iyiyiz biraktiginizn gb walla:))) sen nasilsin oglus geliyor demistik kizcen geliyormus galiba. tekrardan gozun aydinarada ugrayin bizim destege ihtiyacimiz var (
ayseyi vermiyoruz walla kizcesi topigimizin uguru olucak Insallah:)))))))) transfer icin gorusmelere kapaliyiz:)) sizi de buraya alalim hatta:))
kizim olursa hastaligim gecer diye korkuyorum yazmissin okudum, Allah korusun o nasil dusunce tatlim hicbir sey olmaz lutfen aklina bile getirme boyle seyler.
yaa iyi doktorlar cok dolu oluyor guzelim her ihtimale karsi ayarladim sonucumu aldiktan hemen sonra olucak randevum; ince hesap yaptim:)) olmadi kese gormeye giderim o doktora kaydirigubbakcemile2 bir de biliyorsun embroyolar saglikli cozulmezse morelim bozulur bunu ayarlayinca morel olur bana bosver sempatiksalakcinni
gunaydin ari kralice:))) bak yeni lakabin bu olsun aysecim burda tek hamile sensin ya surekli gelen ana kraliceler dogururmus ari kovanlarinda a.s.
canım bıraktıgın gibiyiz herşey aynı sen nasılsın bebek nasıl ne zaman taşınıyosun öpüyorum seni..
Bakın bende kızım olursa İsİmlerİnİ paylaŞayım sİzİnle
1- ceylİn
2-esİla
3- ecrİn
4 duru
5 tanem
canım çok sağol Allah razı olsun bakalım doktor emin olalım dedi yaptı şükür bişey çıkmadı evet bu bizim imtihanımızmış Allaha hep dua ediyorum hepimiz için sen nasılsın bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor.
slm kızlar nasıl gıdıyor inşallah rabbım sızınde yuzunuzu guldursun ....bızımkılerıde tamamına erdırsın teyzelerı.....
30 temmuzcum geçmiş olsun canım... bende ofis oldum canım tedavıdekı basarıyıda arttırıyor... tedavının ılk gunundede kıst operasyonu gecırdım bıde hamişken bılıyosunuz amelıyat gecırdım bunların hepsı bızım ımtıhanımız sakın unutmayalım rabbım hepımıze oduller verecek mutlaka unutmayın...bol bol dua edelım bende hepınıze dua edıyorum rabbım yar ve yardımcınız olsun zübeydecim bende ılk tedavım basarısız oldugunda testten 1 hafta sonra olmustum hasta ....
canim ya aslinda oyle ama mayisla eylul arasinda 4ayi gecmis olucak iki tedavi arasi declet hazir karsiliyorken deneyeyim bosver. dediginiz gb neden olmasin dondurulmusla tutar belki gerek kalmaz, hayirlisi ben dindurulmus embroyolara olumsuz bakmiyorum aksine bence buyuk sans var ama biraz bol kalitede embroyo olmali bendeki 3 tane bir tanesi birinci kalite digeri ikinci demediler ama 8 hucre yerine 6 hucreli birinde zaten is yok. ondan cok olumlu degilim ama Allah'tan umut kesilmez hayirlisi olsun.ah canım inşallah geçen yıl acıyla geçmiş yılın bu yıl aynı ayda seviçle geçer umarım temenimizde bu ama dondurulmuşun tutabilir sen acele ediyosun sanırım tüp bebek içinde ama olsun bu hızla mutlaka tutacak diyorum allahın izniyle bu işlerin içine gireli neler öğrendim diyorum hiç bir bilgim yoktu başıma gelmeyince aman kalda sen hamile iş bir şekilde devam eder belki biraz zor olur ama öpüyorum..
aysecım ınsalah kızcene kavusursun canım
bende umutta suan 2,denememe basladım
3,ıgnemı vurucam bugn lucrınle basladım
banada dua edermısnız kızlar
bu işe ilk başladığımızda ne kadar heyecanlıydık eski heyecanlar yok biraz törpülendik galiba kızlar
sandıkki hemen olacak en azından ben öyle sanıyordum planlarımı bile yapmıştım sanki kesin hamile kalacakmışım gibi geliyordu ama aynanın birde diğer yüzü varmış onu öğrenince ilk heyecan ilk umut gibi olmuyor malesef sanırım 2. ve daha fazla tedavi sürecinde olan herkez hemen hemen bu durumda.
şimsi susuz kalmış çölde yürüyor gibiyim bir mucizeyle yağmurun yağmasını bekliyorum.
tmmuzcum seni anlıyorm ama 2. tedavine başladıgında böyle umutsuz olursan olmaz pozitif olmalısın bak her şeyde bir hayır vardır inan bana bundada bir hayır vardır rabbim büyük ilkinde olmadı ama 2.sinde inş olcak o bekledigin yagmur damlası hayatına merhaba diycek bak:Saruboceq:zemuszemuszemuszemus
kizlar yarina gorusuruz opuyorum hepinizi.
ayşe kızım olurmuş adını yağmur koyarmışım kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
kizlar yarina gorusuruz opuyorum hepinizi.
evet özlem bence de ikiz olacak hem de senin gör bak canım :) inşallah. tedaviye tekrar başlayan arkadaşlarım sizlerin de Allah yardımcısı olsun. bugün bebişi görmeye gittik kapatmış herleyeini göstermiyor cinsiyet belli değil henüz. bakalım hayırlısı rabbim bu duyguyu size de yaşatsın inşallah. miraç kandili 2 gün sonra birbirimize dua ededim. rabbim yardımcımız olsun yavrusu olmayan herkese dileyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla tattırsın. öpüyorum hepinizi
evet özlem bence de ikiz olacak hem de senin gör bak canım :) inşallah. tedaviye tekrar başlayan arkadaşlarım sizlerin de Allah yardımcısı olsun. bugün bebişi görmeye gittik kapatmış herleyeini göstermiyor cinsiyet belli değil henüz. bakalım hayırlısı rabbim bu duyguyu size de yaşatsın inşallah. miraç kandili 2 gün sonra birbirimize dua ededim. rabbim yardımcımız olsun yavrusu olmayan herkese dileyen herkese bu duyguyu hayırlısıyla tattırsın. öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?