Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

zübeyde günaydın cnm nasılsın? gerci sen maşallah erken kalkmışsın öylen olmuş ben günaydın diyorm:))))))

günaydın tatlikolarım evet erkenciyim işte olunca erken oluyorsun pc başında temmuzcumm dün bana diyordun ya takıntıları aldır diye ben ilk seninkileri aldırıcam bebişimm ne söz vermiştik bu sefer araştırmayacağız diye bırak allah korusun negatif olursa ondan sonra araştırırsın şimdi kendi kendi kuruntu yapma lütfen bitanem kendini ve psikolojini etkiliyorsun istemeden

temmuzcum canim dur bakiim ne yapion oyle ben kotu etkiliyorum galiba seni( tatlim ya dusunme oyle senin durumunda su an en iyi yapilcak sey bence dondurulmus tedavinin parasal pazarligini yapmak.
ne olursa olsun donmuslarin kullanilmali bence buyuk rahatlik hic olmayabilir de ama hamile de kalabilirsin. normal bastan bir tedavide de ayni risk var.

temmuzcum sen neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun yaa olcak allahın izniyle bak sen sadce kendini rabbime biırak allahın izniyle olcak olumsuz fikirleri kafandan at tmm olcak die düşün inş bu sefer olcak allahım yüzünü güldürcek seni nie sallasınlar yaa bitanem senin dondurulmuş embryon yokmu diycem vardı sanırım burdada yazmışsın seni sallamaları gibi bir şey söz konusu bile olmaz inan bana ne olur biraz rahatla tatlım yaaa kendini çok fazla yıratıyorsun cnm yaa kendini topla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktane olur olcak die düşün çünkü olcak zaten inş rahman

ayrica temmuzcum ben acikladim neden simdiden tedaviyi yarladigimi turkiyedeki gb gitmiyor isler burda iyi merkezler ve doktorlari hep cok dolu. ve ben kisin deneyemem is meselesinden dolayi. yoksa bir tedavi bitmeden digerine bakilmaz. ayrica unutma burda ben 500 euro ayarlayarak sureci atlatabiliyorum onun rahatligi da var ve sistem belki degisecek diye bir soylenti var degismeden deneyeyim diye acelem.

yok yok kizlar temmuz birazdan kendine gelir ben ona guveniyorum arada hepimize bir an esiyor sabirsizlniyoruz ya da umutsuzluk oluyor normal aslinda.
ama donmuslarindan sakin vazgecme temmuzcum inan onlara. dusunsene igne yok stres yok direk transfer. cok sansliyiz donmusuz var diye.

:) evet yaa çok doğru özlemcimm hatta ben şikayet edicem sizleri anneleriniz size dondurulmuş diyodu diycemm :) görürsünüz siz nası kızdırıcam o veletleri

canlarım sağolun sizide üzdüm
aslında ben bebeğimi özledim ondan bu hırçınlığım eşimde diyo farkındayım bir huzursuzluk var sende ama nedenini çözemiyorum diyor bide benim bir aylık bir yiğenim varya çok tatlı maaşallah hep dua edip edip ağlıyorum Allahım yiğenimle beni avutma onun yolunu gözletme bana kendi yavrumu ver
ama pskolojim çok kötü değil de hamile kalana kadar yaşanan süreci geçirmeye çalışıyorum inşallah uzun sürmez bu süreç tabi hepimizin isteyen herkezin Allahım yavrularımızla kavuştursun bizi ellere bakıp iç çektirmesin bağımıza taş bastırmasın mevlam.

birtanem cok iyi anliyorum normal bu hislerimiz, Allah daha fazla bekletmez Insallah. biciriklarimiz vakitlerinin gelmesini bekliyor ben yurekten inaniyorum hepimiz anne olcagiz Allah dualarimizi kabul edicek.

hakkaten özlemcim ara ara geliyo bazen çok güçlü hissediyorum kendimi bazende bi bakıyorum omuzlarım düşmüş insanın ruh hali çok değişken bana başka topikleri okumak iyi gelmiyor bi bakıyorum saatlerce bişiler okumuşum kafamı dağıtamıyorum sonra.
evvelsi akşam servise bindim yeni hamile kalan bir arkadaş daha bir aylık (Allah tamamamına erdirsin) çok midem bulanıyor dedi ben bi klitlendim sonra düzeldim Allahtan kimse yanımda çocuk muhabbeti yapsın istemiyorum topiklerin dışında kimsenin hamilelik
haberini almakta istemiyorum müjde verir gibi koşarak bana birilerinin haber vermesini de istemiyorum özellikle çocuğumun olmadığını bilen insanların bunu yapmasını imtihandayız şuan bencillik etmek istemiyorum ama napıyım içim kaldırmıyo Allah kurtarsın bizi kızlar.

temmuzcugum slm ne oluyoruz moreller iyi degil bana derdin iyi düşünelim kendini ne olur bırakma güçlü olmamız gerek biliyosun bizimde kaderimiz bu malesef mucadele ederek birşeylere kavuşacagız canım başkaları gibi bir gecede olmuyor bizim işler seni okadar iyi anlıyorumki bazen burdaki konuları okumak beni bitiriyor morel olarak bazen hiç takmıyorum insan piskolojisi bir kitap önerdi bir arkadaşım bu dönemde iyi gelir dedi sana oku onu alacagım düşünce gücüyle tedavi yazarı louise hay. istersen sende bak al.eltimin çocugunun dogum günü var benden sonra evlendi resmen bana hava atıyor düşün çevremizde bizi anlayan insan okadar azki insanlardan uzaklaştım resmen güçlü olacagız bu savaşı kazanacagız gülüm oki....

canım ben iyiyim umarım sende iyisindir halam geldi kelimesini benim işyerimde bir arkadaşım ya halam geldi benim demişti bana bende anlamadan gelsin ne olacakki demiştim sonra adet oldugunu anlatmıştı bana bende çok gülmüştüm:)))bugun bir arkadaşım gedli bana yegeniyle bahsettim kendi durumumdan biraz yegeni için biliyomusun yegenim dedi dondurmayla elde edildi dondurulmuşla olmuş aslında çokta şeker bir çocuktu allah bizede nasip eder inşallah .herkeste bu konularda bir hikaye varda kimse bahsetmiyor .benim sanırım bu ay gecikme olur adetimde okadar kanamadan sonra düzenide bozulur belkide...

canım sağolasın yok çok kötü değilim aslında ama ne bilim sabahtan esti biraz şimdi asayiş berkemal düzeldim gülüm.
reglin düzensizleşmez ya belki bir kaç gün geç olursun oda önemli değil düzelir.
tatile çıkacakmısınız canım zübeyde cuma gününden kaçıyo bende aslında sıkıldım artık koca kış geçti bide bu tedavi süreci ve hayal kırıklığı tatile ihtiyacım var dinlenmeye 30 temmuzda izine çıkıyorum tam nikim gibi hihoyyyt

Kızlarr selma,

Bi kaç gündür giremiyodum çok karışığım dinleyin bakın başıma neler geldi:

Dün bebişin kalp atışını dinlemeye gittik, zaten tek transfer oldu, dr herşey güzel dedi, baya bi konuştu ama bi yandandan yüzü bi karıştı, kalp atışlarını dinledik, 7,2mm güzel dedi ammmaaa burada bi şey daha var dedi, biz eşimle kist ya da kötü bi şey zannetik dr tekrar tekrar kaç tane transfer edildi dedi o da şaşkındı tek dedik ve en sonunda BİR KESE VE BİR KALP ATIŞI daha duydukdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Çok sevindim tabi tek yumurta ikizi oluyor bu durumda ama daha riskli dedi dr ve yakından takip edicez dedi, nolur bi şey söyleyinbilmiyorumkismile

Hepinizi özledim..

canım süper süpriz oldu senin içinde maşallah ikisinide saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin tanrım darısıda bizlerin başına canım dahada dikkat et ikiz hamilelik zor biliyosun allaha emant ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…