kaydirigubbakcemile3Kızlar benimde bugünüm güzel başladı eşim kahvaltıya götürdü Garipçe köyüne (daha fazla ayrıntı anlatmıcam Nedime abla kızıyo sonra
Sonra kayınpederim size balkonda ızgara yapim dedi, hep kendi babamda ızgarayla uğraşırdı o geldi aklıma güzel yüzlü babam benim, babamı 5 ay önce trafik kazasında kaybettim, kızlar onu öyle çok özlüyorum ki, çünkü bir tek babam değildi, hem babamdı hem arkadaşımdı herşeyimdi...Öyle de iyi bir insandı ki, mekanı cennet olsun inşallah, sizi de dertlerimle sıktım ama napim anlatmak istedim...
Hepinize iyi geceler.
Öpüldünüz hepiniz.
arkadaşlar bugün 10. günüm ve sonucum 100 nasıl şimdi ben hamilemiyim
canım gazi üniversitesinde mehmet erdem hoca 8 hücreli tranfer etti tek embriyo kasıklarımda acayip ağrılarım vardı mide bulantısı daha yok inşallah seninde tutar rabbim isteyen herkese kısmet etsin
ayşe burdasın hallettin mi tickeri ekledin mi
olmuş:)))))))) tşk ederim zeynep
rica ederim canım
Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun.
Arkadaşlar beni listeye eklememişsiniz. Daha önce yazmıştım ama..05 mayıs ta Lucrine başladım. Uzun prtotokol. Anatoliada. (Sperm azlığı ve hareketsizliği)
misafirim vardı iki gündür giremiyorm bayag bir yazışmalar olmuş :))) carşamba d.r gidecem başka bir d.r çok agrım var.3 hafta duramıycam valla senağlama
off canım sıkılıyo bu(((( bugun 6.günüm şafak 6 tık yok bende sankı
ama neden ebat küçük duruyor anlamadım çünkü benimkisiyle aynı. ben de yarın gideceğim canım sonra asıl doktoruma gideceğim ağrıyı çok takma olabilir rahim genişliyor ama tabiki de doktora git bakalım ben keseyi görebilecek miyim bu hafta çok telaş yapıyorum hayırlısı
ama neden ebat küçük duruyor anlamadım çünkü benimkisiyle aynı. ben de yarın gideceğim canım sonra asıl doktoruma gideceğim ağrıyı çok takma olabilir rahim genişliyor ama tabiki de doktora git bakalım ben keseyi görebilecek miyim bu hafta çok telaş yapıyorum hayırlısı
inş görürsün cnm bende çok heycanlıyım inş sorun çıkmaz allahın izniyle:Saruboceq::Saruboceq:
off canım sıkılıyo bu(((( bugun 6.günüm şafak 6 tık yok bende sankı
öyle düşünüp kendini bunaltma kaçıncı gün transferiydi snein 3. gün galiba şafak 6 dediğine göre bir kaç gün kan testi yapabilirsin canım
slm umarım hayılrısı olur günlük hayatına döndünmü canım yoksa yatıyomusun kaç gün sonra dışarı çıktın evet çok sıkıcı dönemmiş... benimde 4 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?