Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kızlar rahatlayın stres yok bu diyen de çok sakin biri olsa anlıyacağım ama birbirimizi motive etmeliyiz diye söylüyorum iyiyi düşün iyi gör iyi yaşa :)

zübeyde senin kaçıncı günün iğnede erken değilmi yumurta toplama için pazar pzt.

nursencim bende anlamadım burçak hanıma muayne oldum hafta sonu erbil beyde mustafa hocada toplama için umuttaydı bugun 3.iğnemi olacağım tatlım puregon 375 verdi geçen sefer 300 dü anlamadım yada uzun süredir lucrin kullanıyorum ya ondan mı acaba 10 gün en fazla dedi cumartesi gittim pazartesi 10 gün oluyo bakalım çarşamba tekrar kontrol var erbil bey bakıcak o ne diyecek bakalım iğnemi değiştirebilirlermiş

zübeydecim senin iğnen acaba çabukmu geliştiriyo bana fostimon verdi ben 10 gündür yapıyorum bu iğneyi benim yumoşların en büyüğü 18mm hatta 1-2 si böyle diğerleri 8-12-16 falan toplam 10ad. var
bana biraz az geldi perş.ye kadar diğerleri gelişir dediler yarın gece çatlatma iğnemi olucam
ne biliyim yumoşlar mı kalitesiz oldu eyvahedigeldismile

bilemiyorum bebeğim yaaa çarşamba sana daha net bişi söylerim kendi doktorum görsün ki öyle bende emin olayım :) sen burçak hanıma mı gidiyordun

bende yarın görüşürüz kızlar hamişlerim kendinize ve bebişlerinize iyi bakın benim gibi yumoş büyütenler sizde yumoşlarınıza iyi bakınnnn stressiz güzel bi gece diliyorum hepinizeeee

10 tane güzel endişelenme hiç morelini yüksek tutu benim 6 tane idi

günaydın kızlarrrrrrrr evdeyim raporluyum ama çok canım sıkılıyor kitap okuyorum bugün az az iş de yapacağım ütü vs. sizler nasılsınız

merhaba kizlar evoevo ve paradol Insallah hamile oldugunuz mujdesini verirsiniz bu beklemenin sonucunda.
carsamba toplamam var kizlar 13 yumos gorunuyor.catlatma ignemi yumoslar 15_17 mm arasindayken oldum, toplamaya kadar 2 mm kadar daha buyur dedi doktor, yukarda birileri sormus o yuzden yaziyorum bana da erken gb geldi ama 18e gelmeden yapiyorlar sanirim risk almamak icin. hayirlisi olsun.
nedimeden haberi olan var mi? ayseyi de gormuyor kizlar ne oldu size biraktiniz mi bizi(

canım yumurta sayın gayet güzel umarım hepsi 1. kalite olur daha da önemlisi annesine sıkı sıkı tutunur 9 ay hiç bırakmaz sonra da sağlıcakla anne kucağına oturur :)

merhaba canım dileklerin için tşk ediyorum senin yumoşlarda umarım kaliteli olur sana tutunurlar umarım emeklerimizin karşılıgını alırız sevgiyle kal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…