Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Bugün belimde bi ağrı var ve sürekli tuvaletim geliyor. Ama tuvalete korkuyla gidiyorum ya hastalanırsam diye (

benim de öyleydi canım bel ağrısı adet olurken de oluyormuydu benim eskiden olurdu ama sonradan olmuyordu ama bu defa hep belim ağrıyor bi de ben bel fıtığından ameliyatlıyım ama öyle bir ağrı değil farklıydı o dikkatimi çekiyordu ama kendimi heveslendirmemeye çalışıyordum bence hamilesin sen olumlu düşün idrar testi yaptın mı hiç

Geçen hafta perşembe günü yaptım. Tabii ki çıkmadı o zaman 7. günüydü transferin. Bugün bi idrar testi yapsammı acaba. Ama nedimenin çıkmamış. Ondan ne haberler var acaba? Kan testi yaptırmaya gitti galiba.

aslında yapabilirsin ya da kan testi de yaptırbilirdin bugün ben de 12. günü bekledim kan için ama içini rahat tut bence olumlu olacak

Canım sen yokken seni çok merak ettlik. Ama güzel haberlerini aldık. Bebişine Allah sağlık sıhhat versin inşallah. Darısı bizlerin başına. Sen 7. günde kan testinde öğrenmişmiydin.

bak altıncı gün öğlen idrarı ikinci çizgi yok gibi ama var
7 gün kan testi 46,55
9 gün kan testi 136,2
12 gün kan testi 531,8

bak altıncı gün öğlen idrarı ikinci çizgi yok gibi ama var
7 gün kan testi 46,55
9 gün kan testi 136,2
12 gün kan testi 531,8

canım senin tek embriyo muydu değerlerin benimkine göre baya yüksek benim 12. gün 195 çıktı çünkü ama benim 3. gün transferi senin 5. gün mü yoksa

ayşecim bencede stresten tüm bunlar. rahatla birazcık.... bebişinin haberini alınca unutacaksın tüm bunları.

inş cnm şimdi d.r aradım anlattım bütün hepsini diyorki kullandigin jel gaz yapabilir agrların bundan da olabilir yada ebek yerlleşiyor ondan da olabilir dedi bilmiyorm yaa biraz rahatladım şimdi ama genede zor nefes alıyorm sabret diyor d.r 3 günün kalmış diyor sanki o kadar kolay sabretmrsi(((((

Son düzenleme:

evet bak rahatla biraz bebeğin yerleştiği için tüm bunlar güzel düşünsüprizzzzz:dance:

evet bak rahatla biraz bebeğin yerleştiği için tüm bunlar güzel düşünsüprizzzzz:dance:

inş cnm yaa hep olumlu düşünmeye çalışıyorm ama bir yandanda korkuyorm ya olmaz sa die inş bebegimin agrısıdır bütün bunlar :Saruboceq::Saruboceq:

zeynepela bu ara da sen nasılsın cnm bebiş nasıl rahat geciryordur inş hamileligin rabbim sorunsuz ve en güzel bir şekilde hamileligini gecirmene yardım etsin :Saruboceq:

canım senin tek embriyo muydu değerlerin benimkine göre baya yüksek benim 12. gün 195 çıktı çünkü ama benim 3. gün transferi senin 5. gün mü yoksa
cnm 5. gün embriyosuydu değerler kişiden kişiye farklılık gösteriyo tek embriyo nası 2 olsun yaşın 27 yasa gereği olmuyo zaten

doktor milleti böle olaya tıp yönünden bakmayı biliyolar sadece :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…