Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

nezaman gideceksin canım birdahaki kontrole ozaman belli olur bebişin cinsiyeti
eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda farketmez.

amin temmuzcum inş rabbim olamayan herkese nasip etsin evlat :Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

ay canim amin Insallah.
demek bacaklari kapatti kiz olmasin sakin kaydirigubbakcemile3 gostermem doktor amcaya demek istiyor olabilir kaydirigubbakcemile3 ay yerim onu nasil da kipir kipirdir simdi icinde
senin gonlunde var miydi kiz ya da erkek istegi ya da su an bir hissin? gonlundeki olsun Insallah tatlim.
bol dua edelim haklisiz bizler hamile kalalim hamile arkadaslrimiz saglik huzurla vaktinde kolay dogummlarla bebsileine kavussun Insallah. haa tabii biz de hamile kalinca kavusalim tabii kaydirigubbakcemile2

bir de kizlar cinsiyet isine icinize dogmuyorsa daha 12 veya 13 haftalarda cok guvenmeyin doktorum demisti bana, en tecrubeli goz bile ancak tahminde bulunuyor 13.haftada,16dan once kesin goremeyiz 16'da yuzde yetmis 20.haftada kesin derdi. gercekten de cok arkadasimin hep yanlis bilindi 12li yada 13.haftada. 15e kadar sabredin :)))

günaydııııııııııııın
ayşecim bugün test sonucu vardı dimi 7 temmuzda belli olacaktı aaaaaaa hatta 6 temmuzdu noldu haberin varmı gülüm

gunaydin fistiklar nasilsiniz? bugun geliyor halam:))) biliyor musunuz bu muhabbeti kadinlarkulubunde okumustum reglelerine kadinlar "halam geldi" diyor ne guldum ne guldum ilk okudugumda:)))
halami pek bir sevicnle karsiliyorum bu ay:)))
yaa cok tuhaf bir duygu dondurulmus embro iyi guzel de deli ediyor beni hemen ordan alma istegi var:)))))))))pek bir sevindirik uyandim bu sabah. olctum de atesim dusmus 35derecenin altina oyle oldugu gun gelir benim hala gun ici naniknanik

gülüm halan hoş gelsin sefa gelsin gelmişken boş ta gelmesin yane bebişte getirsin beraberinde.az kaldı yakında alıcaksın yavrularını onların uyuduğunu veya dinlendiklerini düşün bak benimde mayıstan beri dondurulmuşlarım hastanede 2 aydır kuzucuklarım orada heralde bi 2 ay daha orda olacaklar napalım Allah kavuştursun canım benim.

temmuzcum gunaydin tatlim, anliyorsun degil mi nedemek istedigimi insan dusununce tuhaf hissediyor ne hisli hatunlariz :icecream:
canim bak bir ohs olanlar topik acmis vaktin olursa sen de tecrubeni yazarmisin istersen tabii.
bence cok yararli bir topik.
ikincisinde ayni seyler yasanir mi diye hepimiz korkuyoruz.
bu arada ben ohsnin ucundan dondum ama hatirlarsan dort gun acidan sancidan inim inim inledim(((((

ben bir arakadaşımla konuştum benden daha fazla yumurtası olmuş hatta hepsini toplamamışlar kalanlar kalmış benim 32 tane olmuştu onun dediğine göre 35 tane olmuş ufaklarda toplanmamış kalmış ama ohss oldum ben deyince şaşrıdı ne olduğunu bile bilmiyor o ne oluyo diye sordu ona kısa protokol uygulanmış onun dediği merkeze gidecektim ben son dakkada vazgeçtim sonra da acaba değiştirmekle hata mı yaptım diye düşünmedim değil nasip böyleymiş ama hem kısa protokol uygulanmış hem çok yumurtlamış hemde ohss olmamış bende şaşırdım.

canim ona bakarsan bende 12 yumurta alinda 8 de geriden gelen vardi:))
gerci ben ohs olmadim yumurtaliklarim 10 cm oldu diye cok sanci cektim.
benim her gun kan testim vardi kullandigim dozlar hep cok azdi, doktorum cok titizdi yine de olucaksa oluyor iste( bence bunyeyle ilgili birazda bana gercektende hormon hep cok dokunur.

evet bencede bünyeyle alakalı
benimde şükür hastanelik bir durumum olmadı ama doktor dikkat etmeseydi yüksek doz verip bide transfer yapsaydı kesin bende hastanelik olurdum. napalım her işte vardır bir hayır.

günaydın kızlarrr slm allahın sselmamı ve beraketi üzerinize olsun

gunaydin aysecim cadimizla sen cok iyisinizdir Insallah.
not: cadi deyince kizma olur mu ben cok seviyorum bu lafi kiz bebeklerinde ondan:)))

dogru söylüyorsun cnm benim bebek birde erkek olurmuşşş:))))))) kıza kendimi alıştırdım erkek olursa büyük süpriz olur gerci d.r %99 kız erkek bekleme dedi olsun ervanurum benimle ya o da yeter saglıklılı olsun o başka bir şey istemiyorm
günaydııııııııııııın
ayşecim bugün test sonucu vardı dimi 7 temmuzda belli olacaktı aaaaaaa hatta 6 temmuzdu noldu haberin varmı gülüm

datlum eloverdi o arkadaş dündü testti ben özelden msj attım hiç dönmedi yoksa tutmadımı(( inş tutmuştur haberim yok vallla ne oldugundan :çok üzgünüm:

gunaydin aysecim cadimizla sen cok iyisinizdir Insallah.
not: cadi deyince kizma olur mu ben cok seviyorum bu lafi kiz bebeklerinde ondan:)))

yok cnm yaa bizde öyle seviyorz yok özlemcim valla bu bebek maşallah beni hiç üzmüyor arada bir midem bulanıyor eşim diyor bırakta o kadar olsun hamile oldugunu hissett çok uslu maşallah gecenki rahassızlıgım belliydi üşütmüşüm şimdi daha dikkatli oluyorz cadı sabah erkenden kalktı sanırım acıkmış şimdi kahvaltı yapıyorz :))))))) ama o cadı arkadaş istiyor büsürü inş sizin cadılarıda sevicezzz:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
zübeyde günaydın cnm nasılsın? gerci sen maşallah erken kalkmışsın öylen olmuş ben günaydın diyorm:))))))

aysecim seninkinin cadi oldugu senin icine doguyor:) mesajta annenin bir hissi yoksa yazdim ya, dikkat ettim anneler biliyor daha en bastan Allah o hissi veriyor sanirim annelere.
gerci kiz erkek hepsi hos geldi sefa getirdi:)))))))

aysecim seninkinin cadi oldugu senin icine doguyor:) mesajta annenin bir hissi yoksa yazdim ya, dikkat ettim anneler biliyor daha en bastan Allah o hissi veriyor sanirim annelere.
gerci kiz erkek hepsi hos geldi sefa getirdi:)))))))

cnm ben hep erkek istiyordum ama en başından bu bebek kız dedim çünkü kendini belli ediyor her şekilde yemekten hareketlerden kızda insanın karnı çok büyürmüş benim karnımda totomda:))) kocaman oldu ben dedim bu bebek kız d.r gittik d.r kızın olcak dedi saglıklı olsun ama gercekten cadıııı:)))))))))) özlem cnm allahım inş bu güzelligi sizede nasip eder ... Dün benim bir arkadaşım dogum yaptı burda bebek görmeye gidecem elbise almaya gittik ablamla o kadar güzel şeyler varki anlatamam ama ben hiç bir şey almıyorm daha çok erkek arkadaşın oglu oldu artık darısı bizim başımıza saglam bir şekilde dogum yapıp bebegimi kucagıma aşlabilsem korkuyorm gerci bunları düşünmek için daha çok erkekn ama işte insanın aklına gelince insan isteristemez korkuyor(((

kızlar ben bugün yine k.k ne çok takıldım çok fazla okumak bana iyi gelmiyor bende özlem gibi dondurulmuş tutmazsa bürüksel tüp bebek merkezini araştırıken buldum hatta baktım fiyat araştırmasına geçiyorum kendimi firenledim napıyorum ben ya bu sefer takıyorum kafama olacağı varsada olmuyor ben bu cumartesi transfer antremanı için gitmeyi düşünüyordum haftaya hafta içi çağırdı beni sebebi yok ama huzursuz oldum sallıyorlar mı bunlar beni ya. içimden bir ses bu transfer de negatif olacak diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…