Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

iyi güzelimm gayet iyi toparladım kendimi sen nasılsın bitanemm çok sevindim gelişmelere hadi bakalım bir an önce regl ol bu topikte hamişsiz kimse kalmayacak :)

özlem zübeydeeeeee (((((( kimse cvp vermiycek mi?

tel geldi unuttum burda olduumu:))
evet zubeydecim bu topigi herkes hamile kalana kadar kpatmak yok:))
aysecim canim nasilsiniz bebis kocaman olmustur cinsiyet belli mi:)

ay kızlar siz yoksunuz die başka yerlerdeydim iyiym kızlar bebişte ii biraz tehlikeler atlattık dün karnıma kapı carptı hastaneye gittik çok şükür bebek ii ama fazla hareketli degildi pazartesi kendi d.r gidicem rabbim izin verirse ikili testimiz varr cinsiyeti hakkında d.r %80 kız diyor ama daha degişe bilir dedi hayırlısı olsun o saglıklı olsunda sizler nasılsınız kızlar yaa nedime falan yok ben bu topigi çok özledim sizlerle uzun uzun yazışmaları çok özledim((((((((herkes bir yere dagıldı ama artık ben burdayım rabbim izin verise inş öptüm hepinizi bebegimin resmi bu kızlar bu kadar büyümüş bu 15 gün önceki hali şimdi nasıl bilmiyorm burdaki ultrasyonda net görünmüyordu

Son düzenleme:
aysecim cok gecmis olsun dikkat et tatlim ama merak etme annesi olmamistir bir sey amniyon sivisi koruyor yavrunu, Allah korusun getirme aklina dun o uyuyordur annesi uyku mahmuru az hareket etmistir.

gordum resmini Masallah canim ya.
tatlim gonlundeki cinsiyet olsun Insallah kiz bebeklerine bayilirim ama bu kadar erken cinsiyet soylendigini ilk kez duydum:)))

gercekten nedime niye hic gelmiyor acaba evde degil de internet mi yok.
aysecim hamile kalanlar normal olarak hamile topigine tasindi buraya hic yazmiyorlar diye yoksa bizler hergun bakiyoruz buraya yazisalim tatlim kopmayalim sizi burdan doguma gonderelim bizler de hamile olalim Insallah o gunler:)))

maşallah ayşecimmm daha da büyümüştür nazlı kızımız
tşk ederim zübeydecim allah razı olsun darısı başınıza siz hamile kalana kadar gitmek yok artık bu topikten :)))))
aysecim cok gecmis olsun dikkat et tatlim ama merak etme annesi olmamistir bir sey amniyon sivisi koruyor yavrunu, Allah korusun getirme aklina dun o uyuyordur annesi uyku mahmuru az hareket etmistir.

saol cnm inan bana o an içim bayıldı sanki öldüm rabbim kimseye göstermesin o acıyı bende öyle düşündüm bu gün kendi d.r sordum ayşe bebek her zaman hareketli olcak die bir şey yok uyuyordur dedi biraz da olsa içim rahatladı ne bilim yaaa kaybetme korkusu sürekli içimi kemiriyor allah korusu :Saruboceq::Saruboceq:

tatlim gonlundeki cinsiyet olsun Insallah kiz bebeklerine bayilirim ama bu kadar erken cinsiyet soylendigini ilk kez duydum:)))

cnm bu cumartesi ben acile gittim gene kanam oldu yani 5gün önce alttan baktı kıza çok benziyor dedi aşagdan bebek net görünüyor ayak parmaklarına kadar gördüm çok şeker maşallah yerinde durmuyordu o zaman dedi d.r kıza çok benziyor die

Allah korusun canim dusunme boyle seyler tabii uyudugu zamana denk gelsen hic hareket etmez doktorlar hareketini onemsemez kalp atisina atis sayisina bakiyorlar; sen her zaman kapiya merdive dikkat et tabii ama annesi bebegin inan dunyanin en guvenli yerinde su an.

cnm ben kendi adıma diyorm biz biraz vefasızlık yaptık hamile kalınca herkes dagıldı ama inan burdaki tat hiç bir yerde yok hani derler yaaa ilkler hiç bir zaman unutulmuyor die gercekten öyle ben burdayım rabbimden mani keder çıkmazsa rabbim izin verirse doguma kadar :)))) yakında taşına bilirm bir o ara 1hafta falan giremem zaten haberde veririm sizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim dikkat ettin mi acaba yoruldugunda mi kanaman oluyor su ondorduncu haftaya kadar hep dinlen sonra iyice rahatliyor hamileler hani derler ya en rahat zaman 14_24 haftalar arasi diye.
walla demin ultrason resmine bakarken ben de icimden kiz oldugunu gecirdim hatta kizlari cok sevidigim icin Insallah kizdir bile dedim :icecream: walla bana kalsa tum topigin kiz dogurmasini dilerim:)))))
neyse ilk bebsiler nasil olsa kiz erkek farketmez Allah saglikla hepinizin kucagina almayi nasip etsin.

özlem harbi diyorm ben çok sakarım eşimde beni biraz sıkıştırıyor bebege dikkat et die iki gün önce yürüyüşe gittik nasıl bir ayagım burkulsun küp yere benle bir kavga sen yürümesinide mi bilmiyorsun die (((((( nasıl kokrtum yaaa ben sakarım sakarrr

melekcim sagol sen nasilsin?
aysecim yok vefasizlik degil arkadaslar hamilelik topigine normal olarak daha onemsiyor olabilir cok dogal ama bize de arada gelin tabii:)) sizin bize vereceginiz morel cok onemli. sagol canim Insallah doguma yollariz seni burdan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…