canim dikkat ettin mi acaba yoruldugunda mi kanaman oluyor su ondorduncu haftaya kadar hep dinlen sonra iyice rahatliyor hamileler hani derler ya en rahat zaman 14_24 haftalar arasi diye.
walla demin ultrason resmine bakarken ben de icimden kiz oldugunu gecirdimhatta kizlari cok sevidigim icin Insallah kizdir bile dedim :icecream: walla bana kalsa tum topigin kiz dogurmasini dilerim:)))))
neyse ilk bebsiler nasil olsa kiz erkek farketmez Allah saglikla hepinizin kucagina almayi nasip etsin.
yuh be aysem adam da hakli ama yaa acaba kafanda hep dikkatli olman korkusu var da o mu ters tepiyor ouluyor bunlar. sakar raziyem benim:))
ya da nazara mi geliyon gulum yoksa sen, dua tasi ustunde.
ıyıyım canım. ben tedavıyı bıraktım cok korktum cesaret edemedım lucrın kullanıp adet olduktan sonra devam etmedım tedavıme.. :))) hayırlısı boyleymıs.. bu ayda 5 gunum gectı.. ıdrar tahlılı yaptım negatıf cıktı.. beklemedeyı. sen neler yaptın
melekcim sagol sen nasilsin?
aysecim yok vefasizlik degil arkadaslar hamilelik topigine normal olarak daha onemsiyor olabilir cok dogal ama bize de arada gelin tabii:)) sizin bize vereceginiz morel cok onemli. sagol canim Insallah doguma yollariz seni burdan:)
yafff benim herif beni bir kere aramazdı özlem günde 10 kere arıyor bebege bir şşey olursa kafanı kırarım diyor eee sen ne yaparsın ciddi diyorm deli oluyor bebege beni düşünen yok sanki ben anası degilim bebegimi niye tehlikeye atım korkudan sanırım bir şey olcak die 15 gün içinde 6kez acile gittim valla bakk sürekli bir şeyler geliyor başıma(((((((
aa yok ama esin yapmasin oyle belli iste sen surekli dikkatli ol dendigi icin ters tepiyor oyle olur ya hep.
bir de tatlim 15 gunde 6 kez gidilir mi ne yapiyorsun sen yani tabii gerekmis de olabilir ama iki gunde bir gitmissin demek bu. yapma guzelim boyle hem turkiyede doktorlar bol keseden atiyor ultrasonun zarari yok diye.
evet burda da zararli denmiyor ama calismalar belli bir yere kadar yapildi sonuclar yuzde yuz denmiyor. ozellikle doktorum kalp atisini uzun dinletmemisti o zaman anlatmisti bunu.(biraz ayrintili anlatiomki zirt pirt gitmene engel olsun:))))
bak sen geldin kac kisi olduk onlar da gelir yavastan:))
kizlar simdilik cikmam lazim yine gelirim aysecim lutfen dfikkatli olmaliyim su bu diye germe kendini cok sukur her sey yolunda her sey de guzel olucak, sakar falan da degilsin sadece gerginlikten bir sey olur psikolojinsinden basina geliyor bunlar kendini rahatlat hem kendin icin hem de bizim icin keyfini cikar bu gunlerin.Allah'a emanet olun tatlim.
melekcim simdi cikmam lazim ayrintili yaz olur mu okuyacagim burdan.
evett yaaa unuttularr bizi(((( oysa biz sizleri merak ediyoruz gidip bakıyorum hamiller topiğine iyisiniz bişi yok çıkıp geliyorum yine topiğimize özlemin dediği gibi sizler bizim moral kaynağımızsınız ama hamile olan direk gidiyo diğer tarafa oysa biz neler paylaştık değil mi ? arada sırada bize de uğrayın sonra kimse yok deniyo kaç kişi kaldık ki negatif dimi özlem bunu yazmak bile beni çok mutlu ediyo onca kişiden toplasak 10 kişi negatifiz o da olsun yakında herkes hamiş olacak benim listem tarihe geçicek yazılanlar hamiş olduu çünkü listedeki herkes çok iyi çok temiz kalpli birbiri için dua eden birbiri için üzülen insanlarız birimizin mutluluğu hepimizi mutlu ediyo birimizin acısını hepimiz kendimiz yaşamışcasına yaşıyoruz biz Bİ AİLE OLDUK
hoşbuldum canım bu uğurlu topik belki banada uğur getirir.
burdayım görmüyonmu yahu
tatlum görmedim pardon özür dilerim zübeydeeeeeeeeeeeee ugurlu listene emineyide alırmısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?