Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

panadolcum yok dondurulmuslarda igne kullanilmayacak, dogal ovulasyon olucak 8.gunde reglenin, kontrole gidecegim gerek gorurlerse bant ya da hap vericekler. su sartlarda transfer 23,24 temmuz ggb gorunuyor. ilginc kizlar ya 23u benim bebegimi gecen yil kaybettigim hayatimin en aci gunu((
agustostaki ilac ayarlayacagim dedigim durum normal ikinci tup bebek tedavisi icin:)) agustos sonunda normal tup bebek tedavisine baslayacagim lucrin kullanmaya. agustos reglesiyle yani. o da eylulde olur eylul sonu transfer galiba.
cok hizli ciktim walla:))
ama kisin isle ilgili durumlari var hamile kalmazsam onun pesinden kosmaliyim yil ortasi hamile kalirsam tum planlar bozulur.

canim negatiften sonra regle oldun degil mi simdi ikincisini bekliyorsun???
oyleyse bir idrar testi yapsan yaa bilmiyorum ama senin adina heycanlandim.

bende iyiyim hala regl olmadım cuma tatile çıkıyorum tatile denk gelicek sanırım bakalım

cnm yaa belki hamilesindir test yaptın mı? zübeyde allahım ya keşke öyle bir şey olsa büyük süpriz olurdu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cnm benim maşallah özlem inş bu sefer olcak özlemcim bebek olsunda bırak ne zaman olursa olsun yaz ortasında olsun ne olcak yeterki o minik şey gelsin :)))))) demi ne güzel yaz bebegi olur işte allahım bu sefer emeklerinin karşılıgını boşa çıkarmasın cnm hepinizizn daha dogrusu...Bu arada elvorun bu gün testi var ne oldu bilmiyorm hiç sesi çıkmadı inş güxzel sonuçlar alır :Saruboceq::Saruboceq:

neyse bir şeyler atıştırım ben cvp yazarsanız azacık cvp veremem kahvaltımdan sonra yazarım

özlemmmmmmm fıstığım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sizler nasılsınız kızlar nasıl gidiyor bakalım

yılmak yok yola devam değil miii

bakıyorum bizim topiğe ısınamayan ayşecim de burda

özlemcim dondurulmuş tedavisi ne başlamadan 2. tüp bebek tedavini de ayarlamışsın ama bence boşuna plan yaptın gülüm çünki dondurulmuş tutacak Allahın izniyle 2. tüp bebeğe falan gerek kalmayacak inşallah yarabbim güldürsün yüzümüzü ağustosun ilk haftası test tarihin olur heralde inşallah Güzel Allahım bu sefer nasip etsin.

biz iyiyiz güzelim bıraktığınız gibiyiz hiç uğramıyorsunuz artıkın ara ara uğrayın eski topiğinize bizi yanlız bırakmayın.
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebiş nasıl cinsiyeti belli oldumu canım.

iyiyiz biraktiginizn gb walla:))) sen nasilsin oglus geliyor demistik kizcen geliyormus galiba. tekrardan gozun aydin arada ugrayin bizim destege ihtiyacimiz var(
ayseyi vermiyoruz walla kizcesi topigimizin uguru olucak Insallah:)))))))) transfer icin gorusmelere kapaliyiz:)) sizi de buraya alalim hatta:))
kizim olursa hastaligim gecer diye korkuyorum yazmissin okudum, Allah korusun o nasil dusunce tatlim hicbir sey olmaz lutfen aklina bile getirme boyle seyler.

yaa iyi doktorlar cok dolu oluyor guzelim her ihtimale karsi ayarladim sonucumu aldiktan hemen sonra olucak randevum; ince hesap yaptim:)) olmadi kese gormeye giderim o doktora kaydirigubbakcemile2 bir de biliyorsun embroyolar saglikli cozulmezse morelim bozulur bunu ayarlayinca morel olur bana bosver sempatiksalakcinni
günaydın cnm ben bu gün çok geç kalkdım yaa saat nerdeyse bir olmuş halbu ki erkende yattım gerci yatakta uyuyamadım((
gunaydin ari kralice:))) bak yeni lakabin bu olsun aysecim burda tek hamile sensin ya surekli gelen ana kraliceler dogururmus ari kovanlarinda a.s.

slm kızlar nasıl gıdıyor inşallah rabbım sızınde yuzunuzu guldursun ....bızımkılerıde tamamına erdırsın teyzelerı.....
30 temmuzcum geçmiş olsun canım... bende ofis oldum canım tedavıdekı basarıyıda arttırıyor... tedavının ılk gunundede kıst operasyonu gecırdım bıde hamişken bılıyosunuz amelıyat gecırdım bunların hepsı bızım ımtıhanımız sakın unutmayalım rabbım hepımıze oduller verecek mutlaka unutmayın...bol bol dua edelım bende hepınıze dua edıyorum rabbım yar ve yardımcınız olsun zübeydecim bende ılk tedavım basarısız oldugunda testten 1 hafta sonra olmustum hasta ....

canım slm nasılsın genetik sonucun bugun çıkmıyacakmıydı senin yanlış hatırlıyoda olabilirim merak ettim...

canım bıraktıgın gibiyiz herşey aynı sen nasılsın bebek nasıl ne zaman taşınıyosun öpüyorum seni..

canım çok sağol Allah razı olsun bakalım doktor emin olalım dedi yaptı şükür bişey çıkmadı evet bu bizim imtihanımızmış Allaha hep dua ediyorum hepimiz için sen nasılsın bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor.

ah canım inşallah geçen yıl acıyla geçmiş yılın bu yıl aynı ayda seviçle geçer umarım temenimizde bu ama dondurulmuşun tutabilir sen acele ediyosun sanırım tüp bebek içinde ama olsun bu hızla mutlaka tutacak diyorum allahın izniyle bu işlerin içine gireli neler öğrendim diyorum hiç bir bilgim yoktu başıma gelmeyince aman kalda sen hamile iş bir şekilde devam eder belki biraz zor olur ama öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…