Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

bence lokal yaptırma anezteziyle olsun
canı yanan arkadaşlar oldu lokalde yinede sen bilirsin canım.

canim ya mecbur lokal olucak yaptirdigim hastane genel anestezi icin 1100 euro istiyor veremem o parayi odalarini kullanacakmisiz diye bu para sanki kral dairesi((

canim deneyeyim nikotin sakizini; vajenden olani denedin mi lokal anestezi icin yapilcak biliyorsan ayrintili anlat ne olurr:kedi:

canım ya çok pahalıymış gerçekten o zaman dayanıcaksın zaten iğne birazcık acıyor yalan söyleyemem ama o anlık sonra geçiyor hemen sakın kasma kendini banada hsg de iğne yapmışlardı sıkma sakın kendini rahat ol sedyeye yat ve bebeğini düşün sanırım bizi en rahatlatacak şey onlar..allah yardımcın olsun o sigara denen illetide hemen bırakmalısın
hadi kzlar hepinizi öpüyorum kendinize çok dikkat edin özellikle GİZEMLİ sen kendine çok dikkat et kendini hiç yorma bol bol istirahat et opuyorumnanaktan

canım bak bu işler önemli içine sinen bir yer olması lazım için rahat etmeyince olmaz geröi benim başladığım yer içime çok siniyordu ve doktoruma çok güveniyordum ama transfer günü beni sinir sahibi ettiler sende iyice araştır sonuçta bedava değil paramızla eziyet çekicek değiliz ya

hadi kzlar hepinizi öpüyorum kendinize çok dikkat edin özellikle GİZEMLİ sen kendine çok dikkat et kendini hiç yorma bol bol istirahat et opuyorumnanaktan

hoşçakal canım ilgin için teşekkür ederim şu an ezan okunuyor en kısa zamanda anne olalım diye dua edeceğim yarın görüşmek üzere

gizemli Allah askina hatirla igne bir dakikadan cok surmuyor degilmi ayy cok mizmizlandim ama aciyacagini bilirsem daha guclu olurum orda firlamam yerimden en azindan

zübeydecim liste için çok saol kolay değil bu işleri takip etmek sen çok güzel yapmışsın walla hakkını helal eta.s.

mesala kizlar dogumda bilirsinizki caresi yok caniniz aciyacak normalde olsa sezeryanlada olsa ama su yumurta toplamanin uyutulurak yapilmasi varken lokal stresini cekmek cok fena. amerikan ahastanesi en iyisi illa orasi dedi doktor iyi eyvallah dedik, ilgisiz olmalarina ragmen ama su lokal anestezi beni cildirtti !! ondan mizmizlanmam kusura bakmayin(

gizemli Allah askina hatirla igne bir dakikadan cok surmuyor degilmi ayy cok mizmizlandim ama aciyacagini bilirsem daha guclu olurum orda firlamam yerimden en azindan

bak şimdi ben sana işlemi tahmin etitğim detayıyla yaziim benim toplama işlemi genel anesteziyle oldu ama hsg de banada rahimin oraya iğne yaptılar
şimdi öncelikle vajinayı bir sıvıyla temizliyorlar sonrasında kanül varya smear örneği alınırken onu yerleştiriyorlar vajen ağzı açılıyor daha sonrada oraya minik bir iğne yapıorlar sonrasında birşey hissetmemen temennisiyle çünkü arkadaşlarında demesiyle lokal yaptıranlar hissetmiş hep ama belki sen hissetmezsin

şimdi ilk yapacağın şey şu gözlerini sımsıkı kapatıcaksın öncelikle bizim bu yaptıklarımızı yapamayan imkanı hiç olamayanları düşünüp şükrediceksin sonrada bebeğim annen senin için başarıcak deyip güçlü olacaksın tamam mı fıstık korkmak yok biz güçlü anneleriz

nursencim içine sinmiyorsa daha başında iken git bi görüş istersen hatta gitmene gerek yok drlar seni telefonla arayıp detaylı bilgi alıyıyorsun tatlım ben memnunum bahçeci dediğin için konuşuyorum
gizemli canım helal olsun bişi yapmıyorum ki umarım liste uğurlu olur hamişlerle dolar tatlım siz hamile kalın yeterki ben yazarım tutarım sizin için :)

canim benim meselem o minik bir igne iste :çok üzgünüm: doktorum garanti verdi asla bir sey hissetmeyeceksin igne sonrasinda diye, belki burdaki ignedendir diye avutuyorum kendimi ama igneyi oraya yaptiramam diye dusunuyorum igne fobim varda klava: kucukken iki igne icerde kirilmis kucuk operasyonla almislar ordan kalma herhalde :dilcikar:
sagol canim minik igne dedigine gore o kismi aciyor, dayancaz artik ne yapalim el mahkum

nursen merkezden emin ol bencede ama sorularini iyice sor sonra karar ver bence, bak burda ben bir gorusme yaptim yumurta buyutmeyi bile kendi doktorum yapicak toplamaya ve tranfere merkeze gidecegim ama hep klasik yontemler diye takmadim ben, ama sen takiyorsan emin olmadan girisme.

zübeydecim hiç öle azımsancak bi iş değil walla ben ilk girdiğim zaman bu siteye kenara not ediyodum şu kullanıcı şu durumda falan diye sonra milletle başkası gibi konuşuyodum ay sen hamileydin dimi diodum kız bana nerdeee diodu o yüzden zordur bu takip işleri sana maaşallah walla kalmışsın altından kutlarım cicim mütevazı olmaya gerek yok :)

canim benim ya haklisin; bir daha oyle acilar hic cekmezsin Insallah tek cekecegin aci rahat bir dogumla ufak bir dogum acisiyla yavruna saglikla kavusacagin gunde olsun Insallah.

özlem80,gizemli83,zübeyde24 düşünceleriniz için teşekkür ederim canlarım haftaya bahçeciye gidip görüşücem esra hanımla görüşmeyi düşünüyorum tavsiye edeceğiniz başka bir dr varmı acaba ?ilk görüşmedede 200tl alıyorlarmış (offff)

alıyorlar çidere üye olursan almıyorlar ama çiderin üyelik ücreti 150 tl sitesine gir bi bak istersen

yok canım ilk muaynede verdim o kadar evet mustafa bey ama o olmayınca erbil bey ilgileniyor ben memnunum çok rahat soru sorabiliyorum konuşabiliyoruz hemşireler çok iyi bir sefer veriyorsun bir daha vermiyorsun ama dediğim gibi çider in sayfasına bi bak avantajları var ben başlamıştım tedaviye hem bahçecide indirim de yapıyorlar 200€

tamam canım bakıyorum bi ücretli üyelik var birde ücretsiz galiba bunlardan faydalanmak için ücretli üye olmak gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…