canım benimde 5. gün blastosist embriyosuydu 16 hücreliyli benimde göğüslerim ağrıyo uçları acıyo
Sevgili arkadaslar ve özellikle bana yanıt yazıp, benı merak eden ZEYNEPELA, OZLEM80 ve GıZEMLı83...
Sizlere ne yazık ki guzel haberlerle gelmedim.Ben kan degerlerimde az da olsa artıs devam ediyor.Bu da doktorumun surekli kontrolu altında olmam demekmis2 gune bir beta hcg olcturup doktora gidiyorum ama 150-200 de olsa yavas yavas artıyor ama doktor saglılı bir gebelikten kesinlikle söz edemeyiz dedi. Ultrasonla inceledi rahimde kucucuk bir nokta var ama kese mi degil mi cok net degil.Kese ise ve dusmez ise igne yapıp dusmesini bekleyecegiz dedi.Eger kese degilse dıs gebelik takibi icinde olmam gerekiyormus.Kesenin nerede olustugunu bulmaları gerekecekmis o zaman da.Moralim su anda iyi ama kararsızlık ve bilinmezlik rahatsız ediyor.Ne olacagı belli olsa da 2. tup bebek denemesi icin kendimizi ayarlasak diye dusunuyorum.Yılmak yok:)Hepinize kucak dolusu sevgiler gonderiyorum.Sitede yeni oldugum icin yazılan msjları vs takıbim kimin ne durumda oldugunu bilmem biraz zor su sıralar ama yavas yavas ögreniyorum.sevgiler...
maşallah cnm benim rabbim nazardan korusun bak sakın olumsuz düşünme ben şimdi allahın izniyle senin sonucuna daha bi pozitif bakıyorm inş hadi bakalım oyy kıyamam annesi evet cnm benimde öyle gögüs uçlarım gögüslerim çok agrıyordu off yaaa senin test günü ne zaman bende merak ediyorm şimdi hee:))))))))
şımardımm haaasırnaşık şey:)))ayyyy sen nerelerdeydinn canım benimm benim demek senin gibi birine ihtiyacım varmış inşşşşda baktığın gibi pozitif olur canımmm test günüm cumartesi 22 mayıs inşşş mutlu haberi veririm sizlereee
neyse canımm benim desteğin için çok sağoll ama çıkmama lazım eşim kızıyo pc başında oturmamı istemiyo bebişim iiçin sabah görüşmek üzere hoşçakal tatlımmmm
cnm benim rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin inş kan degerin yükselir çok üzüldüm ne desem şimdi bilmiyorm ki((((((allah yardımcın olsun umarım tez zamanda bulundugun sıkıntıdan kurtulursun :Saruboceq::Saruboceq:
Sevgili arkadaslar ve özellikle bana yanıt yazıp, benı merak eden ZEYNEPELA, OZLEM80 ve GİZEMLİ83...
Sizlere ne yazık ki guzel haberlerle gelmedim.Ben kan degerlerimde az da olsa artıs devam ediyor.Bu da doktorumun surekli kontrolu altında olmam demekmis2 gune bir beta hcg olcturup doktora gidiyorum ama 150-200 de olsa yavas yavas artıyor ama doktor saglılı bir gebelikten kesinlikle söz edemeyiz dedi. Ultrasonla inceledi rahimde kucucuk bir nokta var ama kese mi degil mi cok net degil.Kese ise ve dusmez ise igne yapıp dusmesini bekleyecegiz dedi.Eger kese degilse dıs gebelik takibi icinde olmam gerekiyormus.Kesenin nerede olustugunu bulmaları gerekecekmis o zaman da.Moralim su anda iyi ama kararsızlık ve bilinmezlik rahatsız ediyor.Ne olacagı belli olsa da 2. tup bebek denemesi icin kendimizi ayarlasak diye dusunuyorum.Yılmak yok:)Hepinize kucak dolusu sevgiler gonderiyorum.Sitede yeni oldugum icin yazılan msjları vs takıbim kimin ne durumda oldugunu bilmem biraz zor su sıralar ama yavas yavas ögreniyorum.sevgiler...
özlem nedime gizemli zeynep zübeyde nerdesiniz kızlar yaa bi denk gelemedim sizi çok özledim özlemcim nasıl oldun snei merak ediyorm((((( inş agrıların geçmiştir
merhaba arkadaşlar, girmeyeli hamişlerimiz çoğalmış, maşallahsonucu negatif olan arkadaşlarda bozmasınlar moralleriini lütfen, her gün yeni başlangıçlarla geliyor.....
benim ilk tüp denemem negatifti, şimdi laparoskopi olucam. hem kistim var o alınacak, hem de tüpümün biri kapatılacak(sıvı birikmesi oluyor) inşallah bundan sonraki denememde bende hamişlerimize katılırım..
bu arada özlemcim nasıl oldun, inşallah geçmiştir ağrıların.....
canım yaa sen de erkenden görmüşsün keseyi çooook mutlu oldum gözünaydın. yakında kalp atışını da görürsün hiç endişelenme. çok şükür nazar değmesin.
herkese merhaba, aysecim sagol merak etmissin, dun transferimi oldum iki tane 8 hucreli 3.gun transferi. agrilarim bu sabah itibariyle cok sukur gecti. sadece yumurtaliklarimda sizilar kaldi ama oyle ciddi agrilar degil.
kizlar transferimi su icmeden yapti doktor hatta ozeliklle tuvalete gitmemi istedi, gicik oldum cunku ultrason kullanmadan yapti. bir seyi farkettimki cok bakti inceledi vs ama boyle transfer mi olur ultrasonda ne reye koydugunu gormeden, alttan baki^p koydugu yeri nasil gorurki(( aranizda var mi bu sekilde transfer geciren?
aysecim cok sukur spazm bitmek uzere. ama yumurtaliklarimda agrim var, eger spazm sancisindan ben o aciyi cok anlamamisim. sizde de oldu mu? tam yumurtaliklari hem sol hem sag?
sen nasilsin bebisin ne yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?