Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aynen tık bile yok ve ağrımda yok ve hic yatmadım endişele4nmeye başladım carsamba ne yattım yattım bisonraki gün günlük yaşantıma devam ettim bakalım ne olcak gari...

ben elimden geleni yaptım beslenmem olsun yatamam olsun hala evden çıkmadım keşke dememek için şuan ama strese giriyorum sanırım yok diye...

canım olumsuz düşünme lütfen değerin yükselmiş hem bu kişiden kişiye değişyor benim ilk değerim de yüksekti o yüzden erken görmüş olabilirim

ben elimden geleni yaptım beslenmem olsun yatamam olsun hala evden çıkmadım keşke dememek için şuan ama strese giriyorum sanırım yok diye...

canım olumlu düşün lütfen yemene dikkat et ama abrtma ben baya kilo almışım çünkü bu bekleme döneminde sonu iyi olmuyor yani :) zaten çok hormon alıyoruz

canım olumlu düşün lütfen yemene dikkat et ama abrtma ben baya kilo almışım çünkü bu bekleme döneminde sonu iyi olmuyor yani :) zaten çok hormon alıyoruz

haklısın canım vücüdumuz dunya kadar hormon aldı evet bende kilo almışım hayılrısı artık

haklısın canım vücüdumuz dunya kadar hormon aldı evet bende kilo almışım hayılrısı artık

selam pamdol,bende senden 1 gun sonra transfer yaptirdim,bende de su an hic belirti yok,yanliz ilk gun akintida bi koyuluk vardi sende de oldumu normalmi acaba,kac tane embriyo konuldu sana ?

benim perşembe 15.30 olmuştu trasferim ozaman bugun 4 günü sanırım ama hiçmi hiç belirti yok((

canım belirtilere hiç takılma lütfen benim en başta çok belirginmdi sonra bişey kalmadı sonra tekrar oldu düşünüp harap etme kendini. hem belirtiler kimisinde hiç olmuyor biizm bir arkadaş 9 ay boyunca 1 defa bile mide bulantısı yaşamamış mesela

zeynepcim aslinda bekide iyi bi sey mesela bende ilk denememde tum belirtiler vardi bende hayaller kurmaya baslamistim,ama sonuc negatif oldu.bu denemem de hic bi sey hissetmiyorum galiba iyi bi sey olsa gerek.haksizmiyim sadece arada bi hafif ates hissediyorum oda yatmaktan olsa gerek :)

inşallah iyidir canım hakkında hayırlısı olsun

elimde 3 adet gonal-f 225 lik ve gonal-f in şişede olanından var içinden 500 den fazla çıkar çok uygun vericem hayır için çünki kullanma tarihi aza kaldı ihtiyacı olan lütfen özelden yazsın yazık olmasın ilaçlara

canımcıgım haklısın farkındaysan k.k. çıkmıyorum:)))hayılrısı artık...

canım 18 mayıs sende varmı bir degişiklik agrı sızı lekelenme bende tık yok canım ya bunu takmaya başladım bende

cnm benim bunlara takılma herkeste aynı olmuyor ben hiç lekelenmedim yani bende lakalenme olmadı hiç şuan hamileyim sakın öyle düşşünme ben lekelenmedim hamile degilim die çünkü kişiden kişiye degişir buu

kızlarr benimde transferim oldu tabi tek embriyo oldu.pek umudum yok tabi ama hayırlısı Allahtan.
test günüm 20 mayıs benimde.

canım hayırlı uğurlu olsun, olumunekankayizsmile
inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı bebişler versin sana, cümlemize :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…