Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Bu arada no stres ona göre, bebeğini etkiliyorsun böyle kendini gererek, rahat ol bacım yaaa, hem ben yücel hocaya çok güveniyorum, olumlu senin sonuç :)

ama testte sonradan oluşan çok çok uçuk bi pembelik oluştu ama bilmem bendemi bi arıza var onda mı ;(((????????

canım ben de 8. gün idrar testi yapmıştım ilk görünmedi sonra çok silik çıktı bak pozitif ama neden kan yaptırmadın kaçıncı gün şimdi senin

nedime idrar testi mi yaptın? Kaçıncı günün?
Ben de kan testi sandım heeee.

canım yaa benim ayın 24 de transferim oldu 5. gün civcivleriydiler yarın kan testi yaptırmamı söylemişti doktor ama ben bugün idrar testi yaptım ne arkadaşları dinledim ne doktoru morolimi bozdum;(((

ya abla sen ne tuhafsın ya ben şimdiden 7. gün gider kanda baktırırım diyorum yada git hassas testler var onlardan al kan testine eş değerli onlarda sel76 dan da haber yok

kızlar benim arkadaş hastanede laborotuarda hemşire gidip ona bi test yaptırsammı çıkar mı acaba bekleyin ben onu bi arıyam bakıiim ne dicek...

ya nedime abla sana kal geldi walla sen silik çizgi gördün şoka girdin yada olmazsa diye korkuyorsun yaptır şu testi bayram yapalım şurda

kızlar benim arkadaş hastanede laborotuarda hemşire gidip ona bi test yaptırsammı çıkar mı acaba bekleyin ben onu bi arıyam bakıiim ne dicek...

çıkar tabi hemde blastosist seninki benimkide 5. gün transferi bende de 6 gün öle çizgi çıktı ama yok gibi 7 gün test yaptırdım sonuç 46,55 bence sende hemen yaptır hem 5. gün embriyosunun erken kanda çıkma olasılığı daha fazla

offff kızlar yaa benim hemşire ablam bana biraz sabırlı olsana ben bu akşam kan tüpü alıp gelicem sabahta kanını alır bakarım dedi ,.((( bende tmm ablası deyi verdim ama sıkıntı yaptım çokkkk;((((

offff kızlar yaa benim hemşire ablam bana biraz sabırlı olsana ben bu akşam kan tüpü alıp gelicem sabahta kanını alır bakarım dedi ,.((( bende tmm ablası deyi verdim ama sıkıntı yaptım çokkkk;((((

www.forteltestleri.com/gebelik_sss.aspx

abla bak bu test ben şimdiden alıp koyacağım kenara :)

eczaneye git hassas gebelik testi istiyorum de zaten 25-30 tl arası fiyatı var anlarsın hassas olduğunu markaya gerek yok alda yapınca bizede hbr ver

nedimecim bosuna bekleme yarin ve bugun arasinda sonucun degismez bence idrarla ugrasma git kan ver aksamustu alirsin boyle gece mi gecer, bak cikacagina emin olmasam bu kadar israr etmem inan

zübeydecim hangisiymiş bu hassas testler ben çıldırırım şimdi söylede gidip alayım)

nedimecım 8. gun benımde sılık cıkmıştı 9.gun kanda cıktı bebişim bence senın meleğinde seninle uzulme hamiş listemize senı beklıoruz insallah
ben ılk gormedım cızgıyı attım testı 5 dk sonra içime bi kusku düştü gıttım baktım sılık çizgi hemen arkadaşim eczacı ona goturdum oda gozunaydın dedı umarım senınde ole olur:ecrin_bebek:

nedime idrar yapma sabah idrari olmazsa cikmaz simdi hassasi da cikmayabilir, kan testo o testten daha ucuz ve kesin sonuc hadi git kana bak vakit kaybediyorsun burda

ya ablaa hadi inat etme sen niye bekliyon ben anlamıyom ki gerçi hamilesin de bak gizemli 7 gününde baktırdı çıktı senin bugun 9. günün kendini boşuna sıkıntıya sokuyorsun

nedimecim bosuna bekleme yarin ve bugun arasinda sonucun degismez bence idrarla ugrasma git kan ver aksamustu alirsin boyle gece mi gecer, bak cikacagina emin olmasam bu kadar israr etmem inan

aslında bende aynı fikirdeyim hassas test alıp o kadar para verene kadar git kan ver bi yere acil çıkması lazım dişim ağrıyo çektiremiyorum doktor rapor beklio de hemen 2 saatten az çıkarırlar sonucunu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…