Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım benim babanın canı rahmet istemiş başın sağolsun seni çok iyi anlıyorum bende babamı çocuk yaşta kaybettim 15 sene biti babasız büyüdüm anlıyacağın nur içinde yatsınlar onlar bizi görüyorlar torun vericez onlara inşallah

canım gazi üniversitesinde mehmet erdem hoca 8 hücreli tranfer etti tek embriyo kasıklarımda acayip ağrılarım vardı mide bulantısı daha yok inşallah seninde tutar rabbim isteyen herkese kısmet etsin

semaas hayırlı olsun cnm maşallah çok güel degerin benim ilk 92.4 maiaşşalhh kacıncı günün bu gün

Son düzenleme:
Tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun.

Arkadaşlar beni listeye eklememişsiniz. Daha önce yazmıştım ama..05 mayıs ta Lucrine başladım. Uzun prtotokol. Anatoliada. (Sperm azlığı ve hareketsizliği)

canım tedavin inşallah hayırlısıyla iyi sonuçlanır ve bebişine kavuşursun

misafirim vardı iki gündür giremiyorm bayag bir yazışmalar olmuş :))) carşamba d.r gidecem başka bir d.r çok agrım var.3 hafta duramıycam valla senağlama

ama neden ebat küçük duruyor anlamadım çünkü benimkisiyle aynı. ben de yarın gideceğim canım sonra asıl doktoruma gideceğim ağrıyı çok takma olabilir rahim genişliyor ama tabiki de doktora git bakalım ben keseyi görebilecek miyim bu hafta çok telaş yapıyorum hayırlısı

inş görürsün cnm bende çok heycanlıyım inş sorun çıkmaz allahın izniyle:Saruboceq::Saruboceq:

harbiden neden böyle küçük oldu buu :))))))))

slm umarım hayılrısı olur günlük hayatına döndünmü canım yoksa yatıyomusun kaç gün sonra dışarı çıktın evet çok sıkıcı dönemmiş... benimde 4 gün

canım ben coktan dondum normal hayata transferden 1gun sonra 4 saat yol yaptım evıme geldım 2.gun mecburıyetten yıne yolculuk yaptım 3.gunde ıznım bıtmıstı calısmaya basladım sadece agır ıs yapmıyorum canım okadar bıde embrıyolar cok ıc acıcı degıldıamam rabbım bılır cardır herseyde bı hayır sende ne gıbı belırtıler var b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…