Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar günaydın az önce test yaptım 2.çizgi silik çıktı bugün 7.günüm 4.gün transferiiydi ay çok heycanlandım hamilemiyim yani hayal kırıklığı yaşamka istemiyorm.Test de basit bi test ama pozitif düşünmek istiyorum kızlar.Dün de yapmıştım ama tek çizgi çıkmıştı ya

canım ben de 8. gün yapmıştım silik çıkmıştı bence hamilesindir silik de olsa çıkanlşar hamile oluyor ama kaçıncı gün transferiydi senin

% 90 hamilesin tatlımmmm kanda ne zaman baktıracaksın

hadi hayırlısı cnm bnm ne güzel bi haber ay benimde 7 gün çıktı kanda baktırsana hemen

zeynepela cnm,senin adına cok sevindim.ben ne yazık ki 5+2 de gorememistim.carsamba 646 olan beta hcg icin bugun dayanamadım yine gittim 1288 e anca cıkmıs.artıs cok dusuk,progesteronum da 30 a dusmus.carsamba yine kan testi istedi doktor ve persembeye randevu verdi ama umudum iyice kırıldı

aynen tık bile yok ve ağrımda yok ve hic yatmadım endişele4nmeye başladım carsamba ne yattım yattım bisonraki gün günlük yaşantıma devam ettim bakalım ne olcak gari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…