bende iyiyim hala regl olmadımcuma tatile çıkıyorum tatile denk gelicek sanırım bakalım
panadolcum yok dondurulmuslarda igne kullanilmayacak, dogal ovulasyon olucak 8.gunde reglenin, kontrole gidecegim gerek gorurlerse bant ya da hap vericekler. su sartlarda transfer 23,24 temmuz ggb gorunuyor. ilginc kizlar ya 23u benim bebegimi gecen yil kaybettigim hayatimin en aci gunu((
agustostaki ilac ayarlayacagim dedigim durum normal ikinci tup bebek tedavisi icin:)) agustos sonunda normal tup bebek tedavisine baslayacagim lucrin kullanmaya. agustos reglesiyle yani. o da eylulde olur eylul sonu transfer galiba.
cok hizli ciktim walla:))
ama kisin isle ilgili durumlari var hamile kalmazsam onun pesinden kosmaliyim yil ortasi hamile kalirsam tum planlar bozulur.
günaydınnn fıstıklarrr nasılsınız bugunn
özlemmmmmmm fıstığım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor bakalım
yılmak yok yola devam değil miii
bakıyorum bizim topiğe ısınamayan ayşecim de burda
yaa iyi doktorlar cok dolu oluyor guzelim her ihtimale karsi ayarladim sonucumu aldiktan hemen sonra olucak randevum; ince hesap yaptim:)) olmadi kese gormeye giderim o doktora kaydirigubbakcemile2 bir de biliyorsun embroyolar saglikli cozulmezse morelim bozulur bunu ayarlayinca morel olur bana bosver sempatiksalakcinniözlemcim dondurulmuş tedavisi ne başlamadan 2. tüp bebek tedavini de ayarlamışsın ama bence boşuna plan yaptın gülüm çünki dondurulmuş tutacak Allahın izniyle 2. tüp bebeğe falan gerek kalmayacak inşallah yarabbim güldürsün yüzümüzü ağustosun ilk haftası test tarihin olur heralde inşallah Güzel Allahım bu sefer nasip etsin.
gunaydin ari kralice:))) bak yeni lakabin bu olsun aysecim burda tek hamile sensin ya surekli gelen ana kraliceler dogururmus ari kovanlarinda a.s.günaydın cnm ben bu gün çok geç kalkdım yaa saat nerdeyse bir olmuş halbu ki erkende yattım gerci yatakta uyuyamadım((
özlemcim dondurulmuş tedavisi ne başlamadan 2. tüp bebek tedavini de ayarlamışsın ama bence boşuna plan yaptın gülüm çünki dondurulmuş tutacak Allahın izniyle 2. tüp bebeğe falan gerek kalmayacak inşallah yarabbim güldürsün yüzümüzü ağustosun ilk haftası test tarihin olur heralde inşallah Güzel Allahım bu sefer nasip etsin.
slm kızlar nasıl gıdıyor inşallah rabbım sızınde yuzunuzu guldursun ....bızımkılerıde tamamına erdırsın teyzelerı.....
30 temmuzcum geçmiş olsun canım... bende ofis oldum canım tedavıdekı basarıyıda arttırıyor... tedavının ılk gunundede kıst operasyonu gecırdım bıde hamişken bılıyosunuz amelıyat gecırdım bunların hepsı bızım ımtıhanımız sakın unutmayalım rabbım hepımıze oduller verecek mutlaka unutmayın...bol bol dua edelım bende hepınıze dua edıyorum rabbım yar ve yardımcınız olsun zübeydecim bende ılk tedavım basarısız oldugunda testten 1 hafta sonra olmustum hasta ....
panadolcum yok dondurulmuslarda igne kullanilmayacak, dogal ovulasyon olucak 8.gunde reglenin, kontrole gidecegim gerek gorurlerse bant ya da hap vericekler. su sartlarda transfer 23,24 temmuz ggb gorunuyor. ilginc kizlar ya 23u benim bebegimi gecen yil kaybettigim hayatimin en aci gunu((
agustostaki ilac ayarlayacagim dedigim durum normal ikinci tup bebek tedavisi icin:)) agustos sonunda normal tup bebek tedavisine baslayacagim lucrin kullanmaya. agustos reglesiyle yani. o da eylulde olur eylul sonu transfer galiba.
cok hizli ciktim walla:))
ama kisin isle ilgili durumlari var hamile kalmazsam onun pesinden kosmaliyim yil ortasi hamile kalirsam tum planlar bozulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?