Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

aaa bu tatil olayı iyimi oldu kötümü oldu ben anlamadım şimdi
ama iyi denk gelmiş diye düşündüm ilk okuduğumda doktorsuz kalmazsın güzelim birinden biri yapacaktır muhakkak biz dua edelimde hangisi hayırlı olacaksa o yapsın.

ya bu doktor bana gicik ikinci gun transferi demisti ben uc diye israr ettim kabul etmedi ben deli ne yaptim gittim embroyologla gorustum ikiyi asla kabul etmiyorum diye orda baya zor bir sohbetten sonra ucu kabul ettirdim ay benim artist bir bozuldu buna kendisi tup bebek baskani ya hastanede labratuvar onun sozunu ezdi gecti diye simdi revansini alir benden kesin:))) gerci sagolsun hakkini yemeyeyim ona ragmen transferde basta sorunlu oldu cok ugrasti cok detayci davrandi odayi degistirdi koltuklari degistirtti ve sakince transferi gerceklestirdi; espriler yapti beni rahatlatti vs.

bosver acisin azalir yakinda bebisin sutu hazirlaniyor yarasin yavruna ilerde

canımmm benimm çok üzüldük hepimiz söylenecek bişi bulamıyorum ne yazık ki üzme kendini diycem ama boşa söyliycem inşallah kısa sürede kendini toparlarsın bitanem en erken 3 ay beklemen gerekiyo eğer dondurulmuşun yoksa tatlım ama kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman yaptır

kızlar ben yemeğe gidiyorum maaşallah değmesin hızınıza yetişemedim yoğunluktan bugün yazılanların devamını okuyamadım gelince okuyacam.

güzelim yeterki olsun bebiş gelsin nelere katlanıyoruz bir doktorun tribine katlanırız napalım.

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun allah bundan sonra yüzünü güldürsün....

:))))) yerim onun azını ben ama kanım çekiliyor inş tez zamanda gecer agrım
kızlar ben yemeğe gidiyorum maaşallah değmesin hızınıza yetişemedim yoğunluktan bugün yazılanların devamını okuyamadım gelince okuyacam.

cnm afiyet olsun hadi yemegini ye sen biz burdayız:))))))

şişştt tamam birazcık ihmal ettik ama geldik bak küsmek yok :)))
canım geçmiş olsun ya ne zor ama allahtan dediğin gibi dış gebelik olmamış en iyi durum o çünkü ondan tüpte zedeleniyo veya alıyorlar tüpü tühh yaaa denemeye devam ama pes etmek yok şimdi sıkıntılı olman atlatamaman çok normal ağla bağır çağır ama çok yıpratma toparlanmaya bak olur mu
aynen bende öle düşünüyorum belki aklı başına gelirde kendine çekidüzen veriri havasını yesinler onun benim paramla bana hava atıyo sanki bedava
memişler büyüdü demek annecik benimde bazen elim değmiyo ama olsun boşverr

ay evet senin öle bi maceran vardı dimi ama olsun sonuçta seni hoş tutmak zorunda birazda eglu olamasa şu doktorlar

panadolcum hoş geldin nasılsın?

Ayşecigim sagolasın iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl dün için kusura bakmadın dimi dün gece çok dua ettim rüyamda kürtajdan 1,5 ay sonra test yapıyorum sözde çift çizgiyi görüyorum sonra düşünüyorum rahim toparlandımı acaba hamile kaldım diye düşünüyorum rüya işte canım...

:))))))) gizem hoş geldin nasılsın evet yaa zaten küçüktü:kedi:kocaman oldu:kedi:ve berbat bir şekilde yırtıldı ofya badem yagı kullandım oda kıllanma yaptı şimdi hiç bir şey kullanmıyorm sen ne kullanıyorsun gizemcim yaa özel bir yag veya krem mi kullanıyorsun

ayşeeee seninde 3 ay olmuş baksana maaşallah

:))))) evet ziilli büyüyor kız ben zaten demiştim bu bebek kız die ve dedigimde dogru çıktı %99 kız dedi d.r seninde kızmış bu arada hayırlı olsun cnm ben erkek die biliyordum

cnm benim ne kusuru estafurullah msj aldım saol cnm ayy hadi bakalım cnm inş rabbim rüyanı boşa çıkarmaz o çif cizgıyı görceksin allahın izniyle bak gör rabbim saglıklı ve hayırlı bir hamilelik nasip etsin bu sefer inş

panadolcum o ruya bence de bos degil hem de nasil mubarek bir gecede gormussun Allah gercek kilsin ruyani Insallah canim.

canım inşallah en kısa zamanda toparlanısın zor süreçlerden geçiyoruz sözün bittiği noktalara varıyoruz napalım Allah beter acılardan korusun bunada şükretmeliyiz.
canım benim toparlamaya çalış kendini.

inşallah rüyan gerçek olur güzelim.

kizlar caktirmadan sekreterden randevuyu aldim artik doktorum haftaya cuma randevuda ogrenir gercegi:)))
bir ofis bir de hastane sekreteri var, o gergin gorusme ofis sekreteriyleydi bende hastaneden aldim radevumu sonra ofisi arayip sizin doktora beni aratmaniza gerek yok ben hastaneyle konuyu hallettim dedim, nasil hallettigimi anlatmadim:))))))))))))):smiley-cool: amann yeter yahu adam bir bakip rahim kalinligini soyleyecek bir de iki kan testi vericek yaptiklari iskenceye bak aslinda sekreterlerden kaynaklaniyor sormayin iste bin soru degil mi, size ne parayi veren ben hayret bir sey!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…