kızlar merhaba bişeyler oldu pc anlamadım
dün sonucum 379 falandı doktor cok iyi dedi ama perşembe tekrarlıycaz inşallah katlanır
allah isteyen herkese versin güzel bi duygu hamile kalabilmek
dün sonucum 379 falandı doktor cok iyi dedi ama perşembe tekrarlıycaz inşallah katlanır
panadol vok sevindim allah tamamına erdirsin isteyen ve bu topikteki tüm arkadaşlarımızı bebek sahibi yapsın inşallah...
--------------------------------------------------------------------------------
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............4 MAYIS SONUÇ
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .çarşamba toplama
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....22 MAYIS SONUÇ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................27 MAYIS SONUÇÇÇ
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .TRANSFER 1 AY SONRA
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................20 MAYIS SONUÇ
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................TRANSFER BEKLİYO
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......LUCRİN KULLANIYO
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMİŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENİDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........17 nisan lucrin
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMİŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............lucrin kullanıyo
37.azra_azra................................2.dene me..................isvicre-dandik bi doktorla deniyo ..................... ...........20 MAYIS SONUÇ
HAMİLELER
.1- benmasal..............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GİZEMLİ83.............................HAMİŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMİŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ İKİZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMİ ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDİME59............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVİNAZ.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSİM05..........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
rabbim senin bebisinide sana bagislasin insallah cannur,pandol idrar testi yapmisti negatifti cok umutsudu,bende yaptim bendede negatif cikti su an bende cok umutsuzum icimde hic bi sey yok sanki o kadar stres yaptim o kadar sitres yaptim ki dusunmekten kabuslar goruyorum geceleri,basim agriyo hasta gibiyim eve tikali kalmaktan,bende onun gibi olmayacak diye dusunuyorum simdi o nedenle onun pozitif olmasi o kadar mutlu ettiki beni sanki benim sonucum pozitif...rabbim duani kabul etsin ve tabi dualarimizi.
zübeydecim maşallah yumurtalarına nazar değmesin korkma herşey güzel olucak)cancanım senin nasıl gidiyor sakın stres yapma pozitif ol bebeşin de sakin mutlu olsun bak ben hiç i değilim elimde değil hep kötü şeylerdüşünüyorum sonra yavrumun adına da çok üzülüyorum....;((
cannurcum sakin gördüm seni hayırdır canını sıkan bişi mi var çok normal verdin haberi bize çünkü :)
merhaba kızlar sonucum pozitif hamileyimmmmmm degerim 110.16 inanamıyroum hatta sabah ilaçlarımı bile içmedim olmadı diye çünkü hiç belirti yoktu seviçten agladım bolca allahıma şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına
ayrıca bana burda destek olan arkadaşlara tek tek tşk ederim iyiki varsınız herşey gönlünüzce olsun hala şoktayım:)))
zübeydecim maşallah yumurtalarına nazar değmesin korkma herşey güzel olucak)cancanım senin nasıl gidiyor sakın stres yapma pozitif ol bebeşin de sakin mutlu olsun bak ben hiç i değilim elimde değil hep kötü şeylerdüşünüyorum sonra yavrumun adına da çok üzülüyorum....;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?