zubeydecim beni de 27 mayis sonuc bekliyor diye duzeltir misin panadolllllllllllllllll harika bir haber Masallahhhhhhh Allah saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin :teytey:
ay canim yaaa yemin ederim o kadar sevindim o kadar sevindimki belki inanmazssin suan yazarken bile agliyorum,o kadar umutsuzdun,idrarda negatif cikmisti... :1hug: rabbim yaninda oldu,yuzunu guldurdu sukurler olsun rabbime,kucaginada saglikli almayi nasip etsin hadi sevin senin bayramin opuyorumnanaktan allahim sen kimsenin emeklerini bosa cikarma!
eee yeni anne hadi anlat bakalim transferden sonra neler yasadin senden bakip bizde ay bendede bu belirti var,su belirti yok diyelim!
ay cok mutluyum :lepi:
cok teşekkür ederim sağlıklı sıhatli olsunlarda allah herkese nasip etsin...
işte bu rabbim sana çok şükür cnm ben sana demedim mi? idrarda bazen çıkmıyor die çok sevindim maşallah cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasipetsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim evet sen hep yazdın bana takılma belirtilere diye bugun hep senin kelimelerin geldi aklıma:)))saglıklı bir şekilde olsunlarda tek istegimiz öpüyorum...
AZRACIM SIRA SENDE İNŞ SENİNDE SONUÇUN POZİTİF ÇIKAR RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN CNM SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ DUYMAK İSTİYORZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yaaa kızlar bugün 6. günüm ama bi umutsuzluk kapladıki beni dormayın çok korkuyorum ya olmadıysa
yaaa kızlar bugün 6. günüm ama bi umutsuzluk kapladıki beni dormayın çok korkuyorum ya olmadıysa
4.gunum aynen ben de bugun cok umutsuz uyandim(( birisi ikimize de morel versin alsanaalsanasmile
4.gunum aynen ben de bugun cok umutsuz uyandim(( birisi ikimize de morel versin alsanaalsanasmile
özlemcim benim test günüm 28mayıs aynı gnlerde öğrenicez hayırlı haberi inş..aaa nursencimmmmmmmmmmmmmmm sen ucuncu gunde baslamissin var mi arttiran olmus:))
hayirli olsun canim beraber bekleyecegiz onuncu gune kadar mecbur bekleyecegiz(
azracim cok guzel yazmissin eline saglik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?