Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

:teytey:
kızlar merhaba bişeyler oldu pc anlamadım
dün sonucum 379 falandı doktor cok iyi dedi ama perşembe tekrarlıycaz inşallah katlanır
allah isteyen herkese versin güzel bi duygu hamile kalabilmek

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

harikasiniz bayanlar kirbirkere Masallah Allah en saglikli hamileleigi nasip etsin Insallah

--------------------------------------------------------------------------------

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .çarşamba toplama
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....22 MAYIS SONUÇ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................27 MAYIS SONUÇÇÇ
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .TRANSFER 1 AY SONRA
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................20 MAYIS SONUÇ
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................TRANSFER BEKLİYO
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......LUCRİN KULLANIYO
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENİDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........20 MAYIS SONUÇ

HAMİLELER

.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ İKİZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ

panadol vok sevindim allah tamamına erdirsin isteyen ve bu topikteki tüm arkadaşlarımızı bebek sahibi yapsın inşallah...

rabbim senin bebisinide sana bagislasin insallah cannur,pandol idrar testi yapmisti negatifti cok umutsudu,bende yaptim bendede negatif cikti su an bende cok umutsuzum icimde hic bi sey yok sanki o kadar stres yaptim o kadar sitres yaptim ki dusunmekten kabuslar goruyorum geceleri,basim agriyo hasta gibiyim eve tikali kalmaktan,bende onun gibi olmayacak diye dusunuyorum simdi o nedenle onun pozitif olmasi o kadar mutlu ettiki beni sanki benim sonucum pozitif...rabbim duani kabul etsin ve tabi dualarimizi.

tesekkurler zubeydecim insallah hamislere listesinede girerim! opuyorumnanaktan

azracım bak bizim topikte umutsuzluk diye bi kelime yok biz ne mucizelere şahit olduk idrar testinde negatif diye de kendinizi üzmeyin ben hamile olmadığım halde ki hassas idrar testinde hamiş çıktım yani en garanti kan o yuzden üzmeyin kendinizi

valla bu iki güzel haber moralimi düzeltti çok sevindim çok mutluyum şuan
darısı başımıza bizimde tebrik edileceğimiz günleri göstersin Rabbim.

bencede bu topik umutsuzlık olmasın ve uğurlu geldi bana bicok kişiyede inşallah sizede uğurlu gelir yabbim herşeyin en iyisini en doğrusunu kararlamıştır sabredin ve murada erin inşallhhh

zübeydecim maşallah yumurtalarına nazar değmesin korkma herşey güzel olucak)cancanım senin nasıl gidiyor sakın stres yapma pozitif ol bebeşin de sakin mutlu olsun bak ben hiç i değilim elimde değil hep kötü şeylerdüşünüyorum sonra yavrumun adına da çok üzülüyorum....;((

yapma ablacım üzme bebişimizi sen güçlüsünn yeniceksin bunu sende panik mi var abla

cannurcum sakin gördüm seni hayırdır canını sıkan bişi mi var çok normal verdin haberi bize çünkü :)

canım ilk denememdede böle hamilşesin demişti doktor biz bi sevindik bi sevindik ama değerim düştü ve düşükle sonlancak dedi o yüzden bi perşembe gelin değerim katlansı bakalım kese görüncekmi sonra kalp atışı umutluyum ama hayırlısı işte..

a.s.tebrikler canım Allahım kucağınada almayı kısmet etsin):teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

abla özeline mesaj attım bi site ismi yazdım bak ona

panadolll ayyy inanmıyorum yaaa gördün mü bak bütün olumsuzluklar pozitife döndü canım benim boşuna üzdün kendini hihoyyythihoyyyt
tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş.:Saruboceq:
internetim yoktu giremedim dün ay nasıl meraktaydım sorma hihoyyythihoyyyt
canım benim çok sevindim çooook hihoyyythihoyyyt

kızlar merhaba bişeyler oldu pc anlamadım
dün sonucum 379 falandı doktor cok iyi dedi ama perşembe tekrarlıycaz inşallah katlanır
allah isteyen herkese versin güzel bi duygu hamile kalabilmek

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin hihoyyythihoyyythihoyyyt

zübeydecim maşallah listemize 41 kere pozitif olmanın gücü resmen hihoyyythihoyyyt
canım toplandı mı senin yumoşlar bakamadım geriye?ne durumdasın?

azracım panadol gibi inş.senin ve benim de pozitif olacak.hatta bekleyen herkesin inşallah
ben idrar testine güvenemediğim için yapamadım.bugün eşim de geldi yarın tatil olduğu için.bana test almış dayanamamış kaydirigubbakcemile3
belki yarın sabah bende yaparım sonuç ne olursa olsun üzülmicem ama.hazırladım kendimi.hatta eşimle 3.tedavi için şimdiden plan bile yapıyoz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…