Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zubeydecim beni de 27 mayis sonuc bekliyor diye duzeltir misin panadolllllllllllllllll harika bir haber Masallahhhhhhh Allah saglikla kucagina aldigin gunleri de gostersin :teytey:

iyiki varsınız iyiki bu topige girmişim darısı başınıza bütün isteyenlerin inşallah saglıklı bir şekilde ilerlerizde bebişlerimizi kucagımıza alırız..

anım benim çok tşk ederim darısı başına biliyosun beni kendimi yedim bitiridm olmadı diye testte yapınca negatif çıkınca iyicene yıkıldım kendimi yıpratıgımla kaldım.. allah evet kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın seninde güzel haberini bekliyorum oki bende seni çok öpüyorum seviçten agladım bolca:))))

canım benim evet sen hep yazdın bana takılma belirtilere diye bugun hep senin kelimelerin geldi aklıma:)))saglıklı bir şekilde olsunlarda tek istegimiz öpüyorum...

canım benim evet sen hep yazdın bana takılma belirtilere diye bugun hep senin kelimelerin geldi aklıma:)))saglıklı bir şekilde olsunlarda tek istegimiz öpüyorum...

:)))))))) saol cnm şimdi artık derin bir nefes al rahatla :)))) sıra keseyi görmede ve kalp atışlarında inş degerin çok yükselir kat kat katlanır cnm:))) o güzel haberleride verisin bize inş

AZRACIM SIRA SENDE ıNŞ SENıNDE SONUÇUN POZıTıF ÇIKAR RABBıM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN CNM SENıNDE GÜZEL HABERLERıNı DUYMAK ıSTıYORZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AZRACIM SIRA SENDE İNŞ SENİNDE SONUÇUN POZİTİF ÇIKAR RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN CNM SENİNDE GÜZEL HABERLERİNİ DUYMAK İSTİYORZ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayse ayse senin sancilar sureklimyidi,yoksa araliklimi,bende simdi o daha once bahsettigim sanci yok 2-3 kez falan oldu acaba gaz sancisida olabilirmiydi diye de dusunmuyo diilim...biraz atesim var. ara ara da adet sancisi gibi agrilar kasik agrisi hemen hemen hic yok gibi!moral de bende git gel,yazilari okuyorum kotu haberede aglyiorum iyi haberede..tv de bi sey gorsem normalde hic takmayacagim seylere agliyorum..

offf ya dusunmekten aptal oldum inan,allahtan yarin iskence bitiyo tabi sonucu yarin alabilirsem,yarin kan verip ertesi gun alma ihtimalimde var...yinede iyi dileklerin icin saol.. opuyorumnanaktan

yaaa kızlar bugün 6. günüm ama bi umutsuzluk kapladıki beni dormayın çok korkuyorum ya olmadıysa

panadol arkadaşım senide tbrik ederim bu arada sağlıcakla kucağına alırsın inşşşş rabbim bizlerede nasip etsin

yaaa kızlar bugün 6. günüm ama bi umutsuzluk kapladıki beni dormayın çok korkuyorum ya olmadıysa

tatli tatli sana tavsiyem hic evde kalama birileri ile birlikte ol insan yanlizken daha takiyo kafasina simdiki aklim olsa 5.gunden sonra ise giderdim tum izin hakkimi kullandim cok cokpismanim iste zaman gecerdi en azindan... :hulya:

4.gunum aynen ben de bugun cok umutsuz uyandim(( birisi ikimize de morel versin alsanaalsanasmile

taam taam kiyamam gelin canlarim bende olmayan umuttan accik verim sizee :teselli:
insallah rabbimin izni ile olcak,ilk denemesinde bile hamile kalan yuzlerce insan var...her insanin bunyesi farkli ay bak sundaki bu belirtiden sonra sonuc pozitif cikmis bende yok acaba benim negatifmi diye asla asla dusunmeyin...hatta hic net basinda oturmayin bi isiniz varsa ilk 4-5 gunden sonra onla ilgilenin...rabbim isterse neden olmasin onlarca bu yolla cocuk sahibi olan insan varken neden sizin olmasin...inanmak basarmanin yarisidir...bence sonuc gunune kadar hep bi emo$ icinizde varmis gibi dusunun cunku oyle dusunmemenin kimseye bi faydasi olmayacak negatif olsa bile iyi dusunun nasil ki olununa rdindan aglamak onu geri getirmeeyecekse,negatif diye kendimizi öldürmenin bi anlami yok...ama yinede insanlik not:kolaysa sen yapta diyebilirsiniz,hatta kelin ilaci olsa kendi basina surerdi de diyebilirsiniz alsanaalsanasmile ..

benim bildigim tum teselliler bunlar ,ezberlediklerim,yapabilirim diyosaniz ne ala,bunu yapabilmekte inanin cok guzel...yapabilecegimiz tek sey dusunmemek eger tekrar denersem bunu apmak icin elimden gelen her seyi yapcam...bizim ise san sizin icin yapabilecegimiz tek sey kendimizle beraber siezede dua etmek ki her zaman yaptigimiz sey! rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin a.s.

selam kızlar benimde trsansferim pazar günü oldu
8hcreli 1 ransfer oldu en erken kan testi ne zaman çıkar çatttttlıcam
zübedecim bugn yumoşların ttoplanıyomuş haılı -olsun canım

aaa nursencimmmmmmmmmmmmmmm sen ucuncu gunde baslamissin var mi arttiran olmus:))
hayirli olsun canim beraber bekleyecegiz onuncu gune kadar mecbur bekleyecegiz(
azracim cok guzel yazmissin eline saglik.

aaa nursencimmmmmmmmmmmmmmm sen ucuncu gunde baslamissin var mi arttiran olmus:))
hayirli olsun canim beraber bekleyecegiz onuncu gune kadar mecbur bekleyecegiz(
azracim cok guzel yazmissin eline saglik.
özlemcim benim test günüm 28mayıs aynı gnlerde öğrenicez hayırlı haberi inş..

evet tatlim 27 mayis da benim:)
gizemlicim bana hic pas vermiyorn artik kac kez sordum seni(
nursencim seninde belin agriyor mu?
bak bugun ve dun senin embryon zarini yirtti rahmine yapisti Insallah ya da hala suruyor ve doktor ozellikle o iki gun rahat olucaksinki esinin hucrelerini rahim yabanci gormesin kabul etsin bu iki gun rahat olmak cok onemli demisti.

nursencim yani besinci ve altinci gun bugun de rahat ol ne olur, bak benim gb yap ben yedinci gunde basladim olumsuz olmaya nasil olsa yerlestiyse yerlesmistir diye:)) saka bir yana hep rahat olmak lazim ama bes ve altinci gunler cok onemliymis.tabii ilk dollenen gunden sayiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…