zübeyde günaydın cnm nasılsın? gerci sen maşallah erken kalkmışsın öylen olmuş ben günaydın diyorm:))))))
kızlar ben bugün yine k.k ne çok takıldım çok fazla okumak bana iyi gelmiyor bende özlem gibi dondurulmuş tutmazsa bürüksel tüp bebek merkezini araştırıken buldum hatta baktım fiyat araştırmasına geçiyorum kendimi firenledim napıyorum ben ya bu sefer takıyorum kafama olacağı varsada olmuyor ben bu cumartesi transfer antremanı için gitmeyi düşünüyordum haftaya hafta içi çağırdı beni sebebi yok ama huzursuz oldum sallıyorlar mı bunlar beni ya. içimden bir ses bu transfer de negatif olacak diyor.
ya harbiden tipta baska isim bulamamis da donmus embro deniyor:))
sen geçenlerde fresh yazdın bide düşünsene fresh bebek .
yok yok kizlar temmuz birazdan kendine gelir ben ona guveniyorum arada hepimize bir an esiyor sabirsizlniyoruz ya da umutsuzluk oluyor normal aslinda.
ama donmuslarindan sakin vazgecme temmuzcum inan onlara. dusunsene igne yok stres yok direk transfer. cok sansliyiz donmusuz var diye.
hakkaten özlemcim ara ara geliyo bazen çok güçlü hissediyorum kendimi bazende bi bakıyorum omuzlarım düşmüş insanın ruh hali çok değişken bana başka topikleri okumak iyi gelmiyor bi bakıyorum saatlerce bişiler okumuşum kafamı dağıtamıyorum sonra.
evvelsi akşam servise bindim yeni hamile kalan bir arkadaş daha bir aylık (Allah tamamamına erdirsin) çok midem bulanıyor dedi ben bi klitlendim sonra düzeldim Allahtan kimse yanımda çocuk muhabbeti yapsın istemiyorum topiklerin dışında kimsenin hamilelik
haberini almakta istemiyorum müjde verir gibi koşarak bana birilerinin haber vermesini de istemiyorum özellikle çocuğumun olmadığını bilen insanların bunu yapmasını imtihandayız şuan bencillik etmek istemiyorum ama napıyım içim kaldırmıyo Allah kurtarsın bizi kızlar.
gunaydin fistiklar nasilsiniz? bugun geliyor halam:))) biliyor musunuz bu muhabbeti kadinlarkulubunde okumustum reglelerine kadinlar "halam geldi" diyor ne guldum ne guldum ilk okudugumda:)))
halami pek bir sevicnle karsiliyorum bu ay:)))
yaa cok tuhaf bir duygu dondurulmus embro iyi guzel de deli ediyor beni hemen ordan alma istegi var:)))))))))pek bir sevindirik uyandim bu sabah. olctum de atesim dusmus 35derecenin altina oyle oldugu gun gelir benim hala gun ici naniknanik
canım ben iyiyim umarım sende iyisindir halam geldi kelimesini benim işyerimde bir arkadaşım ya halam geldi benim demişti bana bende anlamadan gelsin ne olacakki demiştim sonra adet oldugunu anlatmıştı bana bende çok gülmüştüm:)))bugun bir arkadaşım gedli bana yegeniyle bahsettim kendi durumumdan biraz yegeni için biliyomusun yegenim dedi dondurmayla elde edildi dondurulmuşla olmuş aslında çokta şeker bir çocuktu allah bizede nasip eder inşallah .herkeste bu konularda bir hikaye varda kimse bahsetmiyor .benim sanırım bu ay gecikme olur adetimde okadar kanamadan sonra düzenide bozulur belkide...
Kızlarr selma,
Bi kaç gündür giremiyodum çok karışığım dinleyin bakın başıma neler geldi:
Dün bebişin kalp atışını dinlemeye gittik, zaten tek transfer oldu, dr herşey güzel dedi, baya bi konuştu ama bi yandandan yüzü bi karıştı, kalp atışlarını dinledik, 7,2mm güzel dedi ammmaaa burada bi şey daha var dedi, biz eşimle kist ya da kötü bi şey zannetik dr tekrar tekrar kaç tane transfer edildi dedi o da şaşkındı tek dedik ve en sonunda BİR KESE VE BİR KALP ATIŞI daha duydukdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Çok sevindim tabi tek yumurta ikizi oluyor bu durumda ama daha riskli dedi dr ve yakından takip edicez dedi, nolur bi şey söyleyinbilmiyorumkismile
Hepinizi özledim..
Ya cuma İzne Çıkıyorum daha regl olmadımmmm offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?