Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

masallah masallah hadi nedımecım 8 senseın canım

nedimecim bence sakin ol strese girme daha fazla akşamı bekle hem yarına değerin de yükselecek
birazcık sabır size göre kolay diyosun ama yarına yaptırman saha sağlıklı bu saatten sonra idrarda farklı bişey görmessin

nedimecim dualarimdasin, Insallah mujdeyle geliceksin lutfen direk kanda baktir lutfen, hadi burda oylanma, bebisin mujdeyyi almani bekliyor

kızlar bugun 4+3 basım acayıp agrıyo jelden olabılırmı

slm kızlar kıslar 9. gününde benim gibi şiddetli karın ve kasık agrısı çeken var mı? resmen ölüyorm nefes bile alamıyorm sol kasıgım agrıyor özellikle(((ve göbegimden 4 barmak aşagsı sanki kıramplar giriyor bu gece eşim ve ben sabah ettik şimdi d.r arıycam sizde de bu şekilde agrısı olupta hamile olan oldu mu?

kızlar bugun 4+3 basım acayıp agrıyo jelden olabılırmı

kızlar hormonlar değişiyo korkmayın bebek yer yapıo itiyo genişletiyo içeriii korkmayın bişeycik olmaz

tmm canlarım ben kaçtım sonucu size hemen bildiricem hepinizi öpüyorummm)))))

nedime inş hayırlı sonçların çıkar inş bu gün güzel haberini duyarız bol şans cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar hormonlar değişiyo korkmayın bebek yer yapıo itiyo genişletiyo içeriii korkmayın bişeycik olmaz

inş gizemli inş cnm o kadar çok korkuyorm ki sanki adet olcam sürekli agrı yer degişiyor allahım yaa yardım et korkuyorm :Saruboceq::Saruboceq:

Ben de 10. gün yaşadım aynısını. Korkma uzan dinlen geçiyor. Ben minoset aldım uyudum. Epey rahatlattı beni. Doktoru aradığımda olabilir demişti. Korkma.

gizemliiiii sen gebelık testınden kac gun sonra dr a gıttın bızım dr test sonucunu soledım 2 hafta sonra gel dedı .ayyy adet gunum gectıde rahatladım sımdı kendımı hamıle hıssedıorum ya bıde keseyı gorseydıkopuyorumnanaktan

Ben de 10. gün yaşadım aynısını. Korkma uzan dinlen geçiyor. Ben minoset aldım uyudum. Epey rahatlattı beni. Doktoru aradığımda olabilir demişti. Korkma.

tşk ederim cnm bende minoset aldım ama agrı geçmedi ((((((((((
senağlama

cnm tüp bebekçi 12 bü kan testi sonucumu bildirince 2 hafta sonraya gün verdi 30 unda gittim ona kalp atışını gördük direk maaşallah ama kendi kadın doğumcum aynı hastanede ve arkadaşlar benide çok sever sen boşver gel ben sana keseyi gösteriim dedi ben ilk 16 günde keseyi gördüm transferden sonraki 16 ncı günden

inş gizemli inş cnm o kadar çok korkuyorm ki sanki adet olcam sürekli agrı yer degişiyor allahım yaa yardım et korkuyorm :Saruboceq::Saruboceq:

bnm kasıklarım bi ağrıdı test gününe yakın hamile olduğumuda erken test yaptığım için biliyodum ama korktum tabi doktorum rahimde çalışma var ağrı doğal dedi..

gizemlicim haftasonu biz senin sevincini paylastik cok mutlu olduk senin adina, okumadiysan tekrardan tebrik ederiz, cok sukur bebisin pit pit annesine merhaba demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…