zübeydecim maşallah listemize 41 kere pozitif olmanın gücü resmen hihoyyythihoyyyt
canım toplandı mı senin yumoşlar bakamadım geriye?ne durumdasın?
canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin hihoyyythihoyyythihoyyyt
evocum canım benım bende senı merak ediyordum yarın toplamam var tatlımm dua edin bana sorunsuz hallolsun herşey
cok sağol canım darısı başınıza
ah canım benim yaaa etmem hiç bak şimdiden okuyorum bile.çok güzel olacak bu yumoşlar eminim çünkü anne adayımız pozitif bikere opuyorumnanaktan
internetim sürekli olmadığı için giremiyorum tatlım.ama dularım hepimiz için :Saruboceq:
azracım panadol gibi inş.senin ve benim de pozitif olacak.hatta bekleyen herkesin inşallah
ben idrar testine güvenemediğim için yapamadım.bugün eşim de geldi yarın tatil olduğu için.bana test almış dayanamamış kaydirigubbakcemile3
belki yarın sabah bende yaparım sonuç ne olursa olsun üzülmicem ama.hazırladım kendimi.hatta eşimle 3.tedavi için şimdiden plan bile yapıyoz kaydirigubbakcemile3
sağol bitanemmmm iyi ki sizler varsınızz
bence o test bozuktu azracım.zaten demiştin önceden ne çabuk unuttun kız.negatif çıkarsa test bozuktu nasılsa diye kaydirigubbakcemile3
valla biz şimdiden eşimle 3.tedaviyi planlamaya başladık canımıniçi.o yüzden testi yapsam da kafama takmıcam buraya da yazıyorum haberiniz olsun guclubacismile
bende cikiyorum guzeller hepinizi opuyorum azracim mujdeni getirirsin Insallah bize.
merhaba kızlar sonucum pozitif hamileyimmmmmm degerim 110.16 inanamıyroum hatta sabah ilaçlarımı bile içmedim olmadı diye çünkü hiç belirti yoktu seviçten agladım bolca allahıma şükürler olsun darısı tüm isteyenlerin başına
ayrıca bana burda destek olan arkadaşlara tek tek tşk ederim iyiki varsınız herşey gönlünüzce olsun hala şoktayım:)))
kızlar merhaba bişeyler oldu pc anlamadım
dün sonucum 379 falandı doktor cok iyi dedi ama perşembe tekrarlıycaz inşallah katlanır
allah isteyen herkese versin güzel bi duygu hamile kalabilmek
canımmm benimmmharika buuu çok sevindim güzelimmm allahım kucağına almayı nasip etsin nası iyi geldi b u haber bana bi bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?