Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

cigdocum hala senin mutlulugunun sarhosuyum inan en basindan bu yana hep hamile kalacagini hissettim sana morel verirken morel socukleri degildi hep icimden geliyordu olumlu olacagina inancim Allah cok saglikli huzurlu keyifli bir hamilelik nasip etsin tatlim
gunde uc litre suyu unutmayin kizlar hele turliye ne sicaktir simdi fazlasi bile gerekir:)

bu arada kizlar doktordan geliyorum icerisi cok cok iyi durumda kist yapmamis geriden gelen folikuller doktor sasirdim acikcasi bu kadar kisa surede toplamana dedi, ay cok sukur morel oldu, kimyasal gebelik pek demedi bu doktor yasadigin dusuktu dedi, neyse onemi yok da kimyasal daha bir osuruktan bir lafti dusuk deyince icim bir tuhaf oldu istedigin zaman dondurulmusa gecebiliriz tamamen dogal surecinde deneyelim vucudun hormona cok duyarli senin dedi, en cok da buna sevindim cunku dogal surecte olmasini istiyordum agustosta labratuvar kapali ya temmuz ya eylul deneyecegiz.

17 mayıs cnm niye ki?

Bu arada değerim nasıl sizce, bi şey olcak diye (allah korusun) ödüm kopuyo:bbo:

canımcıgım çook sevindim senin adına allahım kucagına almayı nasip etsin güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah kendine dikkat et..

cigdocum allah tamamına erdirsin canım çok sevindim sana 2ad.mi koyulmuştu değerin maşallah çok yüksek bugünlerin tadını çıkar bol bol ye 2 haftaya kalmaz benim gibi bulantıdan bişey yiyemicen gerçi herkeste bulantı olmuyormuş
özlemcim dr sonucun için sevindim inş.bir an önce başlarsın tedavine maşallah morallerde süperrrrrr
senin adına sevindimm

panadolcum geçmiş olsun senin yaşadıklarını geçen senede ben yaşadım ama zaman herşeyin ilacı
yılmak yok yola devammmm

canım rahatlamışsındır en azından güzel haberler okumak iyi geliyor insana inşallah dogal yoldan hamile kaldım diye yazarsın benim ara ara kanamalar devam dr. normal dedi devam eder bir kaç gün daha dinleneyim kendimi gezmelere atacagım öpüyorum..

panadolcum geçmiş olsun senin yaşadıklarını geçen senede ben yaşadım ama zaman herşeyin ilacı
yılmak yok yola devammmm

canım çok zor yaşanılanlar ama güçlü olmaktan başka seçenegimiz yok sagolasın zaman evet herşeyin ilacı elimden geleni yapacagım sonrası kader kısmet artık...

canım benim yarın 9. günüm veeeee ben yarın test yaptırmaya karar verdim bişeyler dürttü beni varsa çıkar yoksada yapacak bişey yok ama kan vermeye karar verdiğimden beri çok heyecanlıyım kalbim çarpıyo dua edin bana.

maşallah 41 kere çok sevindim canım benim
rahat rahat dinlenmiş bi vücutla transfere gireceksin ve Allahın izniyle sağlıklı sıhatli bi bebeğe gebe kalacaksın moralin bundan sonra hep yüksek olsun.

Canım Özlemcim çok saol tatlım bu süreçte bana çok destek oldun Allah razı olsun.

Senden gelen güzel haberlerede çok sevindim, Allahım güzel yürekli arkadaşımın yüzünü hep güldürsünolumunekankayizsmile

canımcıgım çook sevindim senin adına allahım kucagına almayı nasip etsin güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah kendine dikkat et..

Tatlım çok saol, Allahım razı olsun ve bu mübarek günlerde sanada ve isteyen herkese de nasip etsinolumunekankayizsmile

Çok saol cnm iyi dileklerin için bakalım bulantı olcak mı bende, hayırlısı, ondan gelen herşey kabulumuz

panadolcum canim hemen iyi olamazsin tabii cok dogal ama Insallah zaman yardimci olucak bir dahaki seferine sen ben zubeyde hamile kalip formun finalini yapacagiz Insallah.

temmuzcum canim Insallahhhhhh yarin da seninle cosacagiz, bende heyacanlandim bize hemen yaz catlarim meraktan Allah yuzunu guldurecek Insallah.

evet cnm büyümüştü gebelikten sonra d.r gittim diger yumurtalıklarımda olgunlaşmış d.r öyle söylemişti agrın normal ama bir iki haftaya gecer demişti ama geçmedi cevabın için tşk ederim özlemcim

temmuzcum sana bol şans allahım inş yüzünü güldürür hadi güzel haberlerini bekliyrz inş pozitif sonuç alırsın cnm

zeynep hoş geldin cnm nasılsın hamileleik nasıl gidiyor

temmuzcum nerdesin öldüm meraktan inş güzel haberler vercen bize hadi seni bekliyorz.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…