çok fena hala kötüyüm canım sürünüyorum işte doktorun verdiklerinigizemlicim kasintin nasil oldu?
cnm uzun benim durumum müsait olduğunda oku bizimtopikten başıma bi ton şey geldi ve doktor kullanılan kremler hakkında bi çok şey söledi:))))))) gizem hoş geldin nasılsın evet yaa zaten küçüktü:kedi:kocaman oldu:kedi:ve berbat bir şekilde yırtıldı ofya badem yagı kullandım oda kıllanma yaptı şimdi hiç bir şey kullanmıyorm sen ne kullanıyorsun gizemcim yaa özel bir yag veya krem mi kullanıyorsun
:))))) evet ziilli büyüyor kız ben zaten demiştim bu bebek kız die ve dedigimde dogru çıktı %99 kız dedi d.r seninde kızmış bu arada hayırlı olsun cnm ben erkek die biliyordum
kizlar bu arada topluca kiz mi doguruyorsunuz sizler hic erkek bebek haberimiz var mi?
ay tam benlik hepiniz kiz dogursaniz cok sevinirim ben kiz hastasiyim demistim ya gercek mi oluyor ne :dance:
kizlar bu arada topluca kiz mi doguruyorsunuz sizler hic erkek bebek haberimiz var mi?
ay tam benlik hepiniz kiz dogursaniz cok sevinirim ben kiz hastasiyim demistim ya gercek mi oluyor ne :dance:
kuşum o zaman mübarek cuma vakti gelsin bu hamiş anneden sana bi dua
rabbim sana mis kokulu
beyaz tenli
kiraz dudaklı
yumuk elli
tonti mi tonti bi kız nasip etsin çok sağlıklı olsun en kısa zamanda göbüşüne konsun kendi gelsin anneye babaya sürpriz yapsın inşallah amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
walla önce hep erkekti topik şimdi kıza dönüşüyor tatlım ....
gozlerim doldu duani okurken cok sagol amin, aysecim gizemlicim sagolun saglikla hepimize:)))
bir suru cadimiz olucak demmekki
ayse senin bu uykulu halin iyi oldu bak cok sukur hicbir sakarlik vukuatin olmadi uyumaktan Allah biliyor hangi hamileye hangi ruh halini verecegini sositososito
Kızlarrrr herkese selam, nerelerdesiniz?? Denk gelemedim sizinle...
canım inşallah çıkar rüyam gerçi çok rüyakolik birisiyim ama kısmet yinede bu topikten kopmiyalım hepimiz hamile kalana kadar devam edelim:)))panadolcum o ruya bence de bos degil hem de nasil mubarek bir gecede gormussun Allah gercek kilsin ruyani Insallah canim.
inşallah rüyan gerçek olur güzelim.
daha dur sizinkilerde olcak anam sende zübeydede ikişertane kızz:))))) allahım inş şu mubarek cumalar hürmetine inş dualrımızı kabuletsin amninnnnn
kızlar şuan hareket ettik fırsat buldukça bağlanırm sizlere kendinize iyi bakın özleyin beni :)
kızlar şuan hareket ettik fırsat buldukça bağlanırm sizlere kendinize iyi bakın özleyin beni :)
canım inşallah çıkar rüyam gerçi çok rüyakolik birisiyim ama kısmet yinede bu topikten kopmiyalım hepimiz hamile kalana kadar devam edelim:)))
inşallah gülüm genetikleri sormuştun bana ne zaman çıkacak diye agustosu bulur demişlerdi bencede çıkmıyacak birşey ama mutlaka bir sebebi olmalı diyorum
Ayşecigim bu sene kız senesi sanki 10 bebekten 8 kız oluyor. boşver kızlar daha vefalı oluyolar saglıklı olsunlarda herkesin bebekleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?