bildigim kadar trasfer oldugumuz saaten itibaren sayılıyor
slm kızlar nasılsınız bugün 12. günüm son kez test yaptırdım ve 227.65 çıktı sonucum...
aynen tık bile yok ve ağrımda yok ve hic yatmadım endişele4nmeye başladım carsamba ne yattım yattım bisonraki gün günlük yaşantıma devam ettim bakalım ne olcak gari...
zeynepela cnm,senin adına cok sevindim.ben ne yazık ki 5+2 de gorememistim.carsamba 646 olan beta hcg icin bugun dayanamadım yine gittim 1288 e anca cıkmıs.artıs cok dusuk,progesteronum da 30 a dusmus.carsamba yine kan testi istedi doktor ve persembeye randevu verdiama umudum iyice kırıldı
ben elimden geleni yaptım beslenmem olsun yatamam olsun hala evden çıkmadım keşke dememek için şuan ama strese giriyorum sanırım yok diye...
canım olumlu düşün lütfen yemene dikkat et ama abrtma ben baya kilo almışım çünkü bu bekleme döneminde sonu iyi olmuyor yani :) zaten çok hormon alıyoruz
Benim bildiğim kızlar daha önce burada da yazmışlardı transfer olduğun gün değil ertesi gün 1. günü olarak sayılıyor
haklısın canım vücüdumuz dunya kadar hormon aldı evet bende kilo almışım hayılrısı artık
haklısın canım vücüdumuz dunya kadar hormon aldı evet bende kilo almışım hayılrısı artık
benim perşembe 15.30 olmuştu trasferim ozaman bugun 4 günü sanırım ama hiçmi hiç belirti yok((
canım belirtilere hiç takılma lütfen benim en başta çok belirginmdi sonra bişey kalmadı sonra tekrar oldu düşünüp harap etme kendini. hem belirtiler kimisinde hiç olmuyor biizm bir arkadaş 9 ay boyunca 1 defa bile mide bulantısı yaşamamış mesela
zeynepcim aslinda bekide iyi bi sey mesela bende ilk denememde tum belirtiler vardi bende hayaller kurmaya baslamistim,ama sonuc negatif oldu.bu denemem de hic bi sey hissetmiyorum galiba iyi bi sey olsa gerek.haksizmiyim sadece arada bi hafif ates hissediyorum oda yatmaktan olsa gerek :)
süper canım tebrik ederim değerin de çok güzel Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah 3. gün transferi miydi??
evet canım 3. gün transferiydi...:CüvCüv:
canım belirtilere hiç takılma lütfen benim en başta çok belirginmdi sonra bişey kalmadı sonra tekrar oldu düşünüp harap etme kendini. hem belirtiler kimisinde hiç olmuyor biizm bir arkadaş 9 ay boyunca 1 defa bile mide bulantısı yaşamamış mesela
canım 18 mayıs sende varmı bir degişiklik agrı sızı lekelenme bende tık yok canım ya bunu takmaya başladım bende
kızlarr benimde transferim oldu tabi tek embriyo oldu.pek umudum yok tabi ama hayırlısı Allahtan.
test günüm 20 mayıs benimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?