haa bir de temmuzcum isin iyi tarafi su bu artist doktorla transfere giremem cunku o zaman da o tatile cikicakmis. yeni ogrendim ama onceden biliyormusum da ondan digerine gitmisim gb davranacagim:))))))tabii ararsa sekreteri aratacagini soylese de inanmiyorum!!! doktorsuz kaldim bence!!
canım gerilme hiç her işte vardır bir hayır belki doktorun silkelenirde kendine gelir
hastası onu değil bir başkasını tercih ediyor bunun bir nedeni olmalı diye düşünsün kasıntı insan. belki kafası basar düşünür daha yakın davranmaya başlar.
napalım gülüm düştük birkere ellerine Allah acısın bize maddi manevi oynatıyorlar bizi.
aleyküm slm canım iyi maşallah özlemcim şu gögüslerimin agrısıda olmasa çok ii olcak ölüyorm nasıl agrıyorr elimi koyamıyorm vallasiz nasılsınız pek giremiyorm nete ablamda burda yaa fırsat buldukca giriyorm 24 saat netin başında maşallah:)))))) net delisi mubarek şimdi gene tepemde
merhaba kızlar. geçmişe bakamadım henüz. ayşecim söylemiştir herhalde kimyasal gebelik oldu benim sonuç =(( hala üstümden atamadım. değerimin sıfırlanmasını bekliyorum, sonra regl olcakmışım. bir daha denemek için toparlanmam zaman alacak herhalde =(
ya bu doktor bana gicik ikinci gun transferi demisti ben uc diye israr ettim kabul etmedi ben deli ne yaptim gittim embroyologla gorustum ikiyi asla kabul etmiyorum diye orda baya zor bir sohbetten sonra ucu kabul ettirdim ay benim artist bir bozuldu buna kendisi tup bebek baskani ya hastanede labratuvar onun sozunu ezdi gecti diye simdi revansini alir benden kesin:))) gerci sagolsun hakkini yemeyeyim ona ragmen transferde basta sorunlu oldu cok ugrasti cok detayci davrandi odayi degistirdi koltuklari degistirtti ve sakince transferi gerceklestirdi; espriler yapti beni rahatlatti vs.
bosver acisin azalir yakinda bebisin sutu hazirlaniyor yarasin yavruna ilerde
merhaba kızlar. geçmişe bakamadım henüz. ayşecim söylemiştir herhalde kimyasal gebelik oldu benim sonuç =(( hala üstümden atamadım. değerimin sıfırlanmasını bekliyorum, sonra regl olcakmışım. bir daha denemek için toparlanmam zaman alacak herhalde =(
ya bu doktor bana gicik ikinci gun transferi demisti ben uc diye israr ettim kabul etmedi ben deli ne yaptim gittim embroyologla gorustum ikiyi asla kabul etmiyorum diye orda baya zor bir sohbetten sonra ucu kabul ettirdim ay benim artist bir bozuldu buna kendisi tup bebek baskani ya hastanede labratuvar onun sozunu ezdi gecti diye simdi revansini alir benden kesin:))) gerci sagolsun hakkini yemeyeyim ona ragmen transferde basta sorunlu oldu cok ugrasti cok detayci davrandi odayi degistirdi koltuklari degistirtti ve sakince transferi gerceklestirdi; espriler yapti beni rahatlatti vs.
bosver acisin azalir yakinda bebisin sutu hazirlaniyor yarasin yavruna ilerde
kızlar ben yemeğe gidiyorum maaşallahdeğmesin hızınıza yetişemedim yoğunluktan bugün yazılanların devamını okuyamadım gelince okuyacam.
şişştt tamam birazcık ihmal ettik ama geldik bak küsmek yok :)))bundan bir ay önce zübeydeyle aramızda konuştuk
topiğinde tadı kalmadı herkez birtafa dağıldı biz sona kaldık kimseler yazmıyor artık topiğin listesini yapan sendin herkezi yazdın sıra sana geldi kimsecikler kalmadı diye aramızda konuşmuştuk.
amaaaaaaaaaaaaa eski günlere geri döndük nedime ablada köyden evine geçince oda katılır aramıza.
canım geçmiş olsun ya ne zor ama allahtan dediğin gibi dış gebelik olmamış en iyi durum o çünkü ondan tüpte zedeleniyo veya alıyorlar tüpü tühh yaaa denemeye devam ama pes etmek yok şimdi sıkıntılı olman atlatamaman çok normal ağla bağır çağır ama çok yıpratma toparlanmaya bak olur mu
geçmiş olsun özlemcim. benim de 9. gün değerimi doktorum bile beğenmişti ama hemen 2 gün sonra düşüvermiş. hiç kanama, lekelenme olmadı bende. bu sabah midem bulanıyordu Allah korusun değer yine mi yükseldi yoksa dedim, biliyorsun kimyasal bir derece iyi ama dış gebelik Allah korusun. akşama bir test daha yaptırırım ya da yarın. gelmedi bebeğim bari gitmiş olsun... bunun için dua edeceğim aklıma gelmezdi hiç... kısmet böyleymiş ne diyeyim...
aynen bende öle düşünüyorum belki aklı başına gelirde kendine çekidüzen veriri havasını yesinler onun benim paramla bana hava atıyo sanki bedavacanım gerilme hiç her işte vardır bir hayır belki doktorun silkelenirde kendine gelir
hastası onu değil bir başkasını tercih ediyor bunun bir nedeni olmalı diye düşünsün kasıntı insan. belki kafası basar düşünür daha yakın davranmaya başlar.
napalım gülüm düştük birkere ellerine Allah acısın bize maddi manevi oynatıyorlar bizi.
memişler büyüdü demek annecik benimde bazen elim değmiyo ama olsun boşverraleyküm slm canım iyi maşallah özlemcim şu gögüslerimin agrısıda olmasa çok ii olcak ölüyorm nasıl agrıyorr elimi koyamıyorm vallasiz nasılsınız pek giremiyorm nete ablamda burda yaa fırsat buldukca giriyorm 24 saat netin başında maşallah:)))))) net delisi mubarek şimdi gene tepemde
panadolcum hoş geldin nasılsın?
panadolcum hoş geldin nasılsın?
ayşeeee seninde 3 ay olmuş baksana maaşallah
Ayşecigim sagolasın iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl dün için kusura bakmadın dimi dün gece çok dua ettim rüyamda kürtajdan 1,5 ay sonra test yapıyorum sözde çift çizgiyi görüyorum sonra düşünüyorum rahim toparlandımı acaba hamile kaldım diye düşünüyorum rüya işte canım...
Ayşecigim sagolasın iyiyim sen nasılsın bebiş nasıl dün için kusura bakmadın dimi dün gece çok dua ettim rüyamda kürtajdan 1,5 ay sonra test yapıyorum sözde çift çizgiyi görüyorum sonra düşünüyorum rahim toparlandımı acaba hamile kaldım diye düşünüyorum rüya işte canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?