bak şimdi ne olacak şimdi :):):)lülülülülülü
lülülülülülü zaten doktorlar asla zamanını beklemiyor ki:) erken alıyorlar. Benim doktorum inşallah herşey yolunda giderse, iki hafta erken alırız dedi:)) Öyle olunca bebişim aralık ortalarında doğacak:) anası gibi YAY burcu olacak kaydirigubbakcemile2
yaa bende dolapta var, allah seni ne yapmasın:))) ankarada olsan valla kalkıp getirmişim şimdi:)
moral çok önemli canım inşallah ikincisinde olur hepimizin :ecrin_bebek:
bi şey sormak istiyorum aynı merkezde mi yaptıracaksın
sevgili arkdaşlarım; geceyi nerdeyse uykusuz geçirip, sabah kan testimi verdim; öğlen saatlerinde öğrendikki maalesef olmadı. Bu topiğe uymadı ama negatif, listeye adımı yazdıramayacağım
1. kalite tek embriyo transferiydi, kanamam olmamıştı bir umut bekledim ama nasip değilmiş. Allahtan geçirdiğim 12 güne bakınca acaba yada keşke diyeceğim bir şey olmadı elimden geleni ben ve eşim yaptık. dondurulmuşlarımız var belki ikincide belki üçüncüde belki.. kimbilir.
Gösterdiğiniz tüm destek için teşekkürler kızlar, hamile arkadaşlarımın anneler gününü şimdiden kutlarım. Sevgiler.
kızlar merhaba
bugun saat 12:30 da çatlatma iğnemi vurunacam pazarteside yumurtalarım toplanacak
bugün yine merkezdeydim biraz canım sıkıldı doktor şuan 20 nin üzerinde folikül göründüğünü
eğer yumurta sayısı 30 zu geçerse transferi yapmayacaklarını söylediler donduracaklarmış bidahaki aya
yumurtam fazla olacak galiba Allahtan uzun protokol bide kısa protokol olsaydı demekki 50 nin üzerinde yumurtlayacakmışım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun enşileyim arkadaşlar ohss olma ihtimali olabilir bakalım her işte bi hayır vardır bana dua edin herşey yolunda gitsin.
kızlar merhaba
bugun saat 12:30 da çatlatma iğnemi vurunacam pazarteside yumurtalarım toplanacak
bugün yine merkezdeydim biraz canım sıkıldı doktor şuan 20 nin üzerinde folikül göründüğünü
eğer yumurta sayısı 30 zu geçerse transferi yapmayacaklarını söylediler donduracaklarmış bidahaki aya
yumurtam fazla olacak galiba Allahtan uzun protokol bide kısa protokol olsaydı demekki 50 nin üzerinde yumurtlayacakmışım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun enşileyim arkadaşlar ohss olma ihtimali olabilir bakalım her işte bi hayır vardır bana dua edin herşey yolunda gitsin.
kaydirigubbakcemile3Kızlar benimde bugünüm güzel başladı eşim kahvaltıya götürdü Garipçe köyüne (daha fazla ayrıntı anlatmıcam Nedime abla kızıyo sonra
Sonra kayınpederim size balkonda ızgara yapim dedi, hep kendi babamda ızgarayla uğraşırdı o geldi aklıma güzel yüzlü babam benim, babamı 5 ay önce trafik kazasında kaybettim, kızlar onu öyle çok özlüyorum ki, çünkü bir tek babam değildi, hem babamdı hem arkadaşımdı herşeyimdi...Öyle de iyi bir insandı ki, mekanı cennet olsun inşallah, sizi de dertlerimle sıktım ama napim anlatmak istedim...
Hepinize iyi geceler.
Öpüldünüz hepiniz.
saol canım benim :) neler yiyosun?ben de ananas ve kabak çekirdeği yemeği düşünüyorum.genelde transfer sonrası tutunmaya iyi geliyomuş :)
Merhaba arkadaşlar.
30 nisanda transfer oldum. ilk 3 gün kahverengi lekelenmelerim oldu. doktorum normal dedi. Bugün 8. gün ve akşamüstü yine lekelenme başladı, doktoruma ulaşamadımo saatten beri sürekli internette bu belirtileri yaşayıpta hamile kalan varmı diye araştırıyorum. Benim gibi belirtileri olup tutan var tutmayanda. bide bugün bel ağrım var. Aranızda bu belirtileri yaşayıpta hamile kalan varmı, lütfeeenn morale çok ihtiyacım var...
kızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?