canim ben de kimyasal gebelik yasadim, 340 a kadar cikti sonucum o gece lekelenmem basladi bir hafta sonra regle oldum. 17ile basladim 340a cikmisti. ama dusuk degerle baslaidigm icin umutlanmamistim sadece 340 ciktigi gun umutlandim o da aksama kadar surdumerhaba kızlar. geçmişe bakamadım henüz. ayşecim söylemiştir herhalde kimyasal gebelik oldu benim sonuç =(( hala üstümden atamadım. değerimin sıfırlanmasını bekliyorum, sonra regl olcakmışım. bir daha denemek için toparlanmam zaman alacak herhalde =(
estağfurullah yok canım yaptırcaktım ama sonra biraz ara vermeye karar vermiştik ben ilk denememi aralık ayında yapmıştım :)
kızlarr özlemmmm zübeyde 30temmuz nasılsınız ben geldim slm yok mu?
teşekkür ederim canım. herşey bu kadar yolundayken böyle olmasına doktorum bile şaşırdı ama bu bile başarı diyor. o böyle dedikçe ben daha da sıkılıyorum tabi. nasıl başarıysa... inşallah bir dahakine tamamına erdirmeyi nasip eder Rabbim.
amin güzelim bu sıkıntılar hepimiz için son olur inş.
gülüm hoşgeldin
benim açık göründüğüme bakma tam iki satır yazacak oluyorum pat odaya biri geliyor okadar yoğunumki anlatamam cuma günleri hep böyle oluyor zaten.
anladım cnm inş rabbim bu sefer yüzünüzü güldürür burda çok hamiş olcak daha allahın izniyle inş rahmannnn:Saruboceq::Saruboceq:
canim ben de kimyasal gebelik yasadim, 340 a kadar cikti sonucum o gece lekelenmem basladi bir hafta sonra regle oldum. 17ile basladim 340a cikmisti. ama dusuk degerle baslaidigm icin umutlanmamistim sadece 340 ciktigi gun umutlandim o da aksama kadar surdu( canimiz sagolsun.
canım hoşgeldin uzun zamandır yoktun
artık bizimlesin dimi?
bundan bir ay önce zübeydeyle aramızda konuştuk
topiğinde tadı kalmadı herkez birtafa dağıldı biz sona kaldık kimseler yazmıyor artık topiğin listesini yapan sendin herkezi yazdın sıra sana geldi kimsecikler kalmadı diye aramızda konuşmuştuk.
amaaaaaaaaaaaaa eski günlere geri döndük nedime ablada köyden evine geçince oda katılır aramıza.
hakikaten pişti olmussun canım fransdaki sistem çok farklı Türkiyede olsan pişti olma olasılığın % 0 heralde peki bişey olurmu şimdi doktorun sana alınmaz dimi yada sen gerçekten doktorunu değiştirecekmisin şimdi aslında ne yalan söyliyim aynı şeyi bende düşündüm şimdi değilde eğer 3. tedavi olmam gerekirse aynı merkezde başka doktora çıkarım dedim ama olmaz heralde aynı kattalar hemşireleri aynı tamamen merkezi değiştirmeye karar verdim şimdilik tabiiiiiiiii inşallah bunlara hiç gerek kalmayacak Allahın izniyle.
inş. bu seferki listede herkesi hamiş olarak yazar zübeydecim :)
walla kizlar resmen stresli bekliyorum bu eski tup bebek doktorum nasil havali bir adam zaten sirf o yuzden degistirdim cok unlu bir doktor ama havasindan yanindan gecilmiyor randevu almak cok zor vs. simdi arasa bile diger yeni gittigim doktorun hatirina arar arkadasi diye. sonucta o diyor bana, bu doktor var ona git yani sorun degilmis gb. aman ne kapris ne kapris cekicem kimbilir gicik herif!:)))resmen gerildim ne pisti ama:))
sorma walla:)) ayni hastanenin doktorlari olunca pisti olunuyor iste:))) pistiyi de gectim ilki cok havali kesin bozulucak kabul eder mi bilmem beni haftaya kontorele!!! hayir eline de dustum baska doktor yok beni 8 ya da 9.gun gorebilcek:)))) esim nasil guldu donup dolasip artistin eline dusuyorsun diyor.
ama o american hastanesini ayaga kaldiririm walla cunku hastane bana doktorunuzu degistirebilirsiniz hic sorun yok demisti ben de aciklamami bu doktorun cok yogun oldugunu randevu almanin cok stresli oldugunu soylemistim. sende oyle bir neden bulabilirsen kabul ediyorlar. ama burda ayni doktorlar tam yol ilerleyen hasta cok az zaten herkes cok dolu hastane fabrika gb calisiyor tam gaz!!!
aysecim selam canim bicirigimiz nasil:))))))
bundan bir ay önce zübeydeyle aramızda konuştuk
topiğinde tadı kalmadı herkez birtafa dağıldı biz sona kaldık kimseler yazmıyor artık topiğin listesini yapan sendin herkezi yazdın sıra sana geldi kimsecikler kalmadı diye aramızda konuşmuştuk.
amaaaaaaaaaaaaa eski günlere geri döndük nedime ablada köyden evine geçince oda katılır aramıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?