Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlarr benimde transferim oldu tabi tek embriyo oldu.pek umudum yok tabi ama hayırlısı Allahtan.
test günüm 20 mayıs benimde.

kızlarr benimde transferim oldu tabi tek embriyo oldu.pek umudum yok tabi ama hayırlısı Allahtan.

canım slm hayırlı olsun trasferin umarım sana tutunur benden 2 gün sonra test günün senin kaç hücreliydi

canım hiçç bir belirtim yok:)))iğnelerden morardı her yerim..

kızlar içinizde rahim ağzı yarası olan var mı? benim 3 ay önce aşılama yapılana kadar görülmedi hem de 3. aşılamamda doktor rahim ağzı yaram olduğunu hem de küçük olmadığını söyledi ağlaya ağlaya bir oldum o gün tertemiz rahim varken bebek olmuyor şimdi hiç olmayacak diye çok ağlamıştım zaten sonuç negatif oldu ama doktor hiç çocuğu olmuyana müdahale etmiyoruz bebekten sonra hallederiz demişti sonra tüp bebeğe gittiğimde de aşılama sonrası 1 kistim oluştuğunu söyledi testler yapıldı hormon testi zararsız tüp bebeğe engel değil dedi ve şu anda tuttu ama acaba bu durumlar sıkıntı yapabilir mi fikri olan var mı ya da bunları yaşayan acaba müdahale edilmemesi doğru muydu bir de bu teadvilerin bana kalan zararı oldu bunlar

semaas hayırlı olsun cnm maşallah çok güel degerin benim ilk 92.4 maiaşşalhh kacıncı günün bu gün

canım 10. gün dü inşallah değerim katlanır asıl test günüm perşembeydi dayanamadım bugün işteydim acilde çalışıyorum baktırdm labaratuvar hemen yanı başımda öyle işte rabbim isteyen herkese tattırsın bu mutluluğu

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılanlardanım. 13 nisan da transferim yapıldı.transferden sonraki 12. gunum 26 nisan'dı,degerim 55 cıktı ,sonra 2 gune bir %80 artarak devam etti,28 nisanda 112, 1mayısta 205,5 mayısta 646 cıktı.Ben dayanamayıp 7 mayısta doktora gittim ve kese gorulmedi.Doktorum dış gebelik ihtimalınden bahsetti.Bu hafta persembeye ayın 13.une randevu verdi.dua edin lutfen de hayırlısıyla keseler ve sonrasında da kalp atısları gozuksun ,hayırlısıyla bebişlerimize kavusalım. Degerleri benım gibi dusuk cıkmasına ragmen, katlanması duzenli olan var mı?dış gebelik midir?lutfennn acill cevap bilgisayar basında olacagım.

dış gebelik mi dedi boş gebelik mi ikisi farklı çünkü

canım slm hayırlı olsun trasferin umarım sana tutunur benden 2 gün sonra test günün senin kaç hücreliydi

saol canım valla kaç hücreli olduğunu söylemediler.karnabahara benziyo :)
iyi kaliteymiş sadece onu biliyorum.inş.tutunur bol bol dua ediyorum hepimiz için..

dış gebelik mi dedi boş gebelik mi ikisi farklı çünkü

Merhaba Zeynepela,
dıs gebelik olabilir dedi.bos gebelikte degerler anormal yuksek oluyormus.benımkiler dusuk ama duzenli olarak %80 hızla artıyor.5. haftamın basında gittim keseyi goremedi ve kese olmamasına ragmen degerlerin artısta olması dıs gebelik riskini gundeme getirir dedi.degerlerim dusuk mu?

canım inşallah bebeğin tutunur sana ve seneye anneler gününüde bebeğinle kutlarsın..:Saruboceq:

kızlar herkeze iyi akşamlar uyumaya hazırlananlara iyi geceler tatlı rüyalar.
benim yarın saat 11:30 da toplama işlemim var akşam saatlerine doğru gerilmeye başlamıştım ama şimdi iyiyim bakalım hem korkuyorum hem hiç korkmuyorum karışık duygular içindeyim
inşallah herşey yolunda gider beklenen den çok yumurtam olmaz ve ohss olmam şuan öyle bir riskimizin olduğu söyledi doktor hakkımda hayırlısı ne ise o olur inşallah bana dua edin kızlar.

ALLAH yardımcın olsun canım ıns hersey dedıgın gıbı olurda skıntı yasamazsın

benim de eşim yay çok sverim yayları ama benimkisi büyük ihtimal ama belli olmaz benim de 2 hafta önce olursa yay olur yoksa oğlak bakalım hayırlısı

:)) Yay burcu iyidiiirrrrrrrrrrrrr:) Allah sağlıklı sıhhatli sapasağlam evlatlar versin hepimize, öncelikli olan bu elbet.. Yüreğim pır pır ediyor benim.. Bekleyişer meraklar bebeklerimizi kucağımıza alsak da bitmeyecek sanırım.. Allahım hep hayırlısını ver dedim en başından beri.. Yüce rabbim bizleri evlatlarımızla sınamasın inşallah.. Sağlıkla kucaklarımıza versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…