Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

heeee yanı 2 hafta sonraya cagırması normal ozaman ben gıdınce ınsallah hem keseyı gorcem hem de kalp atısını duycam melegımın insallah:Saruboceq:ya dr ara ara bunalttım kadını naniknanikondan valla sıze soruyorumolumunekankayizsmile
sen jele gectın mı gozemlıcım yoksa süzgeçliğe devammı

ya sorma totocum mahvoldu şimdi benim kadın doğumcum tüp bebekçi arkadaşına göndermişti oda ben hamile kalınca artık eski doktorunla devam ediceksin dedi
tüp bebekçi 8. haftaya kadar prognex iğneye devam dedi ama bnm doktorum bu hafta sonu gittiğimde de allahın izniyle sorun çıkmazda hafta bir iğneye geçicek

2 hafta sonra çağırmaları banada tuaf gelmişti hatta kendi doktoruma sormuştum neden öle diye size tam randımanlı tedavi uygulanıyo zaten buna rağmen bebek düşerse sağlıksızdır onun dışında düşük ihtimali olmadığı için kalp atışı oluştuğu zaman çağırıyolar dedi
ama bence kötü bi uygulama ya boş gebelikse ya dış gebelikse bende kan testinden 4-5 gün sonra bakmalılar

gizemlicim haftasonu biz senin sevincini paylastik cok mutlu olduk senin adina, okumadiysan tekrardan tebrik ederiz, cok sukur bebisin pit pit annesine merhaba demis

ya gerçekten mi dur bakiim geriye doğru çok saolun fıstıklar bizim bi arkadaş bebeğini kaybetti ben hepinize yazamadım saolun

bnm kasıklarım bi ağrıdı test gününe yakın hamile olduğumuda erken test yaptığım için biliyodum ama korktum tabi doktorum rahimde çalışma var ağrı doğal dedi..

bebiş oldugunu bilsem agrıya katlanırım ama ben test yamadım zaten çıkmaz moralimide bozmak istemiyorm çıkmazsa çok üzülürum 9. günüm 3 günüm kaldı birz daha sabır edeyim ama düşünmektende kandimi alı koyamıyorm acaba sonuç ne olcak var mı? yoksa yok mu? die sürekli düşünüyorm allahım ya beklemek ne zor bir şey((((((

sagol canim cok sukur cok sevindim Masallah gizeliyi de bebisine de

Gİzemlİ duymuŞ kalp atıŞını tatlım Şehİr dıŞında yanlıŞ hatırlamıyorsam o yuzden yok buralarda

fıstıklar ben yokken beni merak etmişsiniz hakkınızı helal edin aslında ben hemen doktordan çıkınca açtım laptobu hastanenin wireles şifresini sordum annemi bile aramadan eşim napiosun merve dur bi hastaneden çıkalım dedi

tam girdim size yazıcam bi baktım angelofsky bebeğini kaybetmiş okuyunca bşaladım ağlamaya çıktım hemen arkadaşım o durumdayken ben mutluluğumu yazamaadım nebiliim ertesi gün yazabildim kayınvaldemlere yalovaya geçmiştik.evde de net var iş yerimde de merakta bıraktığım için kızmayın olur mu

e git ayptır bi kan testi ben 7. günde yaptırdım ayrıca 6. gün öğlen idrarıyla bile silik çizgi çıktı

aysecim stres rahimde kasilmalara neden oluyor der hep doktorum, bu da bebegin tutunmasini etkiler der, ne olur olabildigince sakin olmaya calis gerci anliyorum nasil mumkun, kizlar aslinda 10.gun kan degerleriniz gosterir diye dusunuyorum heleki besinci gun transferlerinde, dayanamiyorsaniz acaba erken mi test yaptirsaniz

canim ilacin adi ne? Insallah sifan olur hemen, morelini sakin bozma bu da cok etkiliyor gidisati.

estrofem verdi dr canım. ama pek hayra alamet değil sanırım bu kanama ben kendimi negatife hazırlıyorum. iyice yıkılmayayım diye...

ama testte sonradan oluşan çok çok uçuk bi pembelik oluştu ama bilmem bendemi bi arıza var onda mı ;(((????????

oooo hamişler bir bir belli oluyor.:teytey::teytey: canım tebrik ederim şimdiden. ben senin yerinde olsam ilk bulduğum labratuara doğru yola çıkmıştım kan testi için...

ayşecim bencede stresten tüm bunlar. rahatla birazcık.... bebişinin haberini alınca unutacaksın tüm bunları.

yaa ayşecim ben de son günler öyleydim hele o son gece geçmedi test yapacağım gün defalarca wc gitti adet oldum bak adet sancım var diye ağladım kaç kez çok zor ama olumlu düşün hayırlı olan oluyor rabbim nasip edecekse hiç bir şey etkilemiyor güçlü ol bol bol dua et

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .lucrin kullanıyor
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................5 mayıs SONUÇÇ
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....iğne kullanıyor YUMOŞ BÜYÜTÜYO
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................purogon kullanıyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .yumoş büyütüyo purogon kullanıyo
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................4 mayıs toplama
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................yumoş büyütüyo
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..ÇARŞAMBA TRANSFER
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......1 ay ertelendi
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............4 mayıs toplama
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........5 MAYIS SONUÇ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................8 MAYIS SONUÇÇ
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......YUMOŞLAR TOPLANIYO
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......4 MAYIS SONUÇ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

HAMİLELER

.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ

Merhaba arkadaşlar, Bende nedimeyle aynı durumdayım. Yani yarın test günüm. Ama test için yarını bekliycem. o kadar merak ediyorumki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…