Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

benim de eşim yay çok sverim yayları ama benimkisi büyük ihtimal ama belli olmaz benim de 2 hafta önce olursa yay olur yoksa oğlak bakalım hayırlısı

Merhaba arkadaşlar.
30 nisanda transfer oldum. ilk 3 gün kahverengi lekelenmelerim oldu. doktorum normal dedi. Bugün 8. gün ve akşamüstü yine lekelenme başladı, doktoruma ulaşamadım o saatten beri sürekli internette bu belirtileri yaşayıpta hamile kalan varmı diye araştırıyorum. Benim gibi belirtileri olup tutan var tutmayanda. bide bugün bel ağrım var. Aranızda bu belirtileri yaşayıpta hamile kalan varmı, lütfeeenn morale çok ihtiyacım var...

kızlar merhaba
bugun saat 12:30 da çatlatma iğnemi vurunacam pazarteside yumurtalarım toplanacak
bugün yine merkezdeydim biraz canım sıkıldı doktor şuan 20 nin üzerinde folikül göründüğünü
eğer yumurta sayısı 30 zu geçerse transferi yapmayacaklarını söylediler donduracaklarmış bidahaki aya
yumurtam fazla olacak galiba Allahtan uzun protokol bide kısa protokol olsaydı demekki 50 nin üzerinde yumurtlayacakmışım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun enşileyim arkadaşlar ohss olma ihtimali olabilir bakalım her işte bi hayır vardır bana dua edin herşey yolunda gitsin.

sinope bunlarla strese girene kadar bi kan testi yaptır ben dayanamayıp 7. gün yaptırdım ve pozitif burdaki bi çok arkadaşta kanda baktırdı ve çoğu hamile...

mavi mercancaım hayırlısı böyleymiş demekki elimizden geleni yapıyoruz sonuçta bir iki ay sonra dondurulmuşlarla denersin canım allahım hayırlısını versin..

moral çok önemli canım inşallah ikincisinde olur hepimizin :ecrin_bebek:
bi şey sormak istiyorum aynı merkezde mi yaptıracaksın

Canım arkadaşım selam,

Ben ilk denememi international hospital.de yaptırdım.

İkincisi için memeorial.i tercih ettim, Hale hnm ile ve onunla devam edeceğim Allahımın izni ile..

Sen hangi merkezdesin?

olumunekankayizsmile

Allahım yardımcın olsun canım, Allahım sana sabır dayanma gücü versin ve tabiki her şeyi gönlüne göre versin..

Canım Allah yardımcın olsun, dualarım seninle ve isteyen herkesle, yumoşlar çok çok ve kaliteli olsun inşallah, sonra kaliteli embriyolar olsun ve sana sınsıkı tutunsun, fazla fazla olursa da sağlıkla dondurulsun

kaydirigubbakcemile3Kızlar benimde bugünüm güzel başladı eşim kahvaltıya götürdü Garipçe köyüne (daha fazla ayrıntı anlatmıcam Nedime abla kızıyo sonra

Sonra kayınpederim size balkonda ızgara yapim dedi, hep kendi babamda ızgarayla uğraşırdı o geldi aklıma güzel yüzlü babam benim, babamı 5 ay önce trafik kazasında kaybettim, kızlar onu öyle çok özlüyorum ki, çünkü bir tek babam değildi, hem babamdı hem arkadaşımdı herşeyimdi...Öyle de iyi bir insandı ki, mekanı cennet olsun inşallah, sizi de dertlerimle sıktım ama napim anlatmak istedim...

Hepinize iyi geceler.
Öpüldünüz hepiniz.

canlarım kimseler yok biraz dertlerşim dedim ama olsun hepinize Allah rahatlık versin,

Gece kuşlarımız var aramızda onlar için erken bi saat tabiopuyorumnanaktan

canım slm yumurta sayın çok iyi maşallah morelini yüksek tut bakalım hayılrısını dile ben merkeze güveniyorum umarım bir sonraki aya kalmaz bu ay transferin olur dualarım seninle bende yatmaktan sıkıldım sorma bu dönemde zormuş canım ya herşey gönlünce olsun..

canım benim ya başın sagolsun okuyunca üzüldüm inanki bende babama çok düşkünümdür dedigin gibi hem arkadaş hem baba ama hayat malesef insan yaşayınca herşeyle karşılaşıyor güçlü olmak lazım ama böyle durumlarda zor bence kolay degil güçlü ol canım aşırı duygusalım emin olki çok etkilendim birde trafik kazası yazdım ama çıkmışsın kendine iyi davran öpüyorum seni...

saol canım benim :) neler yiyosun?ben de ananas ve kabak çekirdeği yemeği düşünüyorum.genelde transfer sonrası tutunmaya iyi geliyomuş :)

canım kivi yiyorum ananas yiyorum günde bir dilim ananas incir,ceviz fındık badem dut kurusu kabak çekirdeği sözde bunlar iyi geliyomuş ama baklaım artık sende başla... emin olki bogazıma hiç düşkün degilimdir sırf iyi gelsin diye yiyorum:))

kizlar nerdesiniz ?????????
temmuzcum Insallah yirmiyle kalir cikicak yumurta sayisi ve transferin en saglikli embroyonla gerceklesir, bizi habersiz birakma. Allah yardimcin olsun.

canım kanaması olup hamile olan arkadaşlar var ama sen yine de doktoruna ulaş

yumurta sayın çokmuş maaşallah pco var mı canım hayırlısı olsun iptal edilmedi yaa bir de kısa protokolde çok yumurta oluyor sen öyle demişsin benim kısa olmasına rağmen 6 tanecikti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…