sayfa acilmadi bir sure ben de merakla temmuzu bekliyorum, canim Insallah mujdeyle geliceksin.
aysecim tamam tam bende olan olmus sana da, hem yumurtaliklar buyumus hem de arkadan gelen folikuller betahcg hormonu onlarin bir sure daha buyumesini sagladigi icin agri yapiyorlar, icini ferah tut doktorum bana uc ay agrir demisti basta hamileyken ama bebege zarar vermez sadece seni uzer agrilar sabirli olmak lazim gecicek demisti ve aynen senin de dedigin gb yorulmamak lazimmis. az kaldi canim belki de kuculmeye calisiyor folikul ya da yumurtaliklar ondan agri yapiyor gecicek az kaldi.
kiyamam ya ama inan senin dedigin gb anlatmisti doktorum benim hamileligim bitince agrili bir sekilde hemen kuculduler dun kontrolum vardi normallesmisler kontorolde de dedim ne agrilar cektim diye eger hamileligin devam etseydi cok agrin olucakti diye soyledi doktor. tamam agri kotu ama iyi yani sana ozel bir durum olmadigi icin gonlunu ferah tut, bebegin iyi canimbebeginle ilgili diye sakin dusunme tamamen tup bebek tedavisinin yan etkisi. gecicek Insallah son agrili gunlerindir.
mrb kızlar.beni hatırladınızmı.lucrin kullanırken doğal yoldan hamile kalmıştım.bebeğim 11 haftalıkken annesine veda etti malesef.çok üzüldüm.birden kalp atışları durdu ve onu benden aldılar.belki tüp bebek olsaydı şimdiye yaptırmış olacaktım.bu yaz onu planlıyodum.ama şuanda ne tüp bebek nede başka bişey düşünecek durumda değilim.gerçekten çok zor bir sınavdan geçiyorum.bana dua edin nolur.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
mrb kızlar.beni hatırladınızmı.lucrin kullanırken doğal yoldan hamile kalmıştım.bebeğim 11 haftalıkken annesine veda etti malesef.çok üzüldüm.birden kalp atışları durdu ve onu benden aldılar.belki tüp bebek olsaydı şimdiye yaptırmış olacaktım.bu yaz onu planlıyodum.ama şuanda ne tüp bebek nede başka bişey düşünecek durumda değilim.gerçekten çok zor bir sınavdan geçiyorum.bana dua edin nolur.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
panadolcum canim hemen iyi olamazsin tabii cok dogal ama Insallah zaman yardimci olucak bir dahaki seferine sen ben zubeyde hamile kalip formun finalini yapacagiz Insallah.
Canlarımmmm,
Sonucum 517 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Allahım tamamına erdirsin inşallah...
Yorumlarınızı bekliyorum, hepinize hayırlı cumalar diliyorumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?