tatlı kız hayırlısıyla çok yakında sende bekleme sürecine gireceksin inş sonucuda hayırlı olur canım...
kızlarr yumurtalarım toplandı demiştim yaaa 11 yumurtam çok iyiymiş 8 tanesi döllenmiş yarın haber verecekler kaç hücreli olduklarınııı dua edin bana
çok güzel canım hayırlı olsun umarım sıkı sıkı tutunurlar sana tek mi çift mi olacak yaş kaç???
günaydınnnnnnnn güzeller hamişler ve hamiş adaylları bu ilk anneler günümüz :)
sağol canım Allah razı olsun tek olacak 22 yaşındayım
KIZLAR SONUNDA REGL OLDUMMMMMM :):teytey::teytey::teytey:
ayşecim http://lilypie.com/Pregnancy.php adresine gir orda ileri ileri yaparak bilgilerini yaz oluşturup adresi alacaksın sonra kendi profiline ekleyeceksin
cnm benim son adet tarıhim nisanin 12si
oo zeynepcim erkencisin tşk ederriz seninde anneler günün kutlu olsun tatlım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor valla benim sabahlara kadar karnım agrıyor resmen ölüyorm sabah ediyorz(((((
arkadaşlar bugün 10. günüm ve sonucum 100 nasıl şimdi ben hamilemiyim
canım gazi üniversitesinde mehmet erdem hoca 8 hücreli tranfer etti tek embriyo kasıklarımda acayip ağrılarım vardı mide bulantısı daha yok inşallah seninde tutar rabbim isteyen herkese kısmet etsin
Canım Allah yardımcın olsun, dualarım seninle ve isteyen herkesle, yumoşlar çok çok ve kaliteli olsun inşallah, sonra kaliteli embriyolar olsun ve sana sınsıkı tutunsun, fazla fazla olursa da sağlıkla dondurulsun
canım hayırlı olsun hamılesın ıns kat kat arttar degerın..bu arard meslektas sayılız bende anestezi tek ve bene ankara yaptırdım eklemedeyım senın hangı merkezdı embrıyolar nasıldı ve ne gıbı belırtılerın oldu beklemede(kusura bakma cok soru sordum meraktan benımde 6.gunumde ve bu benım 3.denememde)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?