Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

pany86 selam nasılsın, baya bir şeyler atlatmışsın ama olsun umarım bundan sonrası iyi gider, bende seni merak etmiştim yazdım da hatta pany nerelerde diye..

ben de başladım tedaviye, bugün ilk menagon.u kullandım.

hepimizin yüzü sonunda gülsün inşallah..

Bebişin yazıcaktım bebişlerin yazmışım hadi hayırlısı:)

ay saol canım benim ağzında bal damlıyo...bu arada farklı ilçlar farklı zamanlarda kullanılıyor diye düşünmeyin sakın çünkü artık tıp çok gelişti ve kişiye özel tedavi protokolü uygulanıyor.doktor ne diyorsa harfiyen yapın kızlar özellikle çatlatma iğnesinin saatleri çok önemli iğne olanlar için hayırlı yumuşlarınız olsun inşallah...toplananlar içinde hayırlı gelişsinler inşallah...transfer yapılanlarında bebişleri hayırlıca tutunur inşallah...hamiş olanlarada da rabbim kolaylık versin hayırlarla tamamına erdirsin.....hepimiz anne olacağız kızlar hepimiz yaşayacağız bu duyguyu inşallah...

pany86 canım ne zor şeyler atlatmışsın ama olsun en azından tedavine başalayabilmişsin..şimdi o üzücü anları bir kenara bırakıp yumurtalarını gelişimi için iğneleri zamanında yapıp iice beslen ve bol bol dua et...inşallah kaliteli ve bol bol yumurtaların olur

pregon verdi banada 300 ml yarından itibaren başılıyoruz biraz daha adet sökülsün dedi dr ... iğnede korkutucu görünüyor herşey yolunda giderse 18 nisanda yumurtalar toplancak
bu iğnelere hep aynı saatte mi vurulması gerekiyor

canım slm benim ilk denemem olacak tüpte umut tüp bebekte başlıyacagım özelden yazamıyorum ben sorun var eklersen sevinirim sevgiler..

:dance:slm kızlar
bugun yumoşlar daha ii gorunuyorlar buyuduler bıraz.cetrotide e basladım yumurta catlamasın dıe
kan vermek zor kollarım mosmor oldumafoldumben
gizemli saol canım aynen senın dedıgın gıbıu yapıcam yumoşlarla konusuyorum hadı buyuyun dıyorum
bugun dr a dedım yumoşlar nasıl diye oda guldu baya:dance:
simdi citetideı oldum canım biraz acıdı ama olsun
çigdocum bende senı merak edıyorum herkese bakıp acaba burdamıdır dıyorum
bıraz kasıklarım agrıyor ve karnım şişmeye basladı ama olsun deger meleklerımız için dimiiiii

canım senin hangi merkezdi..bu arada konuş yumoşlarınla büyüsün kocaman olsunlar bende embriyomla konuşuyorum hatta eşim ve annemde konuşuyo inşallah yavrum benimledir...

canım slm benim ilk denemem olacak tüpte umut tüp bebekte başlıyacagım özelden yazamıyorum ben sorun var eklersen sevinirim sevgiler..

canım hoşgeldin aramıza benimde ilk denemem umutta olucak
şuan hangi aşamadasın tatlım birde doktorun süleyman beymi ulun beymi.

gizemli83 senle benden başka kimse yok topikte
gündüzde iş yoğunluğundan giremiyorum

gizemli83 senle benden başka kimse yok topikte
gündüzde iş yoğunluğundan giremiyorum

napalım temmuzcum kızlarda anca işte giriyo demek belkide evlerinde net yoktur aman herkes ii olsun da hepiniz kendinize dikkat edin kızlar yarın görüşmek üzere ben kaçar

canım senin adına çok sevindim....inşallah yavruların seni bırakmaz ve bırakmaması için dua ediyoruz

kızlar cetrotide yumurtaların çatlamaması içinmi yoksa gonal f gibi yumurta geliştiren ignemi.ben o ilaç içinde rapor çıkarttım.doktor ilaç listemi daha önceden yazıp vermişti.ama cetrotide yi ilk defa kullanacagım.birde ovitrelleyide.........

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NİSAN LUCRİN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone _f kullanıyo yumoş büyütüyo
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... puregon kullanıyor yumoş büyütüyo
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83................................? deneme.................???????.................... sonuç bekliyor
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor

selcim ben ovitrelleyi çatlatma iğnesi olarak kullanmıştım.cetrotideyi bilmiyorum canım.yumoşlar için ne kullanacaksın gonal f mi?

kızlar hepinize günaydın opuyorumnanaktan dün akşam giremedin nasıl alışmışım buraya anlatamam :)
sabah sabah geldim hemen yazılanları okudum.tedaviye başlayanlar hayırlı olsun canlarım.
gizemlicim inşallah müjdeli haberlerini alırız tatlımm :) test günün ne zaman?
umudum görünmüyo bu aralar nerelerdesin canımcım?
zübeydecim sen nasılsın görüşmeyeli?

iyi tatlım doktor araştırıyorum guatr için bi doç buldum cumartesi gideceğim gerçi hapın zararı yok hatta faydası varmış zihinsel gelişimi için ama ben yinede iyi bi doktorla görüşmek istedim onun dışında gün sayıyorum ayın 18. inde lucrine tekrar başlayacağım bakalım evo sen iğneni nasıl yapıyordun bi anlatsana tatlım ya ben yanlışmı yaptım kafam karıştı

bende bahçeçcide tedavi görüyorum puregona başladım ymuş büyütüyorum ilk denemem benide listeye eklerseniz sevinirm

hadi hayırlısı bakalım tatlım.ben lucrini göbekten yapıyorum.göbek deliğinin 3 parmak yanından (sağ-sol-alt veya üstü farketmez) bir tutam et alıyorum parmağımla kaydirigubbakcemile3 diğer elimle iğneyi dik tutarak yapıyorum canım 10 çizgisine kadar.benimde şırangalar bitti dün aldım eczaneden.lucrinde yetmeyecek sanırım bitince tekrar alıcam.14-15 nisan gibi kontrol var bakalım ne dicek doktor civanım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…