleme:
zübeydecim benim 5 mayıs test günüm :) 3 gün daha bekletme beni nolur ölcem zaten meraktan kaydirigubbakcemile3

zübeydecim benim 5 mayıs test günüm :) 3 gün daha bekletme beni nolur ölcem zaten meraktan kaydirigubbakcemile3

CANIM BENİM ÇOK ÖZÜR mavi mercan aynı gün transfer olduk deyince öyle yazdım çok özür ben biran önce gelsinde sizleri hamiş yazayım diye can atıyorum güzelim sen idrarda yada kanda hiç baktırmadın mı

merhaba kizlar, musettacim Insallah bugun kesilir lekelenmen. keseyi gormeye ne zaman gideceksin?
nedime test yaptin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…