Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bütün hatunların anne olmak isteyenlrin ve annelerin anneler günü kutlu olsun bebişi olmayan arkadaşlar inşşş bidahaki anneler gününe bebişleri kucaklarında girerler

kızlarr yumurtalarım toplandı demiştim yaaa 11 yumurtam çok iyiymiş 8 tanesi döllenmiş yarın haber verecekler kaç hücreli olduklarınııı dua edin bana

tatlı kız hayırlısıyla çok yakında sende bekleme sürecine gireceksin inş sonucuda hayırlı olur canım...

kızlarr yumurtalarım toplandı demiştim yaaa 11 yumurtam çok iyiymiş 8 tanesi döllenmiş yarın haber verecekler kaç hücreli olduklarınııı dua edin bana

çok güzel canım hayırlı olsun umarım sıkı sıkı tutunurlar sana tek mi çift mi olacak yaş kaç???

günaydınnnnnnnn güzeller hamişler ve hamiş adaylları bu ilk anneler günümüz :)

oo zeynepcim erkencisin tşk ederriz seninde anneler günün kutlu olsun tatlım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor valla benim sabahlara kadar karnım agrıyor resmen ölüyorm sabah ediyorz(((((

KIZLAR SONUNDA REGL OLDUMMMMMM :):teytey::teytey::teytey:

:)))))))) cnm gözün aydın ben 2 gündür yoktum hadi bakalım hayırlısıyla bol bol saglıklı embryoların olur inş cnmmmmm sonrada gelsin bebişlerrrrr:))))))):dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

oo zeynepcim erkencisin tşk ederriz seninde anneler günün kutlu olsun tatlım nasılsın hamilelik nasıl gidiyor valla benim sabahlara kadar karnım agrıyor resmen ölüyorm sabah ediyorz(((((

canım şimdilik iyiyim ilk zaman bir kaç gün adet sancısı gibi sancılandım şimdi ara ara oluyor bakalım yarın burda bi doktora gideceğim hem kan testini tekarar edeceğim bir kaç gün sonra da asıl tüp ebbek yapan doktoruma gideceğiz inşallah keseyi görürüz

arkadaşlar bugün 10. günüm ve sonucum 100 nasıl şimdi ben hamilemiyim

canım hayırlı olsun hamılesın ıns kat kat arttar degerın..bu arard meslektas sayılız bende anestezi tek ve bene ankara yaptırdım eklemedeyım senın hangı merkezdı embrıyolar nasıldı ve ne gıbı belırtılerın oldu beklemede(kusura bakma cok soru sordum meraktan benımde 6.gunumde ve bu benım 3.denememde)

canım gazi üniversitesinde mehmet erdem hoca 8 hücreli tranfer etti tek embriyo kasıklarımda acayip ağrılarım vardı mide bulantısı daha yok inşallah seninde tutar rabbim isteyen herkese kısmet etsin

canım gazi üniversitesinde mehmet erdem hoca 8 hücreli tranfer etti tek embriyo kasıklarımda acayip ağrılarım vardı mide bulantısı daha yok inşallah seninde tutar rabbim isteyen herkese kısmet etsin

ınsalalh canım amın degerın cok guzel masalalh....allah kucagına almayı nasıp etsın hayırlısıyla

canım benim çok sağolasın hepimiz için gönlümüzden geçen güzel temeniler inşallah bügün tebriksiz geçen son anneler günümüz olur bizde o duguyu tadarız inşallah desteğin için sağol bitanem.

hayırlı olsun tebrik ederim darısı başımıza inşallah yarın toplamam var herşeyin hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…