Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

:)))))))) sen nasıl istersen cnm güzel ben begendim :))) ogul atacam bizde arılar yavru cıkarınca ogul attı derler:)))))) hadi bakem sıra sizde gelsin kızlarrr hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım bıraktıgın gibiyiz herşey aynı sen nasılsın bebek nasıl ne zaman taşınıyosun öpüyorum seni..

canım biz tahlili 22 haziranda verdik 3 hafta sonra dediler 13 temmuzda 3 hafta olucak ama ben bu cumarteside umuta gidicem belki ozaman çıkmış olur cvp verirler bakalım ne çıkacak hayırlısı artık.

Bakın bende kızım olursa İsİmlerİnİ paylaŞayım sİzİnle
1- ceylİn
2-esİla
3- ecrİn
4 duru
5 tanem

canım çok güzel isimler benimde öykü, duru ,ela, simay ,eylül nedense ben her zaman kız isimlerine odaklanıyorum erkek çok sevdigim bir isim yok nedense...

aysecım ınsalah kızcene kavusursun canım
bende umutta suan 2,denememe basladım
3,ıgnemı vurucam bugn lucrınle basladım
banada dua edermısnız kızlar

bu işe ilk başladığımızda ne kadar heyecanlıydık eski heyecanlar yok biraz törpülendik galiba kızlar
sandıkki hemen olacak en azından ben öyle sanıyordum planlarımı bile yapmıştım sanki kesin hamile kalacakmışım gibi geliyordu ama aynanın birde diğer yüzü varmış onu öğrenince ilk heyecan ilk umut gibi olmuyor malesef sanırım 2. ve daha fazla tedavi sürecinde olan herkez hemen hemen bu durumda.
şimsi susuz kalmış çölde yürüyor gibiyim bir mucizeyle yağmurun yağmasını bekliyorum.

saol canım bızde iiyiz ikiz annesi olmak biras zormuş okadar yarın gormeye gıtcez bakalım hayırlısı canım

pannycim topigimizin ikizleri olucak sayende, sglikla sihhatle huzurla vaktinde gelsinler cok sey atlattin canim bundan sonrasi su gb kolay gecsin Insallah. arada ugra koparmayalim baglari.

canim ya aslinda oyle ama mayisla eylul arasinda 4ayi gecmis olucak iki tedavi arasi declet hazir karsiliyorken deneyeyim bosver. dediginiz gb neden olmasin dondurulmusla tutar belki gerek kalmaz, hayirlisi ben dindurulmus embroyolara olumsuz bakmiyorum aksine bence buyuk sans var ama biraz bol kalitede embroyo olmali bendeki 3 tane bir tanesi birinci kalite digeri ikinci demediler ama 8 hucre yerine 6 hucreli birinde zaten is yok. ondan cok olumlu degilim ama Allah'tan umut kesilmez hayirlisi olsun.

hosgeldin nisamcim, tedavin hayirlisi olsun dua da ederiz burdan destek de oluruz, hep gel istersen, hangi nedenle tup bebege gectiniz tatlim, Insallah bu sefer yuzun gulucek.

cnm hayırlı olsun tedavin inş 2. denemen güzel olur ve bebegine kavuşursun tabiki dua edecez cnm biz herkese dua ediyorz rabbim herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan

tmmuzcum seni anlıyorm ama 2. tedavine başladıgında böyle umutsuz olursan olmaz pozitif olmalısın bak her şeyde bir hayır vardır inan bana bundada bir hayır vardır rabbim büyük ilkinde olmadı ama 2.sinde inş olcak o bekledigin yagmur damlası hayatına merhaba diycek bak:Saruboceq:zemuszemuszemuszemus

kızlar ya benim nette bir sorun var habire düşüyorm nette neden böyle oluyor anlamdım((((((((

canım tedavin hayırlı olsun bende umut tayfasındanım senin doktorun kim gülüm.
inşallah bu sefer emekler boşa çıkmayacak maddi manenevi verdiğimiz emeklerin karşılığını alacağız ben inanıyorum ki bir gün mutlaka anne olucaz Rabbim izin verirse.

ayşe kızım olurmuş adını yağmur koyarmışım kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

ayşe kızım olurmuş adını yağmur koyarmışım kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

inş cnmmmmmmm inş rabbim gönlüne göre versin benim kızıma arkadaş gelsin özlemle zübeydeden ikiz kılar bekliyor:)))) sanada rabbim gönlü muradını versin bitanem panodolda sanırım oda kız seviyor kendi gibi tatlı bir kız çoçogu verir inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bu arada eşim sürekli ban diyor erva ismi tek olmaz onun yanı bir isim daha koy yada eva koy çoçogun ismini diyor kafamı karıştırdı

evet özlem bence de ikiz olacak hem de senin gör bak canım :) inşallah. tedaviye tekrar başlayan arkadaşlarım sizlerin de Allah yardımcısı olsun. bugün bebişi görmeye gittik kapatmış herleyeini göstermiyor cinsiyet belli değil henüz. bakalım hayırlısı rabbim bu duyguyu size de yaşatsın inşallah. miraç kandili 2 gün sonra birbirimize dua ededim. rabbim yardımcımız olsun yavrusu olmayan herkese dileyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla tattırsın. öpüyorum hepinizi

:)))) gözün aydın cnm bebişini görmüşsün bu gün cnm zeynep bence senin kzın olcak hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun saglıklı olsunda kız erkek fark etmez alkisalkisalkis demi

evet bu mubarek ayları günleri iyi değerlendirmeliyiz yalvarıp yakarıp Allahtan istemeliyiz inşallah Rabbim kullarını bir annenin evladını sevdiğinden binlerce kat fazlasını severmiş düşünün nasıl bir sevgi Rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…