Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aleyküm selam cnm hoş geldin hadi bakalım inş bu sefer tutar allahın izniyle şimdiden hayırlı olsun cnm bütün şanslar senin olsun rabbim en kısa zamanda annelik duygusunu sanada tattırsın inş :Saruboceq::Saruboceq:Saruboceq::Saruboceq:

ayşecim çok sevindim ohh rahatladın sonunda bebişinle rahat rahat devam edebilirsin artık yatmaktan kurtuldun :)

saol zübeydecim allah razı olsun evet yatmıyorm şükür rabbime ama kendimide fazla yormamaya çalışıyorm zübeyde cnmmm bu güzel duyguyu inş rabbim en kısa zamanda sanada tattırı valla bunu bütün kalbimle diliyorm allahım bebek isteyen herkese versin hayırlı ve saglıklı bir şekilde tabii :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm resim eklemeye calışıyorm ama olmuyor bir türlü yapamadım hani buraya koyuyorlar yaa bebebgim resmiydi ama profilime girersen albüm yerinden görürsün burda olmadı of ya nasıl yapıyorlar onu anlamadım gitti(((((

kızlar bizim topige ne oldu böyle yaa kimse yokk önceden ne güzeldi her an birlikteydik millet dagılmış kızlar sizi çok özledim gene önceki gibi olalım

çiğdo senin için bizim topiğe şubat annesi listesi yaptım ama uğramıyorsun hiç tatlım

Canım mervecim, Topiğe her gün giriyorum girmez miyim, ama şimdilik beklemedeyim ve sanırım hala şaşkınım ne yapsam ne sorsam bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

Bu arada bebişin cinsiyeti belli olmuş, oğluşun hayırlı olsun kuşum

Sevgiler...

çiğdo senin için bizim topiğe şubat annesi listesi yaptım ama uğramıyorsun hiç tatlım

aaa canım cinsiyet belli oldumu erkek mi geliyo mavişleri hazırlama başla
eşin bu duruma çok sevinecek eminim nedense erkeklerin oğlan takıntısı var
kız olsun erkek olsun farketmez eli ayağı sağlıklı olsun çok sevindim Allah kucağına almak nasip etsin gülüm.

canım o kadar sıkıntı çektik ki ikimizinde cinsiyet tercihi yoktu..

sağlıklı olsunda olsun diyorduk ama nedense ben kız olmasından belki benim rahatsızlığımı yaşar diye korkuyordum o sebepten içimden erkek istiyordum

canım rabbim en kısa zamanda sizlerede nasipetsin öle dua ediyorum ki

Allahım gönlüne göre verdi duaların kabul oldu bizimde dualarımız kabul olur inşallah.
Allah herkezin gönlüne göre versin.

Canımcıgım nasılsın gözün aydın cinsiyeti belli olmuş saglıklı olsunda bebişin zaman nasılda geçiyor:)))benimde dün kontrolum vardı hala kanamam devam ediyor dr. normal dedi herşey rahim dinlensin bir süre dedi sonra gerekenleri yaparız dedi hayırlısı artık

Kızlar nasılsınız???? Uzun zamandır uğramıyordum topiğe... Ama dualarım hep sizlerle, buradan buradaki uğurlu listeden çıktım ben de:)))))) Darısı TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIMA...

kızlar nasılsınız???? Uzun zamandır uğramıyordum topiğe... Ama dualarım hep sizlerle, buradan buradaki uğurlu listeden çıktım ben de:)))))) darısı tüm bekleyen arkadaşlarıma...

canımm benim iyiyiz siz nasılsınız bebiş nasıll tatlımm

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız???? Uzun zamandır uğramıyordum topiğe... Ama dualarım hep sizlerle, buradan buradaki uğurlu listeden çıktım ben de:)))))) Darısı TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIMA...

canım ben idare ediyorum zaman geçtikçe daha çok koyuyor bana çok aglıyorum ama geçecek biliyorum. sen nasılsın cinsiyeti belli oldu sanırım kızımız geliyor bebişini saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin tanrım cimcimeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…