Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

evet canım yaa haklısın ama ne yaparsın işte bekliyoruzya bahane arıyoruz kendimizde aman düne kadar çok umutluydum bugün kalktığımda umudum kalmamıştı

öylemi canım 5 ve 6. günler önemlimi ilk kez duydum bi açarmısın yani ne oluyomuş tutunmamı

özlemcim dün benim ilk defa göbeğimin 5parmak kadar altında damarlarımda bi gerilme hissettim biraz adet sancısı türünden inş.yerleşmiştir bebişimiz benim 3.embriyosu 3 embryom kaldığı için 5.günü beklemek istemediler riske atmadılar bundan dolayı biraz üzüldüm aslında umudum kırılmadı değil birde tek konulması can sıkıcı yaa bide ben pek yatamıyom ilk gün hiç kalkmadım sadece 2 gündür biraz oturuyom biraz evde dolaşıyom 2-3 dakka sürekli yatmayla çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama çalışan biri olarak yatmak çok sıkıcı 1 hafta da izin aldım işyerinden inş. bütün bunlara değğer canım

evet canım yaa haklısın ama ne yaparsın işte bekliyoruzya bahane arıyoruz kendimizde aman düne kadar çok umutluydum bugün kalktığımda umudum kalmamıştı

en azinda solye dusun yanliz degilsin,boyle hisstememizin nedenide kendimizi cokfazla dinliyor olmamiz...sen bu gun umutsuz uyanmissin ben transfer yapildi eve geldik esim yemek yaprken ben aglamaya basladim bende emo$ yok diye kaydirigubbakcemile3 onu birak su an hic tanimadigim biri bana senin sonuc pozitif yada negatif dese inancam yanii.sana en guzel ornek pandol arkadasimiz oda hic belirtim yok diyodu,ben ilk denememde atesim vardi o nedenle olmadi bence atesin payi var dedigimde hemen kendine yorumladi benimde var galiba kesin olmadi falan dedi,sonra idrar testi yapti sonuc negatif cikti bende emo$ falan yok dedi...ama sonuc ne bak pozitif.

var olup olmadigini bilmedigimiz bi sey icin uzulmemizde ne kadar yanlis dimi.bu aslinda ölenin ardindan aglamak gibi bi sey...gonul ferman dinlemiyo tabi oda ayrii.

panadol arkadaşım senide tbrik ederim bu arada sağlıcakla kucağına alırsın inşşşş rabbim bizlerede nasip etsin

canım çok tşk ettim.darısı başına ne olur morelini yüksek tut beni okuduysan yazılarımda bekleme aşamasında benim moreller yerlerde sürünüyodu kendimi yedim bitiridim o dönemde ve sonrada şok oldum hayılrısı canım belirti diye birşey yoktu hatta her zamankinden dahada iyidim:))) üzme kendini oldumu...

evet tatlım birazda olsa rahatladım ama nede olsa anne olmak istiyoruz korkumz olamamak ama rabbim inşş nasip edecek bize anne olmayı doğru söylüyosun valla haklısın pozitif düşünmek lazımm

tamam canım çok teşekkür ediyorum desteğiniz için bir tek rabbime ve 5. gün transferi olmasına güveniyorum inşşş sonu güzel olur rabbim bizlerede nasip eder

arkadaşlar lütfen moralinizi bozmayın moral bu dönemde çok önemli belirti bende çok aramıştım ama öle olmamak gerekiyor.sonucta rabbim nasip ettiyse sizinledir çok dua edin evdeyseniz tesbih çekin.ben bir elimi karnıma koyup tesbih çekmiştim çok rahatlatıyor.en azından şunu düşünün biz elimizden geleni yaptık takdir allahın lutfen kotu düşünmeyin.

slm herkese arada girip yazılanları takip ediyorum pazartesi pozitif sonuç almış biri olarak sizlere şunu söylemek istiyorum sakın belirtileri kafaya takmayın daha önce 2004 yılında tüp bebekle hamile kaldım bütün belirtileri yaşamıştım hamileydim 15 günde değerim birden düştü zaten değerlerim çokta yüksek değildi büyük ihtimal kimyasaldı bu kez hiçbir belirti yaşamadım ve dedim bu kezde olmadı ama Allahıma şükürler olsunki hamileyim değerimde 13. gün 233 çıktı tavsiyem belirti arayıp moralinizi bozmayın herkeste aynı şeyler olmuyo inşallah rabbim evlatlarınızı nasip etsin

tatlım belirtilere fazla takılma bazen sürekli agrıyordu belim ve kasıgım bazen birden kesiliyordu ara ara geliyordu bak sen sürekli düşündügün için agrın varsa bile hissetmezsin cnm inan ben en son gün öyle kötüydüm ki bir tek belirti yoktu
hatta gizemli bana demişti ayşecim git test yaptır en azından rahatlarsın dedi bende gittim yaptırdım ve çok şükür sonuç güzel çıktı inan dualarımdasın rabbim efendimizn yüzü suyu hürmetine yüzünü güldürsün cnm benim AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

4.gunum aynen ben de bugun cok umutsuz uyandim(( birisi ikimize de morel versin alsanaalsanasmile

ÖZLEMCıM CNM BENıM AAA SEN ŞıMDıDEN BÖYLE DÜŞÜNÜRSEN BAK ALLAHIN ıZNıYLE SONUÇ SÜPER OLCAK ıNŞ SABRET CNM BENıM ALLAHIM DUALARIMIZ KABUL ETSıN ıNŞ BURDAKı BÜTÜN ARKADAŞLARA DUA EDıYORZ RABBıM HEPıNıZıN SONUÇUNU POZıTıF YAPSIN ıNŞ HAYIRLI VE SAGLIKLI EVLATLAR VERSıN HEPıMıZE:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayşeeee nasılsın canımmm ben gene uumutsuzum yaaa ağrılarım kesildi arada batmalar oluyo o kadar

yaaa kızlar bugün 6. Günüm ama bi umutsuzluk kapladıki beni dormayın çok korkuyorum ya olmadıysa

tatlıkız cnm benim bende de öyle oldu yedinci güne kadar belirti olmadı tatlım yaaa bak pozitif düşün lütfen neden bebegini üzüyorsun annesi sonra çok pişman olcaksın bebegini üzdügüne stres yapma sakın rahat ol az kalmış allahın izniyle bak inş sonuç güzel olcak cnmm

Cancan cnm nasılsın ?

Canım yaa kusura bakma eskileri okumaya dalmışım. Hamilelerimiz artmış dünden beri çok sevindim. Ben dünden beri daha iyiyim. Kalp atışı gözümün önünden gitmiyo. Çok güzel bi duyguymuş. Hayatta diğer tüm duygular bunun yanında çok boşmuş. Allahım herkese bunu tattırsın inşallah. Sen nasılsın. Bi yaramazlık yok değilmi?

doğru söylüyosun canım yaaa sabah kalktım bi umutsuzlukki sorma kesin olmadı diyorum aslında evde bir ultrasyon cihazı olsa da görsekkaydirigubbakcemile3 varmı yokmu diye yaaa
en azından her dakika merak etmezdik 3 günüm kaldı bakalım büyük güne

ayşeeee nasılsın canımmm ben gene uumutsuzum yaaa ağrılarım kesildi arada batmalar oluyo o kadar

:)))) cnm benim gibi işte yaa lütfen baak ben olumlu düşünüyorm tatlı kız allahımın izniyle çok olumlu bakıyorm inan bilmiyorm ama rabbim bilir inş yanılmam ben senin hamile oldugunu hissediyorm belki sana saçma gelir ama ne bilim sana yorum yazarken içimden birses senin hep hamile oldugunu söylüyor lütfen benim yaptıgımı sende yapma ben stresten deli olmuştum karnıma kıraplar giriyordu artık yok degil hamile degilim die test yaptıdım hamile oldum gene hiç bir yerim agrımadı biliyormusun:)))))))) daha yeni hamile oldugumu hissediyor yani agrılarım oluyor belirtilere takılma sakın

:))))))))))))) ALEMSİN CNM YAA BEN GECEN CUMATESİ BEBEGİMİN KESESİNİ GÖRDÜM D.R NE DEDİ BİLİYORMUSUN BEBEK DAHA YENİ TUTUNMUŞ DEDİ MİNİCİKTİ KESESİ ÖYLE HEMEN GÖRÜNMÜYOR CNM DUR SABIRLI OL RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRCEK BAK ALLAHIN İZNİYLE 4 MAYISTA HAMİLE OLDUGUMU ÖGRENDİM 15 MAYISTA KESEYİ GÖRDÜM YANİ DAHA ÇOK ERKEN DAHA GÖREMZSİN ULTRASONDA:))))) BEKLE ONUDA GÖRECEN İNŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım benim, sende özlemde moralinizi yüksek tutun. Ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı yollardan bizde geçtik değilmi Ayşecim. Ama şunu söyleyimki bu topikte umutsuzluğa yer yok. Maşallah çokta uğurlu bir topik. Eminim sizede uğur getirecek. Zamanın geçmesini hiç bu kadar istememiştin değilmi :))

ayyyy canım benim ya ne kadar mutlu oldum inan bana :)))) inşşşş hamişimdir yaaa çookk istiyorum eşim çok istiyo maşallah diyorum sana ve bebeğine ne kadar pozitifsin yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…