hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin bence %99 hamilesincanlarım hemen çıkmadı ama ya yarım saat sonra falan baktım çöpten aldım daha doğrusu testi atmıştım ilk önce çıkmadı bi bakayım dedim ama ne göeryim ikinci çizgi silik t edirginim yarın baktırsam mı kan testinde kesin çıkar mı 4.gün transferiydi canım benim
selam test sonucumu aldım olmadı, 2.denememdi tek embriyo ile.Dondurulmuş 4 tane var onları deneyeceğim.Aradaki süre ne kadar olmalı biliyor musunuz?
canım hayırlı uğurlu olsun, olumunekankayizsmile
inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler versin sana, cümlemize :Saruboceq::Saruboceq:
evooooo nursennn nasılsınız kızlarr ;
evo sana çok kızgınım ne o karamsarlık öyle
nursencim sen ne durumdasın takip edemedim tatlım bu aralar
iyiyim canım perş. yumoşlar toplanıcak bugün son iğnemi olucam kısmetseevooooo nursennn nasılsınız kızlarr ;
evo sana çok kızgınım ne o karamsarlık öyle
nursencim sen ne durumdasın takip edemedim tatlım bu aralar
evetttttt yumoşlarım büyüyo şimdiiii pazar yada pzartesi toplanır dediler bakalımm :)
evetttttt yumoşlarım büyüyo şimdiiii pazar yada pzartesi toplanır dediler bakalımm :)
:1hug: saol canikom inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alıp kutlama yapıcaz hihoyyythihoyyyt
sen naptın bu arada merkeze gittinmi canım?
evocum nasılsın canım noldu moralin mi bozuk fıstığım
ara ara keçiler geliyo da ondan bahsediyoduk canım.transferim oldu beklemedeyim,yatıyorum.:hulya:
sen kaç gün yatmıştın gizemlicim?bide sürekli yatıyo muydun?
selam test sonucumu aldım olmadı, 2.denememdi tek embriyo ile.Dondurulmuş 4 tane var onları deneyeceğim.Aradaki süre ne kadar olmalı biliyor musunuz?
yok cnmcım ben sürekli yatmadım cumartesi transferim oldu salı işe başladım ama ondan sonra 2 gün gittim yine evdeydim
oturdum blgde sizlerle konuştum aslında tam tersi ben devamlı yürüyüş yaptım evde çünkü transferden sonra bende çok gaz oldu akşam 7 gibi eşim gelio yürüyerek iğneye gidiyoduk hem ii gelioyodu gaz açısından da benim karnım davul olmuştu bide o yüzden evde dinlendim ve yürüdüm devamlı yatmadım yani çünkü doktor devamlı yatmayı skaıncalı buluyo neden dersen kan dolaşımını yavaşlatıyosunuz ve vücudu uyku odna alıyosunuz aslında vücudun o dönemde daha çok enerji ve çalışmaya ihtiyacı var demişti bende evde yürüdüm
bu arada aman yaklarını sıcak tut sakın çorabını çıkarma belini ayağını sıcak tut arada yürü evde inşallah senide eklicem listeye
canım benim çok saol valla nasıl iyi geldi dediklerin anlatamam.aslında ilk değil ama yinede insan kasıyo kendini işte elimizde değil sanırım.
öpüyorum opuyorumnanaktan
canım benim çok saol valla nasıl iyi geldi dediklerin anlatamam.aslında ilk değil ama yinede insan kasıyo kendini işte elimizde değil sanırım.
öpüyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?