Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

tamam canım bakıyorum bi ücretli üyelik var birde ücretsiz galiba bunlardan faydalanmak için ücretli üye olmak gerekiyo

nursencim ön görüşme için gideceğini söyledin mi canım?bazı merkezler ön görüşme için ücret almıyolar.

özlemcim bir iğne canını ne kadar yakıyorsa o kadar yanıyor.ve hemen uyuşuyor onun dışında hiç bir şey hissetmiceksin .kendini bu kadar kasma olayın güzel tarafını düşün ve dua et olur mu? kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

ne zamandır giremiyordum topige... merhaba herkese..

üff.. bu ay kullandığım doğum kontrol hapım dün akşam bitti. yani artık adeti bekliyorum sadece. bu akşam inanılmaz stres oldum... 1 haftayı bulmaz adet olurum. ve 2. günü ilaçlarıma başlıycam.

nedensiz bir korku yaşıyorum ... panik oldum...bilmiyorumkismile

merhaba
reglden sonra 15-16. günde transfer oluyor genelde
ama yumurtalar yavaş büyürse süre uzayabilir
benim 15. gün oldu 2 seferde transferim

transfer ağrılı olmuyor hatta yumoşların yerleştirilme anını görmek çok güzel

sagol canim hepimize ediyorum dua, Allah emeklerimizin karsiligini verir Insallah. sonunda anne olacaksak her aciya deger.
gizemli caımm transfer olayı o kadarr zor mu ? bençok korktum..... eyvahedigeldismile

gizemlinin idrar torbasi bos diye oyle olmus, sondayla doldurmuslar, yoksa transfer yaptiranlar normal muane gb diyordu. korkma transfer en kolayiymis.sadece nasil tutucaz misimizi onu dusunelim sositososito

ama bana önemli demiştin cevap verdim kullanoyorum dedim bişi demedin

canıımmm görmemişim.. folik asitd çok önemli olduğunu söylüyorlar ....hatta nette araştırdım hamilelikten 1 yıl öncekullanmak gerekiyormuş.benim kadındoğumcum henüz bana sormadı vermedi ama psikiyatrm ihmal etme hemen başla dedi....netten edindiğim bilgilere göre çok çook önemli!!!! benim gibi ihmale gelmiş olan varsa bir an evvel başlasın istedim vereliniortak

hadi hayırlısı bakalım tatlım doktorun kim

aminnnnnnnnnnnn dr burçak hanım burçak erzik çok memnunum ben vajinal muayneden çok korkanalrdanım. sağolsun bana göre hareket etti hep transferde de anestezi vericek dr herşeyi ayarlıyo sağolsun .... yumurta toplama işlemime gelcek
senin kim))

merhaba elvınas.. hangı hastanede tedavını yapıyorsun

merhaba
reglden sonra 15-16. günde transfer oluyor genelde
ama yumurtalar yavaş büyürse süre uzayabilir
benim 15. gün oldu 2 seferde transferim

merhaba eylül.beni aydınlattığın için çok teşekkür ederim.ama 2 seferde transfer ne den,nasıl?anlayamadım...eylül sen şu an hamilesin ozaman Allah hakkında her şeyin hayırlısını versin :Saruboceq:

amaaan kızlar beni yine yalnız bıraktınız :ecrin_bebek: uyuyan güzeller iyi uykular ayrıca hayırlıevlatlar kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…