tşk ederim zübeydecim allah razı olsun darısı başınıza siz hamile kalana kadar gitmek yok artık bu topikten :)))))maşallah ayşecimmm daha da büyümüştür nazlı kızımız
aysecim cok gecmis olsun dikkat et tatlim ama merak etme annesi olmamistir bir sey amniyon sivisi koruyor yavrunu, Allah korusun getirme aklina dun o uyuyordur annesiuyku mahmuru az hareket etmistir.
gordum resmini Masallah canim ya.
tatlim gonlundeki cinsiyet olsun Insallah kiz bebeklerine bayilirim ama bu kadar erken cinsiyet soylendigini ilk kez duydum:)))
gordum resmini Masallah canim ya.
tatlim gonlundeki cinsiyet olsun Insallah kiz bebeklerine bayilirim ama bu kadar erken cinsiyet soylendigini ilk kez duydum:)))
gercekten nedime niye hic gelmiyor acaba evde degil de internet mi yok.
aysecim hamile kalanlar normal olarak hamile topigine tasindi buraya hic yazmiyorlar diye yoksa bizler hergun bakiyoruz buraya yazisalim tatlim kopmayalim sizi burdan doguma gonderelim bizler de hamile olalim Insallah o gunler:)))
Allah korusun canim dusunme boyle seyler tabii uyudugu zamana denk gelsen hic hareket etmez doktorlar hareketini onemsemez kalp atisina atis sayisina bakiyorlar; sen her zaman kapiya merdive dikkat et tabii ama annesi bebegin inan dunyanin en guvenli yerinde su an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?