17 mayıs cnm niye ki?
Bu arada değerim nasıl sizce, bi şey olcak diye (allah korusun) ödüm kopuyo:bbo:
bu arada kizlar doktordan geliyorum icerisi cok cok iyi durumda kist yapmamis geriden gelen folikuller doktor sasirdim acikcasi bu kadar kisa surede toplamana dedi, ay cok sukur morel oldu, kimyasal gebelik pek demedi bu doktor yasadigin dusuktu dedi, neyse onemi yok da kimyasal daha bir osuruktan bir lafti dusuk deyince icim bir tuhaf oldu istedigin zaman dondurulmusa gecebiliriz tamamen dogal surecinde deneyelim vucudun hormona cok duyarli senin dedi, en cok da buna sevindim cunku dogal surecte olmasini istiyordum agustosta labratuvar kapali ya temmuz ya eylul deneyecegiz.
panadolcum geçmiş olsun senin yaşadıklarını geçen senede ben yaşadım ama zaman herşeyin ilacı
yılmak yok yola devammmm
canım çok zor yaşanılanlar ama güçlü olmaktan başka seçenegimiz yok sagolasın zaman evet herşeyin ilacı elimden geleni yapacagım sonrası kader kısmet artık...
ay Masallah canim Allah tamamina erdirsin ne olur rahatla ve keyfini cikar degerin Masallah superrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:
gizemlinin ve senin ozel durumundan dolayi hamilelikleriniz cok cok onemliydi cok sukur Allah'a ikinizinde guzel haberlerini aldik.
temmmuzcum darisi basina :lepi:
bu arada kizlar doktordan geliyorum icerisi cok cok iyi durumda kist yapmamis geriden gelen folikuller doktor sasirdim acikcasi bu kadar kisa surede toplamana dedi, ay cok sukur morel oldu, kimyasal gebelik pek demedi bu doktor yasadigin dusuktu dedi, neyse onemi yok da kimyasal daha bir osuruktan bir lafti dusuk deyince icim bir tuhaf oldu istedigin zaman dondurulmusa gecebiliriz tamamen dogal surecinde deneyelim vucudun hormona cok duyarli senin dedi, en cok da buna sevindim cunku dogal surecte olmasini istiyordum agustosta labratuvar kapali ya temmuz ya eylul deneyecegiz.
ay Masallah canim Allah tamamina erdirsin ne olur rahatla ve keyfini cikar degerin Masallah superrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey:
gizemlinin ve senin ozel durumundan dolayi hamilelikleriniz cok cok onemliydi cok sukur Allah'a ikinizinde guzel haberlerini aldik.
temmmuzcum darisi basina :lepi:
canımcıgım çook sevindim senin adına allahım kucagına almayı nasip etsin güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah kendine dikkat et..
cigdocum allah tamamına erdirsin canım çok sevindim sana 2ad.mi koyulmuştu değerin maşallah çok yüksek bugünlerin tadını çıkar bol bol ye 2 haftaya kalmaz benim gibi bulantıdan bişey yiyemicen gerçi herkeste bulantı olmuyormuş
özlemcim dr sonucun için sevindim inş.bir an önce başlarsın tedavine maşallah morallerde süperrrrrr
senin adına sevindimm
fıstığım nasılsın tatlım nası oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?