evet özlem bence de ikiz olacak hem de senin gör bak canım :) inşallah. tedaviye tekrar başlayan arkadaşlarım sizlerin de Allah yardımcısı olsun. bugün bebişi görmeye gittik kapatmış herleyeini göstermiyor cinsiyet belli değil henüz. bakalım hayırlısı rabbim bu duyguyu size de yaşatsın inşallah. miraç kandili 2 gün sonra birbirimize dua ededim. rabbim yardımcımız olsun yavrusu olmayan herkese dileyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla tattırsın. öpüyorum hepinizi
evet bu mubarek ayları günleri iyi değerlendirmeliyiz yalvarıp yakarıp Allahtan istemeliyiz inşallah Rabbim kullarını bir annenin evladını sevdiğinden binlerce kat fazlasını severmiş düşünün nasıl bir sevgi Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah.
evet özlem bence de ikiz olacak hem de senin gör bak canım :) inşallah. tedaviye tekrar başlayan arkadaşlarım sizlerin de Allah yardımcısı olsun. bugün bebişi görmeye gittik kapatmış herleyeini göstermiyor cinsiyet belli değil henüz. bakalım hayırlısı rabbim bu duyguyu size de yaşatsın inşallah. miraç kandili 2 gün sonra birbirimize dua ededim. rabbim yardımcımız olsun yavrusu olmayan herkese dileyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla tattırsın. öpüyorum hepinizi
gunaydin fistiklar nasilsiniz? bugun geliyor halam:))) biliyor musunuz bu muhabbeti kadinlarkulubunde okumustum reglelerine kadinlar "halam geldi" diyor ne guldum ne guldum ilk okudugumda:)))
halami pek bir sevicnle karsiliyorum bu ay:)))
yaa cok tuhaf bir duygu dondurulmus embro iyi guzel de deli ediyor beni hemen ordan alma istegi var:)))))))))pek bir sevindirik uyandim bu sabah. olctum de atesim dusmus 35derecenin altina oyle oldugu gun gelir benim hala gun ici naniknanik
temmuzcum gunaydin tatlim, anliyorsun degil mi nedemek istedigimi insan dusununce tuhaf hissediyor ne hisli hatunlariz :icecream:
canim bak bir ohs olanlar topik acmis vaktin olursa sen de tecrubeni yazarmisin istersen tabii.
bence cok yararli bir topik.
ikincisinde ayni seyler yasanir mi diye hepimiz korkuyoruz.
bu arada ben ohsnin ucundan dondum ama hatirlarsan dort gun acidan sancidan inim inim inledim(((((
canim ona bakarsan bende 12 yumurta alinda 8 de geriden gelen vardi:))
gerci ben ohs olmadim yumurtaliklarim 10 cm oldu diye cok sanci cektim.
benim her gun kan testim vardi kullandigim dozlar hep cok azdi, doktorum cok titizdi yine de olucaksa oluyor iste( bence bunyeyle ilgili birazda bana gercektende hormon hep cok dokunur.
dogru söylüyorsun cnm benim bebek birde erkek olurmuşşş:))))))) kıza kendimi alıştırdım erkek olursa büyük süpriz olur gerci d.r %99 kız erkek bekleme dedi olsun ervanurum benimle ya o da yeter saglıklılı olsun o başka bir şey istemiyormbir de kizlar cinsiyet isine icinize dogmuyorsa daha 12 veya 13 haftalarda cok guvenmeyin doktorum demisti bana, en tecrubeli goz bile ancak tahminde bulunuyor 13.haftada,16dan once kesin goremeyiz 16'da yuzde yetmis 20.haftada kesin derdi. gercekten de cok arkadasimin hep yanlis bilindi 12li yada 13.haftada. 15e kadar sabredin :)))
günaydııııııııııııın
ayşecim bugün test sonucu vardı dimi 7 temmuzda belli olacaktı aaaaaaa hatta 6 temmuzdu noldu haberin varmı gülüm
gunaydin aysecim cadimizla sen cok iyisinizdir Insallah.
not: cadi deyince kizma olur mu ben cok seviyorum bu lafi kiz bebeklerinde ondan:)))
aysecim seninkinin cadi oldugu senin icine doguyor:) mesajta annenin bir hissi yoksa yazdim ya, dikkat ettim anneler biliyor daha en bastan Allah o hissi veriyor sanirim annelere.
gerci kiz erkek hepsi hos geldi sefa getirdi:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?