Kızlar selamlar nasılsınız umarım herkes iyidir özellikle de bebişlerimiz
biz Temmuz ayında donmuş embriyo ile ikinci transfere karar verdik
tek trasnfer olcak yine o sebebpten ümitsizim ama en azından bir sonraki iki olcak daha yüksek şans olcak
bu arada tatile gittik geldik stresimizi attık, bakalım bundan sonra yaz nasıl geçecek
ayşecim çok sevindim ohh rahatladın sonunda bebişinle rahat rahat devam edebilirsin artık yatmaktan kurtuldun :)
CAnım benim msn.den ekledim seni, kabul et emi, bakalım özelden tekrar mesaj atmaya çalışıcam tatlım..:CüvCüv:
ay canıım beni tekrar eklermisin veya adresinden mail at eklim yanlışlıkla sildim:CüvCüv::çok üzgünüm:
çiğdo senin için bizim topiğe şubat annesi listesi yaptım ama uğramıyorsun hiç tatlım
çiğdo senin için bizim topiğe şubat annesi listesi yaptım ama uğramıyorsun hiç tatlım
aaa canım cinsiyet belli oldumu erkek mi geliyo mavişleri hazırlama başla
eşin bu duruma çok sevinecek eminim nedense erkeklerin oğlan takıntısı var
kız olsun erkek olsun farketmez eli ayağı sağlıklı olsun çok sevindim Allah kucağına almak nasip etsin gülüm.
kızlar nasılsınız???? Uzun zamandır uğramıyordum topiğe... Ama dualarım hep sizlerle, buradan buradaki uğurlu listeden çıktım ben de:)))))) darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma...
Kızlar nasılsınız???? Uzun zamandır uğramıyordum topiğe... Ama dualarım hep sizlerle, buradan buradaki uğurlu listeden çıktım ben de:)))))) Darısı TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIMA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?