Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

sayfa acilmadi bir sure ben de merakla temmuzu bekliyorum, canim Insallah mujdeyle geliceksin.
aysecim tamam tam bende olan olmus sana da, hem yumurtaliklar buyumus hem de arkadan gelen folikuller betahcg hormonu onlarin bir sure daha buyumesini sagladigi icin agri yapiyorlar, icini ferah tut doktorum bana uc ay agrir demisti basta hamileyken ama bebege zarar vermez sadece seni uzer agrilar sabirli olmak lazim gecicek demisti ve aynen senin de dedigin gb yorulmamak lazimmis. az kaldi canim belki de kuculmeye calisiyor folikul ya da yumurtaliklar ondan agri yapiyor gecicek az kaldi.

saol cnm valla işn öyledir bu gece gene sabah ettim iki günüm var pazartesi 10.40 d.r yanındayım yüz yüze konuşcam allah izin verise bakalım ne diycek (

kiyamam ya ama inan senin dedigin gb anlatmisti doktorum benim hamileligim bitince agrili bir sekilde hemen kuculduler dun kontrolum vardi normallesmisler kontorolde de dedim ne agrilar cektim diye eger hamileligin devam etseydi cok agrin olucakti diye soyledi doktor. tamam agri kotu ama iyi yani sana ozel bir durum olmadigi icin gonlunu ferah tut, bebegin iyi canim bebeginle ilgili diye sakin dusunme tamamen tup bebek tedavisinin yan etkisi. gecicek Insallah son agrili gunlerindir.

cnm maşallah bebegim çok saglıklı onda bir sorun yok hamdolsun gecen hafta d.r gitmiştim d.r dedi normal günününden 3 gün önde gidiyor dedi:)))))))))

kızlar temmuz bildiğim kadarıyla akşama kadar giremicek annesinde şu an ordada net yok

bana msj çekti sonuç maalesef olumsuz gibi değeri 1,2 çıkmış

ama ilaçlara devam edin daha erken demiş hemşire kızlar dua edelim hepimiz çıkmadık candan umut kesilmez ne geç tutunmalar duyduk biz kk da

ya aslinda aklima ne geldi dondurulmuslarda test gunu daha gec oluyor 14 hatta 15.gun diyenler, temmuzun da dondurulmustur Insallah cok erken yaptirdi diye oyle cikti.

mrb kızlar.beni hatırladınızmı.lucrin kullanırken doğal yoldan hamile kalmıştım.bebeğim 11 haftalıkken annesine veda etti malesef.çok üzüldüm.birden kalp atışları durdu ve onu benden aldılar.belki tüp bebek olsaydı şimdiye yaptırmış olacaktım.bu yaz onu planlıyodum.ama şuanda ne tüp bebek nede başka bişey düşünecek durumda değilim.gerçekten çok zor bir sınavdan geçiyorum.bana dua edin nolur.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun. rabbim en kısa zamanda kavuştursun bebişine.

ah canim gecen yil temmuzda 11+4'de benimde bebegimin kalbi durmustu, dogal hamile kalmistim 22 ay sonra, su an yazdiklarini sanki gecenyilki ben yazmisim gb oyle anliyorumki seni, bebegine alisip onu ultrasonda kipir kipir gorup kaybetmek....tarifi yokturki anlatalim..........
canim bebegin bir melek artik onu hep kalbinde sevgiyle huzunle tasiyacaksin...sadece zaman acini unutturmasa da bugunku kadar aci duymayacaksin.....
inan cok cok uzuldum, Allah bir daha yasatmasin...

Canımmmm güzel Allahım yardımcın olsun, sana dayanma gücü sabır versin, hep yanında ve yardımcın olsun....

30 Temmuzcum nolur hemen canını sıkma dur bakalım, daha erken, Özlemin dediği gibi dondurulmuşlarda daha farklı oluyo sanırım, sevgiler canım benim...

panadolcum canim hemen iyi olamazsin tabii cok dogal ama Insallah zaman yardimci olucak bir dahaki seferine sen ben zubeyde hamile kalip formun finalini yapacagiz Insallah.

canım benim ya kopmayalım dedigin gibi topigin finalini yapalım arada aglama krizlerim oluyor hiç birşey bana zevk vermiyor arada güçleniyorum derken zaman geçiyor temmuzdan haber alamadım aradım bugun iki defa açmadı merak ediyorum onuda seni öpüyorum...

kızlar umarım herkes iyidir bayadır giremedim.cigdo tebrik ederim canım.Allah tamamına erdirsin inşallah.30 temmuz senin sonucu merak edip girdim aslında.ama sanırım olmamış.nasip kısmet napalım canım.inşallah bidahaki sefere bizlerde yazıcaz güzel haberlerimizi..

Canlarımmmm,

Sonucum 517 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Allahım tamamına erdirsin inşallah...

Yorumlarınızı bekliyorum, hepinize hayırlı cumalar diliyorumkaydirigubbakcemile3

canııım.............canııııım.........canııııım......
çok sevindim canım benim rabbim tamamına erdirsin bitanem.:CüvCüv:
sonucunda cok güzel maşallah
ya canım eşinede çok selam söyle acaba ikiz olabılırmiiii?
keseyi ne zaman göreceksin?
canım tekrar tebriklerrrrr:CüvCüv:

slm kızlar
başıma neler geldi tahmin bile edemezsiniz
çarşamba günü ameliyat oldum.salı gunu sağ tarafımdaki bi sancıyla sabah kalktım ve anlatamam nasıl bir acı anlatamam.acil hastaneye gıttım.5 tane serum ,ağrı kesiciler,dopler usg yapılmayan kalmadı sancımı hiçbişey kesmedi drum acil kendi hastanesine ambulans ile sevk ettirdi.
yumurtalarım buyumustu ya onlar 10 cm olmus ve kendı etrafında dönmüş bogulmus.bebeklerimin saglığıda tehlıkeye gırdı...
acil ameliyata aldılar laparoskopi ile 2.5 saat amelıyatta kaldım uyandıgımda ılk sordugum bebeklerım nasıl
rabbime şükürler olsun bebeklerım benımle....
neler yasadım neler cektım anlatamam.şimdi ise ameliyat yerlerim acıyor ama o çektiğim ağrının yanında hiç bişi.çarsamba kontrolum var inşallah bıdaha bole zor seyler yasamam bebeklerımle huzurlu bi şekilde sonuna kadar gıderız.tabiki siz arkadaşlarımda inşallah bebişlerinize kavusursunuz

başarısız arkadaşlarım sizede sabırlar diliyorum hepimizin imtihanı farklı işte yazdım ben hamileyim ama neler yaşıyorum herseyın hayırlısını isteyin bu gunlerımıze şükredelim.ben hala risk dönemini atlatamadım rabbim inşallah benim ve bebişlerimin ve sizlerin yar ve yardımcısı olsun .......
bebşlerimizi kucağımıza alana kadar hep bi diken üstünde oturacağız ..............

çiğdocum kontrolun ne zaman ben artık her hafta ordayııım

zübeyde, panadol , cigdo ,özlem, pany hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim sağolun kızlar
evet bizim malesef olmadı eşim çok üzüldü bir haftalık yiğenime boynu bükük bakışları da beni üzdü ama napalım kader ben iyiyim çabuk toparlandım haftasonu çok neşeli , eğlenceli ve fırtına sayesinde maceralı geçti bana çok iyi geldi hayat devam ediyo herşeyden önemlisi önce benim sağlığım birgün olur ümidiyle önümüze bakıcaz bundan sonra.

cnm benim ya çok üzüldüm allah sabır versin hiç kolay bir şey degil 11 haftalık olana kadar götür ondan sonra ellerinden kayıp gitsin ((( demetak cnm kısmette yoksa bir şey yapamıyorsun allahım en kısa zamanda hayırlı ve saglıklı bebekler versin cnm sana :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…