Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canim ben de kimyasal gebelik yasadim, 340 a kadar cikti sonucum o gece lekelenmem basladi bir hafta sonra regle oldum. 17ile basladim 340a cikmisti. ama dusuk degerle baslaidigm icin umutlanmamistim sadece 340 ciktigi gun umutlandim o da aksama kadar surdu( canimiz sagolsun.

estağfurullah yok canım yaptırcaktım ama sonra biraz ara vermeye karar vermiştik ben ilk denememi aralık ayında yapmıştım :)

anladım cnm inş rabbim bu sefer yüzünüzü güldürür burda çok hamiş olcak daha allahın izniyle inş rahmannnn:Saruboceq::Saruboceq:

ooo ne güzel kızlar hep topikte maşallah :))))))

amin güzelim bu sıkıntılar hepimiz için son olur inş.

ayrıca cumanız mubarek olsun kızlar cuma günü eşref saati olurmuş o anı yakalayıp ettiğiniz dua kabul olurmuş buda demek oluyorki cuma günleri bol bol dua etme lazım bugün öğrendimde sizlerle paylaşayım dedim canlarım.

gülüm hoşgeldin
benim açık göründüğüme bakma tam iki satır yazacak oluyorum pat odaya biri geliyor okadar yoğunumki anlatamam cuma günleri hep böyle oluyor zaten.

hoş bulduk cnm tmm sen işine bak tatlım ben çalışmıyorm ya herkesi kendim gibi sanıyorm hemen cvp yazcak sanıyorm özür dilerim:))))))))))) kolay gelsin cnm sana

bundan bir ay önce zübeydeyle aramızda konuştuk
topiğinde tadı kalmadı herkez birtafa dağıldı biz sona kaldık kimseler yazmıyor artık topiğin listesini yapan sendin herkezi yazdın sıra sana geldi kimsecikler kalmadı diye aramızda konuşmuştuk.
amaaaaaaaaaaaaa eski günlere geri döndük nedime ablada köyden evine geçince oda katılır aramıza.

geçmiş olsun özlemcim. benim de 9. gün değerimi doktorum bile beğenmişti ama hemen 2 gün sonra düşüvermiş. hiç kanama, lekelenme olmadı bende. bu sabah midem bulanıyordu Allah korusun değer yine mi yükseldi yoksa dedim, biliyorsun kimyasal bir derece iyi ama dış gebelik Allah korusun. akşama bir test daha yaptırırım ya da yarın. gelmedi bebeğim bari gitmiş olsun... bunun için dua edeceğim aklıma gelmezdi hiç... kısmet böyleymiş ne diyeyim...

canım hoşgeldin uzun zamandır yoktun
artık bizimlesin dimi?

hoşbulduk güzelim saol :) Allah izin verirse burdayım ama haftaya bi tatil arası vericem yine :))) ara vermenin iyi tarafı birden bebişler büyümüş maşallahhhhhh

temmmuzcum allahın izniyle ben ne dedim sizde hamile olana kadar biz burdayız ondan sonrada bebekleri konuşucaz ay yerim ben onlarııı ŞenizŞeniz

sorma walla:)) ayni hastanenin doktorlari olunca pisti olunuyor iste:))) pistiyi de gectim ilki cok havali kesin bozulucak kabul eder mi bilmem beni haftaya kontorele!!! hayir eline de dustum baska doktor yok beni 8 ya da 9.gun gorebilcek:)))) esim nasil guldu donup dolasip artistin eline dusuyorsun diyor.
ama o american hastanesini ayaga kaldiririm walla cunku hastane bana doktorunuzu degistirebilirsiniz hic sorun yok demisti ben de aciklamami bu doktorun cok yogun oldugunu randevu almanin cok stresli oldugunu soylemistim. sende oyle bir neden bulabilirsen kabul ediyorlar. ama burda ayni doktorlar tam yol ilerleyen hasta cok az zaten herkes cok dolu hastane fabrika gb calisiyor tam gaz!!!
aysecim selam canim bicirigimiz nasil:))))))

haa bir de temmuzcum isin iyi tarafi su bu artist doktorla transfere giremem cunku o zaman da o tatile cikicakmis. yeni ogrendim ama onceden biliyormusum da ondan digerine gitmisim gb davranacagim:))))))tabii ararsa sekreteri aratacagini soylese de inanmiyorum!!! doktorsuz kaldim bence!!

canım gerilme hiç her işte vardır bir hayır belki doktorun silkelenirde kendine gelir
hastası onu değil bir başkasını tercih ediyor bunun bir nedeni olmalı diye düşünsün kasıntı insan. belki kafası basar düşünür daha yakın davranmaya başlar.
napalım gülüm düştük birkere ellerine Allah acısın bize maddi manevi oynatıyorlar bizi.

aleyküm slm canım iyi maşallah özlemcim şu gögüslerimin agrısıda olmasa çok ii olcak ölüyorm nasıl agrıyorr elimi koyamıyorm vallasiz nasılsınız pek giremiyorm nete ablamda burda yaa fırsat buldukca giriyorm 24 saat netin başında maşallah:)))))) net delisi mubarek şimdi gene tepemde

ay ne guldum niye derseniz biz olmayanlar sonda olanlar ben de kendimce hep sona kaldik dona kaldik topik basta inanilmaz ugurluydu sonunda uguru kacti diyordum da:))))))))))
ama hatirlayan olursa ben bir kez yazmistim bu topik cok cok ugurlu bereketli bana gelince kesin bu ugur bozulur yazmistim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…