cnm tüp bebekçi 12 bü kan testi sonucumu bildirince 2 hafta sonraya gün verdi 30 unda gittim ona kalp atışını gördük direk maaşallah ama kendi kadın doğumcum aynı hastanede ve arkadaşlar benide çok sever sen boşver gel ben sana keseyi gösteriim dedi ben ilk 16 günde keseyi gördüm transferden sonraki 16 ncı günden
heeee yanı 2 hafta sonraya cagırması normal ozaman ben gıdınce ınsallah hem keseyı gorcem hem de kalp atısını duycam melegımın insallah:Saruboceq:ya dr ara ara bunalttım kadını naniknanikondan valla sıze soruyorumolumunekankayizsmile
sen jele gectın mı gozemlıcım yoksa süzgeçliğe devammı
gizemlicim haftasonu biz senin sevincini paylastik cok mutlu olduk senin adina, okumadiysan tekrardan tebrik ederiz, cok sukur bebisin pit pit annesine merhaba demis
bnm kasıklarım bi ağrıdı test gününe yakın hamile olduğumuda erken test yaptığım için biliyodum ama korktum tabi doktorum rahimde çalışma var ağrı doğal dedi..
sagol canim cok sukur cok sevindim Masallah gizeliyi de bebisine de
Gİzemlİ duymuŞ kalp atıŞını tatlım Şehİr dıŞında yanlıŞ hatırlamıyorsam o yuzden yok buralarda
gizemli odumu patlattin tatli hamis ama inanir misin niye gelmiyor diye takmama ragmen kalp atisini duydugunu inan hissettim yani aklim takildi gelmeyisine ama kalbim her sey yolunda dedi, 41 kere Masallahhhhhhh, Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin.
alkisalkisalkis
bebiş oldugunu bilsem agrıya katlanırımama ben test yamadım zaten çıkmaz moralimide bozmak istemiyorm çıkmazsa çok üzülürum 9. günüm 3 günüm kaldı birz daha sabır edeyim ama düşünmektende kandimi alı koyamıyorm acaba sonuç ne olcak var mı? yoksa yok mu? die sürekli düşünüyorm allahım ya beklemek ne zor bir şey ((((((
canim ilacin adi ne? Insallah sifan olur hemen, morelini sakin bozma bu da cok etkiliyor gidisati.
ama testte sonradan oluşan çok çok uçuk bi pembelik oluştu ama bilmem bendemi bi arıza var onda mı ;(((????????
bebiş oldugunu bilsem agrıya katlanırımama ben test yamadım zaten çıkmaz moralimide bozmak istemiyorm çıkmazsa çok üzülürum 9. günüm 3 günüm kaldı birz daha sabır edeyim ama düşünmektende kandimi alı koyamıyorm acaba sonuç ne olcak var mı? yoksa yok mu? die sürekli düşünüyorm allahım ya beklemek ne zor bir şey ((((((
Merhaba arkadaşlar, Bende nedimeyle aynı durumdayım. Yani yarın test günüm. Ama test için yarını bekliycem. o kadar merak ediyorumki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?