evet uzun protokol bu sefer
2. tüp denemem
hayırlı olsun tedavin boool şans canım....
slm kızlar nasılsınız benim pataloji sonucum çıktı patalojide sorun yok dedile şimdide genetikleri bekliyorum hayırlısı artık.....
canım sagolasın inşallah senin sonucundada birşey çıkmaz rüyalarıma girmeye başladı resmen genetik sonucum:)))görüşürüz...gözün aydın canım
hakkımızda hayırlısı bizim sonuçlara da 2 hafta kaldı bakalım ne çıkacak.
Çok sevİndİm panolcumm
İnŞallah genetİklerde sorunsuz gelİcekk
canım sagolasın inşallah senin sonucundada birşey çıkmaz rüyalarıma girmeye başladı resmen genetik sonucum:)))görüşürüz...
canım umarım dedigin gibi olur bu topikteki hararetli yazışmalarımızı özledim((
artık nekadar takıyorsan kafana rüyalarına girmeye başladı
hani artık oluruna bırakacaktık çok fazla düşünmeyecektik merak etme herşey yolunda gidecek Allahın izniyle ben nedense 2. tedavi için sabırsızlanmaya başladım bile korkuyormusun diye sorsan evet korkuyorum yine olmazsa endişesi var napalım korkunun ecele faydası yok bu cumartesi histeroskopi oluyorum kesinleşti bakalım ne çıkacak bişey çıksa bile büyük operasyon gerektirecek bişey değildir inşallah ufak tefek bir sorun varsa onu işlem sırasında hallediyorlarmış bakalım stresli değilim ama heyecanlıyım sanki herşeye sıfırdan başlıyorum.
hani artık oluruna bırakacaktık çok fazla düşünmeyecektik merak etme herşey yolunda gidecek Allahın izniyle ben nedense 2. tedavi için sabırsızlanmaya başladım bile korkuyormusun diye sorsan evet korkuyorum yine olmazsa endişesi var napalım korkunun ecele faydası yok bu cumartesi histeroskopi oluyorum kesinleşti bakalım ne çıkacak bişey çıksa bile büyük operasyon gerektirecek bişey değildir inşallah ufak tefek bir sorun varsa onu işlem sırasında hallediyorlarmış bakalım stresli değilim ama heyecanlıyım sanki herşeye sıfırdan başlıyorum.
slm kızlar nasılsınız benim pataloji sonucum çıktı patalojide sorun yok dedile şimdide genetikleri bekliyorum hayırlısı artık.....
canım çok sağol kendi doktorum yapacak kısmet olursa sen daha önce yaptırdıysan bencede birdaha yaptırmana gerek yok canım bence bana rahimde dirsek var demişti emin olmak için yapacak doktorum bakalım hakkımızda hayırlısıcanım sana kolay gelsin.ofis histeroskopimi yapacaklar kim yapacak.babada onu dedi memorial.dagha önce laparoskopi ameliyatında yapmışlardı hist. ama şimdi yaptırmayacagım..............geçmiş olsun.....sende bayagı bir sıkıntı çektindegilmi.fazla takip edemiyorum kusura bakma..........
eskisi gibi konuşmaya devam edicez eski sabırsız günlerimize geri dönücez ve bu sefer bu hikayenin sonu mutlu biticek inşallah 2. denemede pozitif sonucu alıcaz canım.ne güzel bakk sabırsızlanmaya başlamışsın ne güzel tatlım bu inşallah bişi çıkmayacak c.tesi gunude bitanem dualarım seninle her zaman olucak en kısa zamanda yaşanması gerekiyormuş bunlar korku oluyor ne yazık ki ama sen bunu da başaracaksın bitanem bunu da atlatıcağız ve tekrardan merhaba bebişim ben geldim seni almaya diyeceksin ve bu sefer onu sıkı sıkı tutacaksın
canım benim çok sağol yok canım ulun bey yapacak cumartesi günü belli olur varsa bir sorun çıksın ortaya ona göre önümüze bakalım. hamiş bayanlar bizi bıraktı onların konuları mevzuları değişti geriye bizler kaldık ama bizimde yeni bir topiğimiz olucak hamilelik süreçlerimizi bizde konuşacaz doğuma birbirimizi hazırlıyacaz inşallah.canım benim elde degilki ben zaten takıntılı birisiyim:))) dualarım seninle inşallah hiç birşey çıkmaz süleyman hocamı yapacak histeroskopiyi önümüze ne çıkıyorsa yaşıyoruz artık herşeye ramen güçlü olmamız lazım bunu biliyorum sıfırdan başlamak belkide o insanı yoruyor herşey güzel olacak hepimiz için sen ben özlem zübeyde kışın belkide farklı şeylerden konuşacagız sana canım bol şans diliyorum öpüyorum...
merhaba kizlar temmuzcum histereskopi olman cok iyi bence tertemiz cikicak ve onun verdigi rahatlikla cok daha keyifli ve guvenli baslayacaksin tedavine. dondurulmusun kaldi mi yoksa bastan mi baslanicak?
panadolcum Insallah senin de sonucun guzel gelicek.
cigdocum sen nasilin migden bulaniyor mu?
bende bir haftaya regle olursam dondurulmusa basliyoruz kizlar. sadece 3 embroyomuz var birinde ufak fragmantaosyon var demislerdi kalan iki Insallah saglikli cozulur. zaten ikiden fazla transfere karsiyim. bakalim ne olucak. sonuc ne olursa olsun inanin hastanede dondurulmus embroyolarimin olmasi beni cok rahatsiz ediyor yeterkki onlari alalim ait olduklari yerde olsunlar:))
o da olmazsa eylul ekim tup bebek yeni bastan doktorumu bile buldum merkezi degistirecegim:)
merhaba kizlar temmuzcum histereskopi olman cok iyi bence tertemiz cikicak ve onun verdigi rahatlikla cok daha keyifli ve guvenli baslayacaksin tedavine. dondurulmusun kaldi mi yoksa bastan mi baslanicak?
panadolcum Insallah senin de sonucun guzel gelicek.
cigdocum sen nasilin migden bulaniyor mu?
bende bir haftaya regle olursam dondurulmusa basliyoruz kizlar. sadece 3 embroyomuz var birinde ufak fragmantaosyon var demislerdi kalan iki Insallah saglikli cozulur. zaten ikiden fazla transfere karsiyim. bakalim ne olucak. sonuc ne olursa olsun inanin hastanede dondurulmus embroyolarimin olmasi beni cok rahatsiz ediyor yeterkki onlari alalim ait olduklari yerde olsunlar:))
o da olmazsa eylul ekim tup bebek yeni bastan doktorumu bile buldum merkezi degistirecegim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?