Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım slm çok yumurtası olan birisi degilimki toplam 6 yumurtam olmuştu benim şimdi diyorum pgt. uygulaması olsa şansım yinede çok degilki en kalitelisi seçme şansımda pek yok benim toplam 2 tane döllenmişti süleyman hoca yani doktorum tüpe başlamadan benim ve eşimin genetiklerine baktırmıştı kan pıhtılaşmasınada baktırmıştı sanırım şimdi neden kalap atışı olmadı genetikte sorunmu oldu embrioda ona bakılacak ah gülüm ya bazen işin içinden çıkamıyorum bende acabalar nedenler derken ikinizede baktırın bence emin olun en azından genetiklerinizden inşallah güzel haberlerimiz olur inşallah hepimiz için bir dahakine herşey güzel olacak bende seni öpüyorum..

canım slm hatırladım seni nasılsın toparlanabildinmi ozaman senin durumun özlemin dedigine geliyor sende ve eşinde sorun yok bebegin kromozonlarında sorun vardı demek. bizimde daha önceki genetik testlerde sorun yoktu belkide benim sonucumda bebegin kormozonlarında çıkacak dondurulmuşlara pgt. uygulanıyormu dr. sormak lazım yaştan dolayı olabilirmi dedim ben doktoruma yaşım 38 hayır dedi bana seninle ilgisi yok dedi haklısın kafamızın karışık olmasıda gayet normal bende şin içinden çıkamıyorum öpüyorum seni..

Özlemcigim sana çok teşekkür ediyorum açıklayıcı yazılarından dolayı çok şey ögreniyorum kendine iyi bak allaha emanet ol herşey çok güzel olacak hepimiz için

topiğimiz hareketlenmiş biraz panadolcum bende senın gibiydim başlarda günden güne daha kötü oluyordum atlattım allaha şükür tabi senin durumun bana göre daha zor sen içinde hissettin ama çabuk toparlanmaya bak tatlım kromozon artık negatif alan herkesten ister oldular sorun çıkabilir de çıkmayabilirde bilemeyiz ben o yuzden herşeye hazırladım kendimi şimdi zaten dinlendiriyorum nadasa çekildim :) bu arada bitkisel tedavi oluyoruz hem eşim hem ben bakalım belki tüp tutmadı bitkilerden tutar :)

Özlemcigim sana çok teşekkür ediyorum açıklayıcı yazılarından dolayı çok şey ögreniyorum kendine iyi bak allaha emanet ol herşey çok güzel olacak hepimiz için

canım sizin kromozomla alakalı bir sorun çıkmayacak göreceksin kendini yiyip bitirme lütfen nasip değildi olmadı birdaha olmayacak diye bişey yok bak göreceksin sonuçların hepsi iyi çıkacak vardır elbet bunun çaresi topikte davamlı okuyoruz kalbi atmadı kürtaj oldum 3. denememizde sağlıklı hamileliğim devam ediyor diye olabiliyo bu illa sorun var anlamına gelmiyo rabbim böyle yazmış onu yaşadın ama merak etme birdahakine bebişin kalp atışını telefonuna kaydedip durup durup dinleyeceksin üzme kendini eşinede destek olman lazım.

panadolcum bizim genetige bakilmisti demissin kromozomlar farkli miydi bu formda bu soruyu kac kisiye sordum kac kisi de cevapladi yine unuttum cevabi:)
canim embroyonuzda kromozom hatasi ciksa bile sizde oyle bir sorun demek degildir sakin oyle seyler dusunme, kesinlikle her testini yaptirt ama aklina getirme embroyoda kromozom sorunu yuzde seksen tesaduf olurmus herkeste olur benim kimyasal gebeligime de doktor muhtemelen kromozomdu dedi, sanssizlik diye dusundu. Insallah dogal ya da tup en kisa sirede saglikli bir hamilelik yasayacaksin hic kotusune takilma bir tanem.

canım benim zamanla geçecek buna inanıyorum belki dogal hamile kalırız dimi:))) bitkisel neler kullanıyosun ben tüp bebege başlamadan önce neler içmedimki bir bilsen ne okudumsa ne duydumsa içmiştim bir sürü kür denemiştim daha önce dogal hamile kaldıgımda bögürtlen kökünü kaynatıp içmiştim ve o ay hamile kalmıştım bende bitkilere inanıyorum..

ah canımcıgım emim olki kalp atışını duydugumda dedigin gibi tele kayıt edecegim nedir benim kalp atışlardan çektigim:)))daha iyiyim bir tanem öptm

canım bakılmıştı genetige bakıldı evet sorun yok denmişti kafanızı şişirdim bu konuyla kusuruma bakmayın oldumu inşallah hepimiz kısa zamanda hamile kalırız saglıklı bir şekildede ilerler hamileligimiz kendine iyi bak

panadolcum olur mu hic kafa sisirmek o nasil soz, her kayip yasiyan ayni seyi yasiyor gecen yil temmuz sonu kaybettigimde bebegimi dunya basima yikilmisti oyle merak ediyordumki niye niye diye, benim de ilk karsilastigim konu kromozom ve pihtilasmaydi tum agustos ayinda aglayarak bunlari arastirmistim intenrnet doktorlar yasanan tecrubeler... simdi ondan uzun uzun yaziyorum aciklamaya calisiyorum biliyorum icindeki soru ve korkulari ayni yollardan geciyoruz seni benden iyi kimse anlayamaz ben bu bebek konusunda zor ikna olurum bana illa doktor teknik aciklamali o yuzden ben de uzun uzun anlatiyorum asil siz kusura bakmayin.
ama icin rahat olsun panadolcul guven bana, kromozom testini gerekiyorsa yaptirt bir daha tup bebek denersen mutlaka pgt iste gerek gormeseler bile bizler icin iyi ama bu sureclerden gecerken oyle ciddi bir sorununuz olduguna hic dusunme inan ben de dusunmustum o zamanlar bosuna uzmusum kendimi sen de uzme, phtilasma, faktor testleri, bebegin genetigi her sey iyi cikti ustune ustuluk hepsinin de iyi cikacagina inanmama ragmen kaygimi durduramiyordum, arastirmani asla elden birakma gerekirse doktorundan fazlasini sen iste ama bunlari yaparken gonlunu ferah tut muhtemelki ikimizde kotu sanssizliklari yasadik hepsi bu ve yakinda cok saglikli hamilelikler yasayacagiz dedigin gb hem de dogal belki de.

bayağı oldu ben girmeyeli topiğe hamişlerimiz artmış... tebrik ederim arkadaşlar hepinizi... Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayıda nasip etsin.. darısı biz olmayanların başına kaydirigubbakcemile3

inşallah dahada güzel haberler almaya devam ederiz... sanrırım en çok hamişli topik bizimkisi....:enbuyukkk:

benide listeye alırmısınız belki uğurlu gelir
2. tüp denemem acıbademde yaptırıyorum

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial.................... ..............bir gün mutlaka
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci................................. .UMUT ETMEYE DEVAM
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. .................ÇOK YAKINDA TEKRARDAN
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe........................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................................DONDURULM UŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut..................................... .DONDURULMUŞLARLA YOLA YAKIN ZAMANDA DEVAM
7.evoevo...................................2.denem e. ...........ankara güven............................BıR GÜN MUTLAKA
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... bahçeci ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut..................................... ...YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia................................. ..HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ ..............beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan................................ ?????????
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel............................ ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı........................... .....???????????
15.pany86....................................3.den eme................memorial................. ...........HAMıŞŞŞŞŞŞŞ
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... ..........bir gün mutlaka
17.quality......................................1 deneme .................centrum.......................... ...HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞ
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial....................... .......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia........................ .......BEKLEMEDE
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . ............HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci........................ .........HAMıŞŞŞŞŞ
24.angel180.................................2.dene me...............ege üniv................................?????????? ?
25.mavi_mercan...........................1.deneme. ..............anadolu sağlık mrk.................ÇOK YAKINDA YENıDEN
26.aralma.....................................???? ????................??????????????........... ......HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
27.cannisan..................................2.den eme..................hakan şatıroğlu .......... .......bir gün mutlaka
28.ses82......................................2.de neme....................?????????????............. ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
29.ecrin38....................................1.de neme.....................bahçeci.................. .........?????????
30,als17 ......................................????????.... ................?????????......................... bir gün mutlaka
31.cancan2..................................1.dene me....................medicalpark................. ......HAMıŞŞ
32.zeynepela................................1.dene me...................??????????................... ....HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
33.Ç.D.........................................?? ? ?????..................??????????................. ........HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ
34.AYŞEUZAL.............................?????????. .................??????????....................... ...HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
35.demetak.................................??????? ??..................??????????.................... .......DOĞAL YOLLA HAMıLE KALDI
36.ecemnur................................1.deneme ....................anatolia...................... .............??????????
37.azra_azra................................2.dene me..................?????????..................... ...........BıR GÜN MUTLAKA
38.ZEYNEP4...............................2.DENEME. ..............ACIBADEM..................................

HAMıLELER

.1- benmasal..............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ
2-GıZEMLı83.............................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞ ŞŞŞ
3- qualiyt ..................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
4-SES82...................................HAMıŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
5-PANY86.................................HAMıŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ ıKıZZZZZZ
6-ZEYNEPELA..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
7-Ç.D.......................................HAMı ŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
8-NEDıME59............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
9-CANCAN2.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞ
10-ELVıNAZ.............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Ş ŞŞŞ
11-AYŞEUZAL.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞ Ş
12-DEMETAK...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ (HEMDE DOĞAL OLARAK )
13-NURSıM05..........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
14.ARALMA............................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞ
15.PANADOLL...........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
16.CANNUR_82.........................HAMıŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ
17,XTATLIKIZ..............................HAMıŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
18,NURSEN................................HAMıŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞ
19.CıGDO...................................HAMıŞŞŞ ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Eklemezmıyım tatlım ekledım tabıkııı :) lıstem uĞurlu geldı sızlere ınŞallah bu uĞur bızlere de bulaŞacak :) umuttt etmeye devamm

Zeynepcim hayırlı uğurlu olsun tedavin, Allahım yardımcın olsun cnm...

Eeee herkes nerde, hepiniz tatile mi gittiniz canlarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…