bence lokal yaptırma anezteziyle olsun
canı yanan arkadaşlar oldu lokalde yinede sen bilirsin canım.
aaaaaaaaaa ama özlemcim sen daha kendin bebeksin)) korkma canım korkma iğneler canını hiç yakmıyor vajenden olanda yakmıyor sen en kısa zamanda hamile kal inşallah ta doğururken gör acıyı kötükedihüso sigara için nikotin sakızı denedin mi ? eğer bırakamazsan onu dene. kaydirigubbakcemile5
canım ya çok pahalıymış gerçekten o zaman dayanıcaksın zaten iğne birazcık acıyor yalan söyleyemem ama o anlık sonra geçiyor hemen sakın kasma kendini banada hsg de iğne yapmışlardı sıkma sakın kendini rahat ol sedyeye yat ve bebeğini düşün sanırım bizi en rahatlatacak şey onlar..allah yardımcın olsun o sigara denen illetide hemen bırakmalısınsagol gizemlicim, Insallah ard arda hamis kaliriz hepimiz gunler nasil gecicek bilmiyorum sabirsizlandim, ustelik bugun sigarayi birakmayi deneyecegim, nasil olucak cok stres yapiyor sigarasiz kalmak!!!kizlar bir de benim lokal anesteziyle toplanicak yumurtalar kafam hep vaginaya yapilcak ignede!!! dusuncesi bile acitiyor. tedavi icin aslinda pozitifim ignelere de raziyim sigarayla su vaginaya yapilcak ignede aklim!! sigarayi asinca onun derdine dusecegim :1rolleyes:
hadi kzlar hepinizi öpüyorum kendinize çok dikkat edin özellikle GİZEMLİ sen kendine çok dikkat et kendini hiç yorma bol bol istirahat et opuyorumnanaktan
canım bak bu işler önemli içine sinen bir yer olması lazım için rahat etmeyince olmaz geröi benim başladığım yer içime çok siniyordu ve doktoruma çok güveniyordum ama transfer günü beni sinir sahibi ettiler sende iyice araştır sonuçta bedava değil paramızla eziyet çekicek değiliz yakızlar merhaba gittiğim merkezle ilgili tereddütlerim var ne yapsam bilmiyorum acaba hiç başlamadanbi bahçeçiye gidip görüşsemmi aklım biraz orda dr'un dediği birşey kafamı karıştırdı ben 2 ay önce histeroskopi ile perde aldırdım bu ayda yine tedavi ertelendi henüz rahim kendini tam yenileyemediği için ,
dr'un söyledği ise şu 1cm daha kesselermiş rahim dışına çıkıcaklarmış dedi ve ben ööle kalakaldım
ilgi alaka da çok iyi değil sanki herşey ezbere gibi geliyor bana bilmiyorum kafam karışık eyvahedigeldismile
hadi kzlar hepinizi öpüyorum kendinize çok dikkat edin özellikle GİZEMLİ sen kendine çok dikkat et kendini hiç yorma bol bol istirahat et opuyorumnanaktan
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NİSAN LUCRİN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone _f kullanıyo yumoş büyütüyo
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... puregon kullanıyor yumoş büyütüyo
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... 15 nisan sonuç bekliyor
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.deneme...............bahçeci...................purogon yumoş büyütüyo
gizemli Allah askina hatirla igne bir dakikadan cok surmuyor degilmi ayy cok mizmizlandim ama aciyacagini bilirsem daha guclu olurum orda firlamam yerimden en azindan
nursencim içine sinmiyorsa daha başında iken git bi görüş istersen hatta gitmene gerek yok drlar seni telefonla arayıp detaylı bilgi alıyıyorsun tatlım ben memnunum bahçeci dediğin için konuşuyorum
gizemli canım helal olsun bişi yapmıyorum ki umarım liste uğurlu olur hamişlerle dolar tatlım siz hamile kalın yeterki ben yazarım tutarım sizin için :)
canim benim meselem o minik bir igne iste :çok üzgünüm: doktorum garanti verdi asla bir sey hissetmeyeceksin igne sonrasinda diye, belki burdaki ignedendir diye avutuyorum kendimi ama igneyi oraya yaptiramam diye dusunuyorum igne fobim vardaklava: kucukken iki igne icerde kirilmis kucuk operasyonla almislar ordan kalma herhalde :dilcikar:
sagol canim minik igne dedigine gore o kismi aciyor, dayancaz artik ne yapalim el mahkum
dayanmak zorundayız canım benim...benim transferde sekreter kız size daha var dedi 3 kere sıkıştım 3 kere tuvalete gittim sonra içeri beni bi aldılar mesane boşboş sonda takıp içime sıvı verdiler ölüyorum sandım ben ameliyatlı olduğum için sezeryan dikişim var alttan hava ve sıvı veriyorlar üsttende hemşire usg probunu bastırıyor nası bi acıyla geldi bebeklerim içime bağırdım istemiyorum onu ikinci kalite tutmicak zaten istemiyorum durdurun transferi diye inledim doktor durduralım mı diye sordu eğer donup çzülünce kaliteli olacaklarına inansaydım dondururdum walla ama devam dedim o kadar ağrılı olduki çıkınca sedyeyle bekleme odasına aldılar ağladım dakikalarca ben yumurtalık kanseriyim tek yumurtalığım yok alındı ameliyatta doktor içimde tanı konulamayan bi kitle bırakmış o yüzden doğumda içimi temizleriz ama bir an önce hamile kalman gerekiyor dediler tüp bebek yaptırma sebebim bu diyeceğim o dur ki her zaman kendinden beterlerini düşün ve o minik iğneyi alt et başka çaren yok bebeiş için unutma
özlem80,gizemli83,zübeyde24 düşünceleriniz için teşekkür ederim canlarım haftaya bahçeciye gidip görüşücem esra hanımla görüşmeyi düşünüyorum tavsiye edeceğiniz başka bir dr varmı acaba ?ilk görüşmedede 200tl alıyorlarmış (offff)
zübeydecim seni şimdi mustafa beymi takip ediyor ve her seferindede 300tl mi veriyorsunvalla ben mustafa bey için 300 tl verdim :) ama bir sefer sonuçta ne yapayım
yok yok ilacı şırıngaya nasıl çekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?