Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zübeydecim maşallah listemize 41 kere pozitif olmanın gücü resmen hihoyyythihoyyyt
canım toplandı mı senin yumoşlar bakamadım geriye?ne durumdasın?

evocum canım benım bende senı merak ediyordum yarın toplamam var tatlımm dua edin bana sorunsuz hallolsun herşey

evocum canım benım bende senı merak ediyordum yarın toplamam var tatlımm dua edin bana sorunsuz hallolsun herşey

ah canım benim yaaa etmem hiç bak şimdiden okuyorum bile.çok güzel olacak bu yumoşlar eminim çünkü anne adayımız pozitif bikere opuyorumnanaktan
internetim sürekli olmadığı için giremiyorum tatlım.ama dularım hepimiz için :Saruboceq:

sağol bitanemmmm iyi ki sizler varsınızz

canimcim,bidenem ben idrar testi yapcam sonuc ne olursa olsun uzulmicem dedim yaaa
sakiin sakiiin,ayni gun bile olsa yapma ilk denememde hic takmadim uzulmedim ama bunda nedenini bilmyiorum bi uzuldum bi uzuldum sanki kesin sonuc buymus gibi,neyi farkettim biliyomusun en kotu sey belirsizlik,idrarda negatif cikinca kandaki degerdende suphe ediyosun o sonunu bilememe,gorememe insani daha cok yiyip yiyip bitiriyo ,ne kadar sonuca hazirim desekte bi yurek burkuluyo..bunu diyen benim bide,guclu,idrar testine kanmayacak kadar mantikli azra...yalaaaaaan!eger kandada negatif olursa insan durup dururken cifte yikim yasiyo.haydi bakalim az kaldi evrencim sabret!

bence o test bozuktu azracım.zaten demiştin önceden ne çabuk unuttun kız.negatif çıkarsa test bozuktu nasılsa diye kaydirigubbakcemile3
valla biz şimdiden eşimle 3.tedaviyi planlamaya başladık canımıniçi.o yüzden testi yapsam da kafama takmıcam buraya da yazıyorum haberiniz olsun guclubacismile

sağol bitanemmmm iyi ki sizler varsınızz

zubeydecim bende ilk denememde ohss oldum,2. denemem dondurulmuslarla oldugu icin bi sorun yasamadim. eger bu olmazzsa tekrar yumurta buyutme islemi yapcaz ve bende senin gibi cok korkuyorum tekrar ohss olmaktan,ve ben ohss oldugumu transfer aksami ogrendim keske biraz daha bekleseymisim de o halde yapmasaymisim transferi,alttan ultrasonla baktilar bir iki kez,atesim vardii buda embriyo icin hic iyi diilmis.ben olumsuzlugu ohss ye bagliyorum simdi...umarim sen yasamazsiin,acaba bu onceden analsilmiyomu eger 3.yu denersem kesinlikle bunu tekrar yasamak istemyiorum.doktorumla konusmalimiyim ne sekilde bakiyolar,transferden once ortaya cikarmi?bi bilginiz varmi?

canimcim,esim eczaneyi arayip sordu bozulmaz dedi yani testele alakali bi sorun degil,yani negatif oldugundan eminim :çok üzgünüm: umarim hic bunlara gerek kalmdan direk pozitif cikarda hepimiz mutlu oluruz ben erken yaptim birazda doktorumuz bize yaptirmayin 10.gun demisti cikmaz demisti ama ben yinede dinlemedim atbi..ama sen kan tahliline yakin bi gunde yapcaksin o nedenle sonuc biraz daha net olabilir.

ben daha transferi yaptigim gun 3.denemeyi nasil yapcagimi planladim kis kaydirigubbakcemile3 en dogrusuda bu yilmamak gerek,bu negatif duygularda ara ara kalp spazmi gibi vuruyo kafaya..cevreden dolayi ben o kadar acele ediyorum yoksa ya olacak ya olacak yilmadan yapcam yanii...testi yaptiktan sonra yaz beklyiorum a.s.

azracim ohssnin ipucunu yumurta catlatma ignesi yapildigi gunki osterojen degerin ve yumurtaliklarinin buyuklukleri gosterebilir, yalniz yumurtaliklar diyorum yumurtalar degil, bir de geriden gelen kac yumos gozukuyor tum bu bilgiler birlesince ohss riski buyuk oranda goruluyor.
yalniz kizlar burda bu bilgilere bakilip toplama gunu ertesinde yedi gunluk igne veriyorlar ve osterojeni azaltarak kalan yumurtalarin buyumesi engelleniyor ve yumurtaliklarin kuculmesi saglaniyor. orgalutron 0,25 oluyorum ben ve ilk igneden itibaren agrilarim azaldi hatta dorduncu gunde nerdeyse gecti cok sukur. doktoruna bana yapilan tedaviyi de bir sorarsin istersen.
bir de simdi sana daha dusuk hormon verilir.
tabii sen sonuc beklemiyor musun niye bunlari yazdim ben olumlu ol, olucak Insallah.

kızlar ben çıkıyorumm perşembe görüşürüz yada yarın merkezden mesaj atarım size durumumu kendinize iyi bakınn iyi akşamlar

bu arada azra ben ohss olmadan yaptilar bu tedaviyi eger bu tedavi olmasaydi doktor yuzde seksen ohss olucaktin dedi.

bende cikiyorum guzeller hepinizi opuyorum azracim mujdeni getirirsin Insallah bize.

ozlemcim insallah mujdeli haberi alirimda verebilirim...ama bu olayi yasayipta olumlu dusunen cok azdir heralde deneme sayisi arttikca korkular ve umutsuzluk daha artiyo..bilgi icin tesekkur benim doktorum ilk transferimde igne falan vermemisti..sadece beyaz sekerli leblebi gibi fitil,bide aspirin vermisti...zaten transferimi yapan merkezimle hic alakam olmuyo jinekoluguma gidiyrum hep birlikte calisiyorlar...eger buda olmazssa en ince ayrintisina kadar sorcam cunku artik 3. denemede bi arastirma yapilmasi sar gibi bi sey tabi elin gavurlari ne kadar ilginirler orasini bilemiyorum..20 mayistan sonra konusmak en dogrusu ilgin icin cok tesekkur ediyorum. :1hug:

işte bu rabbim sana çok şükür cnm ben sana demedim mi? idrarda bazen çıkmıyor die çok sevindim maşallah cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasipetsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar merhaba bişeyler oldu pc anlamadım
dün sonucum 379 falandı doktor cok iyi dedi ama perşembe tekrarlıycaz inşallah katlanır
allah isteyen herkese versin güzel bi duygu hamile kalabilmek

oy cnm benim ya
öldüm meraktan dün nerdesin yaa çok şükür çok sevindim cnm ohh ne güzel maşallah hamişlerimiz çogaldıı canım hayırlı olsun saglıkla kucagına al:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlar nerdesiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…