Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım ya benimde aynı yöntemle iğne yapıldı ama bana üst hariç dediler sen eminmisin üstede yapılabileceğine

canım ya benimde aynı yöntemle iğne yapıldı ama bana üst hariç dediler sen eminmisin üstede yapılabileceğine

valla bana ilk tedavimde hemşire öyle anlatmıştı canım.ama ben genelde sağ ve soldan yapıyorum daha rahat oluyo yumuşak olduğu için :)

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NİSAN LUCRİN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone _f kullanıyo yumoş büyütüyo
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... puregon kullanıyor yumoş büyütüyo
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... 15 nisan sonuç bekliyor
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.deneme...............bahçeci...................purogon yumoş büyütüyo

kizlar tedaviye baslayan arkadaslarimiza Allah yardimci olsun, tedaviniz su gb aksin gecsin pozitf mujdesiyle 9 ay hamileleiginiz devam etsin Insallah.
bende iki hafta sonra lucrine baslayacagim Insallah. kizlar yalniz reglem uc gun surdu ilk kez, bes yerine Insallah bir sorun yoktur normale gore azdi(

yok acımıyo kızlar inanın bana benim ki canım çok tatlıdır ben hiiiçççççççç hissetmedim

Herkese merhaba,

Listemiz güncellenmiş ellerine sağlık canım,

Bu listedeki herkes hamiş olsun inşallah ve Allah isteyen herkse versin, benm menegon.da bugün 2.günün kalçadan oluyor ve öyle çok acıtıyor kieyvahedigeldismile
olsun sonu güzel olsunda, gerçi doktor bize çok umutlanmayın ki sonunda büyük bir hayal kırıklığı yaşamayın dedi...

P.s:cotrodite (yanlış yazmış olabilirim:) denilen ilaç küçük kalan yumurtaların büyümesini büyüklerin oideal boyda kalmasını ve de çatlamamasını sağlıyormuş.

sevgiler..a.s.

canım stresten olmuştur malum biz bayanların herşeyi duygularımıza göre değişiklik gösteriyor tedaviye başlamaın stresiyle kesilmiştir sen sıkma canını
bir de gobekten ogneyi yaparken aciyor mu?

yok canım iğne acımıyor sadece benim cetrotide acımıştı kaşındı ve yaktı ama iğne girerken değil yani yanlış anlama bizim iğne yaptığımız şırıngalar bebek sırıngası iğneleri çok ince o yüzden acımıyor sadece cetrotide yakan ve kaşındıran bir iğne o yüzden bende biraz etkisi oldu ama çok değil sen bunları düşünme ben heriğnemi yaparken bebeğim sana kavuşmamam az kaldı mamanı yapıorum falan diodum kendi kendimi eğlendirip iğneye konsantre oluyodum o zaman acımaz sıkma sen canını sakin olmaya çalış

sagol gizemlicim, Insallah ard arda hamis kaliriz hepimiz gunler nasil gecicek bilmiyorum sabirsizlandim, ustelik bugun sigarayi birakmayi deneyecegim, nasil olucak cok stres yapiyor sigarasiz kalmak!!!kizlar bir de benim lokal anesteziyle toplanicak yumurtalar kafam hep vaginaya yapilcak ignede!!! dusuncesi bile acitiyor. tedavi icin aslinda pozitifim ignelere de raziyim sigarayla su vaginaya yapilcak ignede aklim!! sigarayi asinca onun derdine dusecegim :1rolleyes:

bence lokal yaptırma anezteziyle olsun
canı yanan arkadaşlar oldu lokalde yinede sen bilirsin canım.

zübeydecim guatr değerlerin çok mu yüksek?bende bu sorundan dolayı levotiron kullanıyorum ama değerlerim hamileliğe engel değilmiş...günlük dozum yarım ama hamilelik sırasında bu büyük ihtimalle çoğalıcak bebeğe zararı değil yararı var kullanmadığımız zaman ciddi sorun yaratabilirmiş...bu arada (folıc acıd)kullanıyor musunuz??çok önemli!!:1hug:

evet tatlım folik asit kullanıyorum ama onu gece yatarken alıyorum

sağol evocum beni de bilgilendirmiş oldun: teytey: lülülülülülü

aaaaaaaaaa ama özlemcim sen daha kendin bebeksin)) korkma canım korkma iğneler canını hiç yakmıyor vajenden olanda yakmıyor sen en kısa zamanda hamile kal inşallah ta doğururken gör acıyı kötükedihüso sigara için nikotin sakızı denedin mi ? eğer bırakamazsan onu dene. kaydirigubbakcemile5

hadi kzlar hepinizi öpüyorum kendinize çok dikkat edin özellikle GıZEMLı sen kendine çok dikkat et kendini hiç yorma bol bol istirahat et opuyorumnanaktan

ama bana önemli demiştin cevap verdim kullanoyorum dedim bişi demedin

bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalan annelerden biriyim şuanda 9 aylık bir oğlum var dilerim Allahtan hepinizin gönlüne göre versin elinizi Allah boş çevirmesin ben 2. denemede sonuca ulaştım ümidinizi kaybetmeyin kızlar

kızlar merhaba gittiğim merkezle ilgili tereddütlerim var ne yapsam bilmiyorum acaba hiç başlamadanbi bahçeçiye gidip görüşsemmi aklım biraz orda dr'un dediği birşey kafamı karıştırdı ben 2 ay önce histeroskopi ile perde aldırdım bu ayda yine tedavi ertelendi henüz rahim kendini tam yenileyemediği için ,
dr'un söyledği ise şu 1cm daha kesselermiş rahim dışına çıkıcaklarmış dedi ve ben ööle kalakaldım
ilgi alaka da çok iyi değil sanki herşey ezbere gibi geliyor bana bilmiyorum kafam karışık eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…