zübeyde, panadol , cigdo ,özlem, pany hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sağolun kızlar
evet bizim malesef olmadı eşim çok üzüldü bir haftalık yiğenime boynu bükük bakışları da beni üzdü ama napalım kader ben iyiyim çabuk toparlandım haftasonu çok neşeli , eğlenceli ve fırtına sayesinde maceralı geçti bana çok iyi geldi hayat devam ediyo herşeyden önemlisi önce benim sağlığım birgün olur ümidiyle önümüze bakıcaz bundan sonra.
slm kızlar bu gün d.r gittik maşallah subhanallah bebegim çok saglıklı crl 36.7mmolmuş tam haftasında dedi d.r maşşallah çok hareketliydi boyunu zor örçtü d.r amcası diyor ayşe hanım sen gibi çok hareketli diyor:):))))))))))))))allahım ne olur şu mubarek günler hatrına bu güzel duyguyu bütün bebek isteyenlere tattır ve bebegimi bana bagışla aminn korkuyorm nazar degercek die tam yarım saat video kaydettim hareketlerini ellerini nasıl oynatıyor:)))) maşallah kıpır kıpır içime kız die doguyor anası gibi olcak zilli:))))))) off allahım sana çok şükürrr
slm kızlar bu gün d.r gittik maşallah subhanallah bebegim çok saglıklı crl 36.7mmolmuş tam haftasında dedi d.r maşşallah çok hareketliydi boyunu zor örçtü d.r amcası diyor ayşe hanım sen gibi çok hareketli diyor:):))))))))))))))allahım ne olur şu mubarek günler hatrına bu güzel duyguyu bütün bebek isteyenlere tattır ve bebegimi bana bagışla aminn korkuyorm nazar degercek die tam yarım saat video kaydettim hareketlerini ellerini nasıl oynatıyor:)))) maşallah kıpır kıpır içime kız die doguyor anası gibi olcak zilli:))))))) off allahım sana çok şükürrr
canııım.............canııııım.........canııııım......
çok sevindim canım benim rabbim tamamına erdirsin bitanem.:CüvCüv:
sonucunda cok güzel maşallah
ya canım eşinede çok selam söyle acaba ikizkaydirigubbakcemile2 olabılırmiiii?
keseyi ne zaman göreceksin?
canım tekrar tebriklerrrrr:CüvCüv:
slm kızlar
başıma neler geldi tahmin bile edemezsiniz
çarşamba günü ameliyat oldum.salı gunu sağ tarafımdaki bi sancıyla sabah kalktım ve anlatamam nasıl bir acı anlatamam.acil hastaneye gıttım.5 tane serum ,ağrı kesiciler,dopler usg yapılmayan kalmadı sancımı hiçbişey kesmedi drum acil kendi hastanesine ambulans ile sevk ettirdi.
yumurtalarım buyumustu ya onlar 10 cm olmus ve kendı etrafında dönmüş bogulmus.bebeklerimin saglığıda tehlıkeye gırdı...
acil ameliyata aldılar laparoskopi ile 2.5 saat amelıyatta kaldım uyandıgımda ılk sordugum bebeklerım nasıl
rabbime şükürler olsun bebeklerım benımle....
neler yasadım neler cektım anlatamam.şimdi ise ameliyat yerlerim acıyor ama o çektiğim ağrının yanında hiç bişi.çarsamba kontrolum var inşallah bıdaha bole zor seyler yasamam bebeklerımle huzurlu bi şekilde sonuna kadar gıderız.tabiki siz arkadaşlarımda inşallah bebişlerinize kavusursunuz
canim ne diyelim canimiz sagolsun demekten baska bence dondurulmuslarini en kisa zamanda yine dene ne yaziiki tek embro turkiyede cok kadinin umutsuzlugu oldu ama bence arka arkaya donmuslarini denemelisin, birgun tabiiki hepimiz anne olacagiz sabretmesi ne kadar zor olsa da buna olan inancimiz saglam durdugu surece Allah yardim edicek sabretme gucunu de vericek bizlere. benim de esim cok etkilenmisti heleki deger yukselince kisa da olsa bir hamilelik yasaninca ama ne yapalim birak bizim cektiklerimizin yaninda onlarin uzuntuleri de oluversin. yok bende esime cok uzuldum ama bu surec omuzlarimizda tasiyabilcegimiz tek kisilik bir sey degil.zübeyde, panadol , cigdo ,özlem, pany hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sağolun kızlar
evet bizim malesef olmadı eşim çok üzüldü bir haftalık yiğenime boynu bükük bakışları da beni üzdü ama napalım kader ben iyiyim çabuk toparlandım haftasonu çok neşeli , eğlenceli ve fırtına sayesinde maceralı geçti bana çok iyi geldi hayat devam ediyo herşeyden önemlisi önce benim sağlığım birgün olur ümidiyle önümüze bakıcaz bundan sonra.
zübeyde, panadol , cigdo ,özlem, pany hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sağolun kızlar
Canım arkadaşım benim, inan bak sen böle güçlü şeyler yazınca ben bile rahatladım, Allahım o güzel yüreğinden geçenleri gerçek yapsın inşallah, sakın üzülme emi?olumunekankayizsmile
canım çok sağol Allah razı olsun evet kalbimizden geçen kimsenin yavrusuz kalmaması inşallah Rabbim bize de vericek
bebişine tü tü tü 41 kere maaşallah diyorum nazar boncuğunu takıyorum üzerine
Allahım kucağına almak nasip etsin bi bakmışsın senin bebiş 40 uçuyo gezmelere gidiyo inşallah sağ sağlım sıhatli Allahım sana bağışlasın.
saol balım allah razı olsun darısı senin başına rabbim saglıklı hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda yüzünü güldürsün annesi sütaş gibi temmuzcum çok süt içiyorm maşallah d.r diyor ne yiyorsun sen:))))))) ddim süt yogurt vee meyvaa ama bayag kilo almışım sütü biraz azalt dedi büyük bardakla içiyordm:)aman o iyi olsun ben kilo alım sorun degilll:))))))))
canım nasılsın çok sevindim bebişine demek hareketli kerata sanki erkek olacak seninkisi saglıklı olsunda çok yanılmıyorum bu konularda cinsiyetlerde maşallah olsun ben daha iyiyim bugun kendimi dışarı attım gezdim saçımı boyattım kestirdim derken iyi geldi bana önümüze bakacagız artık geride kaldı .herşey yarın kontrolüm var bakacak parca vs kalmışmı diye böyle şekerim öpüyorum seni kendine ve bebişine iyi bak:)))
aysecim kan pihtisi gecmis cok sevindim, cok rahatlamissindir.
nazarla ilgili annem en cok insan kendisi bebegine nazar degdirir derdi, kotu gozden korkma Allah'a emanet o can, dunyaya gelmesi yazildiysa kimse engel olamaz; Insallah bundan sonra cok rahat bir hamilelik gecirirsin,
Pany çok saol tatlım, nerelerdesin sen? Kıyamam başına neler gelmiş, Allahım yardımcın olsun, bebeklerine de sana da sağlık versin.
Bende hala şaşkınım inan sevinemiyorum nedense, 14.değerimizde iyi çıktı maşallah, dr 3 hafta sonra çağırdı ama bana çok geç geldi, napsam bilemedim, sana özelinden bazı sorularım olacak, aynı hastanedeyiz ya ondan
hamis sen nasilsin asil haberler sende, bulanti yorgunluk ne alemdesin, bak sakin bana korkuyorum deme sopa gelir her cok guzel olucak Insallah, Rabbim sonuna kadar yuzunu guldurecek Insallah.
canım özaelde msjını goremedım istersen msn adresini at msj olarak daha rahat görüsürüz tabi sorularını yıne özelden yaz istersen canım:CüvCüv:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?