kızlarr benimde transferim oldu tabi tek embriyo oldu.pek umudum yok tabi ama hayırlısı Allahtan.
test günüm 20 mayıs benimde.
canım ben coktan dondum normal hayata transferden 1gun sonra 4 saat yol yaptım evıme geldım 2.gun mecburıyetten yıne yolculuk yaptım 3.gunde ıznım bıtmıstı calısmaya basladım sadece agır ıs yapmıyorum canım okadar bıde embrıyolar cok ıc acıcı degıldıamam rabbım bılır cardır herseyde bı hayır sende ne gıbı belırtıler var b
kızlarr benimde transferim oldu tabi tek embriyo oldu.pek umudum yok tabi ama hayırlısı Allahtan.
semaas hayırlı olsun cnm maşallah çok güel degerin benim ilk 92.4 maiaşşalhh kacıncı günün bu gün
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katılanlardanım. 13 nisan da transferim yapıldı.transferden sonraki 12. gunum 26 nisan'dı,degerim 55 cıktı ,sonra 2 gune bir %80 artarak devam etti,28 nisanda 112, 1mayısta 205,5 mayısta 646 cıktı.Ben dayanamayıp 7 mayısta doktora gittim ve kese gorulmedi.Doktorum dış gebelik ihtimalınden bahsetti.Bu hafta persembeye ayın 13.une randevu verdi.dua edin lutfen de hayırlısıyla keseler ve sonrasında da kalp atısları gozuksun ,hayırlısıyla bebişlerimize kavusalım. Degerleri benım gibi dusuk cıkmasına ragmen, katlanması duzenli olan var mı?dış gebelik midir?lutfennn acill cevap bilgisayar basında olacagım.
canım slm hayırlı olsun trasferin umarım sana tutunur benden 2 gün sonra test günün senin kaç hücreliydi
hayırlı olsun canım ıns olumlu sonuc olur
saol canım valla kaç hücreli olduğunu söylemediler.karnabahara benziyo :)
iyi kaliteymiş sadece onu biliyorum.inş.tutunur bol bol dua ediyorum hepimiz için..
dış gebelik mi dedi boş gebelik mi ikisi farklı çünkü
inşallah canım umutlu ol hakkında hayırlısı olsun
xtatlıkız hayırlı olsun cnm inş hamiş haberini alırız en kıza zamanda rabbim gönlü muradını versin
saol dilberim senin test ne zaman?
kızlar herkeze iyi akşamlar uyumaya hazırlananlara iyi geceler tatlı rüyalar.
benim yarın saat 11:30 da toplama işlemim var akşam saatlerine doğru gerilmeye başlamıştım ama şimdi iyiyim bakalım hem korkuyorum hem hiç korkmuyorum karışık duygular içindeyim
inşallah herşey yolunda gider beklenen den çok yumurtam olmaz ve ohss olmam şuan öyle bir riskimizin olduğu söyledi doktor hakkımda hayırlısı ne ise o olur inşallah bana dua edin kızlar.
benim de eşim yay çok sverim yayları ama benimkisi büyük ihtimal ama belli olmaz benim de 2 hafta önce olursa yay olur yoksa oğlak bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?