slm kızlarrr!
neler oldu nelerrrreyvahedigeldismile
adetın 2.gunu gıttım ultrosona gırdım veeeee kocaman bı kist sol tarafta tam 8 cm.akannehir
dr dedı ya kistin içini bosaltcaz yada 1 ay dogum kontrol hapı kullanacaksın eger kuculmezse yıne kisti bosaltırız eşimde şimdi olurmu dıyınce karnımda ac olunca acilen ameliyathene anestezili kistin sırıngayla içini bosalttılar.sonra kanlarım ii gelince gonol -f e basladık cok sukur ama tabı benım
moral sıfır ne olcak nasıl olcak tedavi baslıcak derken neler geldı basıma zaten 2 hafta onca de ofıs olmustum
:bbo:
neyse sonucta basladım 3 gundur ıgnelerımı oluyorum bugun kan verdım gonol-f devam bi ilaç daha var baskılama ona galıba yarın baslıcam
yumurtalarımı gordum mınnoşlar buyumeye baslamışlar sız neler yapıyosunuz benım 3 gunum boyle hareketlı gectııııııı
-tatlicadiarzu-
Bebişin yazıcaktım bebişlerin yazmışım hadi hayırlısı:)
topiğimizin yeni katılan üyeleri listeye eklemem için özelden mesaj atarmısınız bilgilerinizi bu aralar yoğun iş temposundan yakalayamıyorum mesajlarınızı daha kalabalığız ama yeni katılan arkadaşlara söylerseniz bana mesaj atsınlar ben hemen güncellerim listemizi
:dance:slm kızlar
bugun yumoşlar daha ii gorunuyorlar buyuduler bıraz.cetrotide e basladım yumurta catlamasın dıe
kan vermek zor kollarım mosmor oldumafoldumben
gizemli saol canım aynen senın dedıgın gıbıu yapıcam yumoşlarla konusuyorum hadı buyuyun dıyorum
bugun dr a dedım yumoşlar nasıl diye oda guldu baya:dance:
simdi citetideı oldum canım biraz acıdı ama olsun
çigdocum bende senı merak edıyorum herkese bakıp acaba burdamıdır dıyorum
bıraz kasıklarım agrıyor ve karnım şişmeye basladı ama olsun deger meleklerımız için dimiiiii
canım slm benim ilk denemem olacak tüpte umut tüp bebekte başlıyacagım özelden yazamıyorum ben sorun var eklersen sevinirim sevgiler..
gizemli83 senle benden başka kimse yok topikte
gündüzde iş yoğunluğundan giremiyorum
selam fıstıklar nasılsınız bakalım..zormuş kızlar bu işler ya cumartesi transferim yapıldı dondurulmuş embriyomda yok tuttu tuttu..içimde bir canlı var acaba annesine tutundumu yoksa onu bıraktımı diye düşünmediğim bir anım bile yok ne zormuş anne olabilmek annelik çok zor diyenler bence bide bizim gibi zor yollarla anne olmaya çalışanlara sorsunlar...ağrım var ve çok çabuk yoruluyorum bir an kasıklarım patlayacak gibi ağrıyor bir an gaz sancısı giriyor çookk zor çoook allah hepimize sabırlar versin kızlar hepimize sabırlar versin...
slm canım bende adetimi bekliyorum bana nie o ilaçlardan vermedi dr. ne ilacı tam olarak
kızlar cetrotide yumurtaların çatlamaması içinmi yoksa gonal f gibi yumurta geliştiren ignemi.ben o ilaç içinde rapor çıkarttım.doktor ilaç listemi daha önceden yazıp vermişti.ama cetrotide yi ilk defa kullanacagım.birde ovitrelleyide.........
bende bahçeçcide tedavi görüyorum puregona başladım ymuş büyütüyorum ilk denemem benide listeye eklerseniz sevinirm
iyi tatlım doktor araştırıyorum guatr için bi doç buldum cumartesi gideceğim gerçi hapın zararı yok hatta faydası varmış zihinsel gelişimi için ama ben yinede iyi bi doktorla görüşmek istedim onun dışında gün sayıyorum ayın 18. inde lucrine tekrar başlayacağım bakalım evo sen iğneni nasıl yapıyordun bi anlatsana tatlım ya ben yanlışmı yaptım kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?