taam taam kiyamam gelin canlarim bende olmayan umuttan accik verim sizee :teselli:
insallah rabbimin izni ile olcak,ilk denemesinde bile hamile kalan yuzlerce insan var...her insanin bunyesi farkli ay bak sundaki bu belirtiden sonra sonuc pozitif cikmis bende yok acaba benim negatifmi diye asla asla dusunmeyin...hatta hic net basinda oturmayin bi isiniz varsa ilk 4-5 gunden sonra onla ilgilenin...rabbim isterse neden olmasin onlarca bu yolla cocuk sahibi olan insan varken neden sizin olmasin...inanmak basarmanin yarisidir...bence sonuc gunune kadar hep bi emo$ icinizde varmis gibi dusunun cunku oyle dusunmemenin kimseye bi faydasi olmayacak negatif olsa bile iyi dusunun nasil ki olununa rdindan aglamak onu geri getirmeeyecekse,negatif diye kendimizi öldürmenin bi anlami yok...ama yinede insanlik not:kolaysa sen yapta diyebilirsiniz,hatta kelin ilaci olsa kendi basina surerdi de diyebilirsiniz alsanaalsanasmile ..
benim bildigim tum teselliler bunlar ,ezberlediklerim,yapabilirim diyosaniz ne ala,bunu yapabilmekte inanin cok guzel...yapabilecegimiz tek sey dusunmemek eger tekrar denersem bunu apmak icin elimden gelen her seyi yapcam...bizim ise san sizin icin yapabilecegimiz tek sey kendimizle beraber siezede dua etmek ki her zaman yaptigimiz sey! rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin a.s.
nursencim yani besinci ve altinci gun bugun de rahat ol ne olur, bak benim gb yap ben yedinci gunde basladim olumsuz olmaya nasil olsa yerlestiyse yerlesmistir diye:)) saka bir yana hep rahat olmak lazim ama bes ve altinci gunler cok onemliymis.tabii ilk dollenen gunden sayiyorum.
evet canım yaa haklısın ama ne yaparsın işte bekliyoruzya bahane arıyoruz kendimizde aman düne kadar çok umutluydum bugün kalktığımda umudum kalmamıştı
panadol arkadaşım senide tbrik ederim bu arada sağlıcakla kucağına alırsın inşşşş rabbim bizlerede nasip etsin
en azinda solye dusun yanliz degilsin,boyle hisstememizin nedenide kendimizi cokfazla dinliyor olmamiz...sen bu gun umutsuz uyanmissin ben transfer yapildi eve geldik esim yemek yaprken ben aglamaya basladim bende emo$ yok diye kaydirigubbakcemile3 onu birak su an hic tanimadigim biri bana senin sonuc pozitif yada negatif dese inancam yanii.sana en guzel ornek pandol arkadasimiz oda hic belirtim yok diyodu,ben ilk denememde atesim vardi o nedenle olmadi bence atesin payi var dedigimde hemen kendine yorumladi benimde var galiba kesin olmadi falan dedi,sonra idrar testi yapti sonuc negatif cikti bende emo$ falan yok dedi...ama sonuc ne bak pozitif.
var olup olmadigini bilmedigimiz bi sey icin uzulmemizde ne kadar yanlis dimi.bu aslinda ölenin ardindan aglamak gibi bi sey...gonul ferman dinlemiyo tabi oda ayrii.
canım çok tşk ettim.darısı başına ne olur morelini yüksek tut beni okuduysan yazılarımda bekleme aşamasında benim moreller yerlerde sürünüyodu kendimi yedim bitiridim o dönemde ve sonrada şok oldum hayılrısı canım belirti diye birşey yoktu hatta her zamankinden dahada iyidim:))) üzme kendini oldumu...
ayse ayse senin sancilar sureklimyidi,yoksa araliklimi,bende simdi o daha once bahsettigim sanci yok 2-3 kez falan oldu acaba gaz sancisida olabilirmiydi diye de dusunmuyo diilim...biraz atesim var. ara ara da adet sancisi gibi agrilar kasik agrisi hemen hemen hic yok gibi!moral de bende git gel,yazilari okuyorum kotu haberede aglyiorum iyi haberede..tv de bi sey gorsem normalde hic takmayacagim seylere agliyorum..
offf ya dusunmekten aptal oldum inan,allahtan yarin iskence bitiyo tabi sonucu yarin alabilirsem,yarin kan verip ertesi gun alma ihtimalimde var...yinede iyi dileklerin icin saol.. opuyorumnanaktan
4.gunum aynen ben de bugun cok umutsuz uyandim(( birisi ikimize de morel versin alsanaalsanasmile
yaaa kızlar bugün 6. Günüm ama bi umutsuzluk kapladıki beni dormayın çok korkuyorum ya olmadıysa
Cancan cnm nasılsın ?
tatlıkız cnm benim bende de öyle oldu yedinci güne kadar belirti olmadı tatlım yaaa bak pozitif düşün lütfen neden bebegini üzüyorsun annesi sonra çok pişman olcaksın bebegini üzdügüne stres yapma sakın rahat ol az kalmış allahın izniyle bak inş sonuç güzel olcak cnmm
ayşeeee nasılsın canımmm ben gene uumutsuzum yaaa ağrılarım kesildi arada batmalar oluyo o kadar
doğru söylüyosun canım yaaa sabah kalktım bi umutsuzlukki sorma kesin olmadı diyorum aslında evde bir ultrasyon cihazı olsa da görsekkaydirigubbakcemile3 varmı yokmu diye yaaa
en azından her dakika merak etmezdik 3 günüm kaldı bakalım büyük güne
doğru söylüyosun canım yaaa sabah kalktım bi umutsuzlukki sorma kesin olmadı diyorum aslında evde bir ultrasyon cihazı olsa da görsekkaydirigubbakcemile3 varmı yokmu diye yaaa
en azından her dakika merak etmezdik 3 günüm kaldı bakalım büyük güne
:)))) cnm benim gibi işte yaa lütfen baak ben olumlu düşünüyorm tatlı kız allahımın izniyle çok olumlu bakıyorm inan bilmiyorm ama rabbim bilir inş yanılmam ben senin hamile oldugunu hissediyorm belki sana saçma gelir ama ne bilim sana yorum yazarken içimden birses senin hep hamile oldugunu söylüyor lütfen benim yaptıgımı sende yapma ben stresten deli olmuştum karnıma kıraplar giriyordu artık yok degil hamile degilim die test yaptıdım hamile oldum gene hiç bir yerim agrımadı biliyormusun:)))))))) daha yeni hamile oldugumu hissediyor yani agrılarım oluyor belirtilere takılma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?