Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

Merhaba Arkadaslar, benimde ucuncu denemem, yurtdisinda yasiyorum. Uzun protokol'le tedaviye Myis 19'da basladim. Dogum kontrol hapi kullndim ve 4'uncu haftasi Lupron diye bir igneye basladim. Suan DOgum kontrol hapi kullanmiyorum adet bitti, sadece lupron bide Gonal F kullaniyorum. Asiri halsizlik, bas donmesi, ates basiyo bide beni cok kotu oturdum yerde terlemeye basliyorum.. Hic bu belirtileri yasayan varmi arkadaslar... Hemsire'ye sordum normal dedi ama ilk iki denememde hic olmadim.. Tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim..

Silanazcım tedavin hayırlı olsun öncelikler, ben ilk tedavimde gonalf kullandım ama böle etkiler yaşamadım ama unutmaki bunlar hormon iğneleri herkeste etkisi farklı farkıl, ama yinede dr.bir danış ama normal diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile5

Zeynep4 tedavin hatırlı olsun, Allahım yardımcın olsun, bu sefer sen ve tüm isteyenler inşallah bebişlere kavuşursunopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız benim pataloji sonucum çıktı patalojide sorun yok dedile şimdide genetikleri bekliyorum hayırlısı artık.....

gözün aydın canım
hakkımızda hayırlısı bizim sonuçlara da 2 hafta kaldı bakalım ne çıkacak.
canım sagolasın inşallah senin sonucundada birşey çıkmaz rüyalarıma girmeye başladı resmen genetik sonucum:)))görüşürüz...
Çok sevİndİm panolcumm
İnŞallah genetİklerde sorunsuz gelİcekk

canım umarım dedigin gibi olur bu topikteki hararetli yazışmalarımızı özledim((

kızlar ne olmuş topiğimize 2. sayfaya düşmüş.nazar gegmiş herhalde .ne yapıyorsunuz kızlar.hamişleri herhalde bebişleri rahat bırakmıyo.ondan nete girmiyorlar herhalde.diger arkadaşlarımada allah bol sabır kuvvet versin içinde banada.hepinizi öpüyorum.bağ evime göçecegim.internet yok ama 3g alırsam takibinizdeyim.hepinizi seviyorum öpüyorum............

artık nekadar takıyorsan kafana rüyalarına girmeye başladı
hani artık oluruna bırakacaktık çok fazla düşünmeyecektik merak etme herşey yolunda gidecek Allahın izniyle ben nedense 2. tedavi için sabırsızlanmaya başladım bile korkuyormusun diye sorsan evet korkuyorum yine olmazsa endişesi var napalım korkunun ecele faydası yok bu cumartesi histeroskopi oluyorum kesinleşti bakalım ne çıkacak bişey çıksa bile büyük operasyon gerektirecek bişey değildir inşallah ufak tefek bir sorun varsa onu işlem sırasında hallediyorlarmış bakalım stresli değilim ama heyecanlıyım sanki herşeye sıfırdan başlıyorum.

canım sana kolay gelsin.ofis histeroskopimi yapacaklar kim yapacak.babada onu dedi memorial.dagha önce laparoskopi ameliyatında yapmışlardı hist. ama şimdi yaptırmayacagım..............geçmiş olsun.....sende bayagı bir sıkıntı çektindegilmi.fazla takip edemiyorum kusura bakma..........

ne güzel bakk sabırsızlanmaya başlamışsın ne güzel tatlım bu inşallah bişi çıkmayacak c.tesi gunude bitanem dualarım seninle her zaman olucak en kısa zamanda yaşanması gerekiyormuş bunlar korku oluyor ne yazık ki ama sen bunu da başaracaksın bitanem bunu da atlatıcağız ve tekrardan merhaba bebişim ben geldim seni almaya diyeceksin ve bu sefer onu sıkı sıkı tutacaksın

canım benim elde degilki ben zaten takıntılı birisiyim:))) dualarım seninle inşallah hiç birşey çıkmaz süleyman hocamı yapacak histeroskopiyi önümüze ne çıkıyorsa yaşıyoruz artık herşeye ramen güçlü olmamız lazım bunu biliyorum sıfırdan başlamak belkide o insanı yoruyor herşey güzel olacak hepimiz için sen ben özlem zübeyde kışın belkide farklı şeylerden konuşacagız sana canım bol şans diliyorum öpüyorum...

slm kızlar nasılsınız benim pataloji sonucum çıktı patalojide sorun yok dedile şimdide genetikleri bekliyorum hayırlısı artık.....

Cnm arkadaşım inan çok sevindim sen sakın üzülme bak diğer souçda çok iyi gelecek, Allahım yüzünü güldürecek inşallahopuyorumnanaktan

merhaba kizlar temmuzcum histereskopi olman cok iyi bence tertemiz cikicak ve onun verdigi rahatlikla cok daha keyifli ve guvenli baslayacaksin tedavine. dondurulmusun kaldi mi yoksa bastan mi baslanicak?
panadolcum Insallah senin de sonucun guzel gelicek.
cigdocum sen nasilin migden bulaniyor mu?
bende bir haftaya regle olursam dondurulmusa basliyoruz kizlar. sadece 3 embroyomuz var birinde ufak fragmantaosyon var demislerdi kalan iki Insallah saglikli cozulur. zaten ikiden fazla transfere karsiyim. bakalim ne olucak. sonuc ne olursa olsun inanin hastanede dondurulmus embroyolarimin olmasi beni cok rahatsiz ediyor yeterkki onlari alalim ait olduklari yerde olsunlar:))
o da olmazsa eylul ekim tup bebek yeni bastan doktorumu bile buldum merkezi degistirecegim:)

canım çok sağol kendi doktorum yapacak kısmet olursa sen daha önce yaptırdıysan bencede birdaha yaptırmana gerek yok canım bence bana rahimde dirsek var demişti emin olmak için yapacak doktorum bakalım hakkımızda hayırlısı
eskisi gibi konuşmaya devam edicez eski sabırsız günlerimize geri dönücez ve bu sefer bu hikayenin sonu mutlu biticek inşallah 2. denemede pozitif sonucu alıcaz canım.
canım benim çok sağol yok canım ulun bey yapacak cumartesi günü belli olur varsa bir sorun çıksın ortaya ona göre önümüze bakalım. hamiş bayanlar bizi bıraktı onların konuları mevzuları değişti geriye bizler kaldık ama bizimde yeni bir topiğimiz olucak hamilelik süreçlerimizi bizde konuşacaz doğuma birbirimizi hazırlıyacaz inşallah.

canım çok sağol bakalım cumartesi belli olacak ne olacağı 2 hafta sonra da genetik sonuçları gelicek benim dondurulmuşum var canım ama embiriyolarda sorun var sanırım 3. gün 2 embiriyom balst oldu biri kondu diğeri dondurulamadan öldü muhtemelen içime konanda öldü çözülüp 2 gün daha yaşayıp sonra ölmesi garip bakalım bidahaki sefere güçlü olurlar inşallah.

Özlemcim cnm selam nerelerdesin sen yaklava:

Hadi bakalım o zaman dört gözle senşn regli bekliyoruzkaydirigubbakcemile3Allahım yardımcın olsun inşallah

Benim bulantılar aynen devam, idare ediyorum ama

temmuzcum canim niye garip diye dusunuyorsun cok normal cozulen embro olmasaydi da besinci gun cogu embryo oluyor zaten. yani garip sifatini embroyolarindan uzak tut lutfen:) soyle dusun dondurulan embroyolarinin birinci kalitilileri bile on tane olsa onunun da hamilelik edilmeyecgi cok belli, simdi denedin bir surusunu geriye kalan dogacak bebegin onlardan sadece biri:)) ve simdi o biriyle bulusma vakti geliyor.
dusunki benim super birinci kalite iki embroyom trasferden 20;25 gun sonra bile yasiyordu ama sonra devam etmedi. o yuzden lutfen kalan embroyolarimiza olumlu enerji gonderelim.
saka bir yana fransada bana denen buydu, 8 iyi embryon olsa bunlardan en fazla ikisi dunyaya gelicek dondurarak sekizini de deneme sansi verecegiz ve o bir ya da iki embroyoyu sonunda yakalayabilelim.

cigdocum ne guzel iste bulanti demek saglikli bebek demek kirkbirkereeeeeeeeeee Masallahhhhhhh
zubeydecim nasilsin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…