Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

kizlar ikiz gebelik topiginde erken dogum yapan bir arkadasimiz var, eren ve zeynep'in annesi dalin. eren ve zeynep su an icin pek iyi degil ama Allah'in izniyle duzelicekler. bir arkadas onlar icin 41 yasin okumamiz icin baslik acmis. herkes bir,iki tane okusun diye isimlerimizi yaziyoruz. size de haber vermek istedim, Allah dualarimizi kabul etsin. okumak isteyenler ikiz gebelik basligina baksin lutfen. hepinizi opuyorum.
 

Özlemcim selam, cnm ben o topiği bulamadım nerde ki? ama ben yarın 1 yasin okurum, sevgiler..
 

canım bende okumak isterim fakat adet oldum bugun bitisin adetim bende 1 yasin okurum anlamadım haziranın 16 kürtaj olmuştum 15 gün kanama devam etti bugun tekrar başladı kanama yani adet günüm oluyor demekki erken oldu ama kansız kaldım çok fazla halsizlik var gıdama dikkat etmeye çalışıyorum tansiyonum düşüyor canım hangi bölümde gebelikmi tüp bebekmi.. kendine iyi bak sende
 

panadolcum iyi bak kendine kirmizi et ye hatta ciger cok iyi gelir. kirmizi mercimek de bir de yesil yaprakli sebzeler ama en guzeli kirmizi et canim.
kizlar ikiz bebekler basligi ayrica var, gebelik ana basligi altinda ikiz gebelikler vardir orada becerebilirsem linkini ekleyeyim.
panadolcum dalinin bebekleri icin yasinden sonra 4444 duasini yapacagiz reglen gecince ona katilirsin.
 
bir de panadolcum demir hapi al aslinda 15 gunde norlmale doner kansizlik tedavimde bende kansizlik cikti iki hafta haplari icince duzeldi ben bir ay devam ettim yine de. kansizlik demek demir eksikligi demekmis istersen hapini al vitamin cok ise yariyor.
 
slm kızlar nasılsınız özlemcim 5 yasınde benden rabbim bebeklerimizi anne ve babasına bagışlasın
 
Son düzenleme:
canımcıgım gözün aydın testin güzel çıkmış inşallah sonuna kadar iyi gidecek..
saol cnm benim amin inş kurban oldugum mevlam sizide nasip etsin en kısa zamanda aminnn
canım gözün aydın Allaha çok şükür herşey yolunda . Rabbim bizede nasip etsin inşallah gülüm.

temmuzcum tşk ederim çok korktum ama çok şükür temiz çıktı evet dedigin gibi darısı sizin başınıza en kıza zamanda inş nur topu gibi ve saglıklı evlatlar versin mevlammm
 

canım benim nasılsın doktoruu arayıp sor canım normalmi diye gerçi normaldir bence. bana histeroskopiden sonra 2-3 gün kanaman olur dediler ama bir hafta sürdü az az kanamam şimdide akıntım başladı antibiyotik kullandığım için oldu sanırım.
 
kızlar yaa kk degişmiş mi yoksa benim pc mi böyle farklı anlamadım görüşünü degişmiş of yaa öbür türlü çok güzeldi bence
 
kızlar dün yiğenim bendeydi akşama kadar beraberdik okadar tatlıki Allahım bizede nasip etsin inşallah ama yaramaz gazı var birde hiç durmuyo yanlız hiç kalmıyo uyuyor ama yanında yatıp kıpırdadıkça pişpişlemessen uyanıyor kerata ama çok tatlı maşşallah çok güzel bir bebek Allahım nazarlardan saklasın kenimizi hayal ettim akşam hayali bile çok güzeldi kızlar.
 
gunaydin kizlar aysecim benim de oyle acildi duzeldi simdi sende de duzelicektir:)
nasilsiniz temmuzcum aysecim:))
cok mutluyum bahsettigimiz ikizlerin guzel haberleri geldi beyn kanamalari gecmis kendileri nefes aliyormus oyle sevindimki Allah nazarlardan saklasin, Rabbim dualarimizi kabul etti. doktor bile mucizevi sekilde bir gunde durum degisti demis, cok sukur cokkkkkkkk
 
kızlar yaa kk degişmiş mi yoksa benim pc mi böyle farklı anlamadım görüşünü degişmiş of yaa öbür türlü çok güzeldi bence

ayşecim aynen biz bilgisyarı değiştirdik halla halla diyorum bilgisayrdan mı böyle açıp pasammı diye düşünüyordum sonra formatı değiştiğine karar kıldım ve hiç beğenmedim bende ne biçim olmuş.
 

ay cnm maşallah sübhannallah çok sevindim yaa işte allahımın büyüklügü çok şükür inş dahada ii olcaklar mevlamın izniyle dularımız onlarla
 

tatlım benim degişti şimdi düzeldi farklı topiklere girdim çıktım ve düzeldi biz böyle alışmışızda öyle güzel degiş inş degişmezlarde bence böyle çok güzelll
 

yaaaaaaaaaa çok sevindim inan gözlerim doldu durumun okadar ciddi olduğunu bilmiyordum gülüm şimdi haberim oldu zaten ama beyin kanaması ciddi bir durummuş.
gülüm onların bu hayatta yiyecek ekmekleri içecek suları varsa Rabbim onlara can vericekse bir ayda benim diyen bebekten bile sağlıklı olurlar.
inşallah Allahım anasına babasına bağışlasın.
 
kızlar ben çıkıyorum gezmeye gdicez annemde bande
kendinize iyi bakın kızlar çok öpüyorum özlemim ayşecim panadolcum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…