bende bahçeçcide tedavi görüyorum puregona başladım ymuş büyütüyorum ilk denemem benide listeye eklerseniz sevinirm
hadi hayırlısı bakalım tatlım.ben lucrini göbekten yapıyorum.göbek deliğinin 3 parmak yanından (sağ-sol-alt veya üstü farketmez) bir tutam et alıyorum parmağımla kaydirigubbakcemile3 diğer elimle iğneyi dik tutarak yapıyorum canım 10 çizgisine kadar.benimde şırangalar bitti dün aldım eczaneden.lucrinde yetmeyecek sanırım bitince tekrar alıcam.14-15 nisan gibi kontrol var bakalım ne dicek doktor civanım kaydirigubbakcemile3
canım ya benimde aynı yöntemle iğne yapıldı ama bana üst hariç dediler sen eminmisin üstede yapılabileceğine
canım ya benimde aynı yöntemle iğne yapıldı ama bana üst hariç dediler sen eminmisin üstede yapılabileceğine
1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMİŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NİSAN LUCRİN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone _f kullanıyo yumoş büyütüyo
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... puregon kullanıyor yumoş büyütüyo
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... 15 nisan sonuç bekliyor
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.deneme...............bahçeci...................purogon yumoş büyütüyo
canım stresten olmuştur malum biz bayanların herşeyi duygularımıza göre değişiklik gösteriyor tedaviye başlamaın stresiyle kesilmiştir sen sıkma canınıkizlar tedaviye baslayan arkadaslarimiza Allah yardimci olsun, tedaviniz su gb aksin gecsin pozitf mujdesiyle 9 ay hamileleiginiz devam etsin Insallah.
bende iki hafta sonra lucrine baslayacagim Insallah. kizlar yalniz reglem uc gun surdu ilk kez, bes yerine Insallah bir sorun yoktur normale gore azdi(
bir de gobekten ogneyi yaparken aciyor mu?
sagol gizemlicim, Insallah ard arda hamis kaliriz hepimiz gunler nasil gecicek bilmiyorum sabirsizlandim, ustelik bugun sigarayi birakmayi deneyecegim, nasil olucak cok stres yapiyor sigarasiz kalmak!!!kizlar bir de benim lokal anesteziyle toplanicak yumurtalar kafam hep vaginaya yapilcak ignede!!! dusuncesi bile acitiyor. tedavi icin aslinda pozitifim ignelere de raziyim sigarayla su vaginaya yapilcak ignede aklim!! sigarayi asinca onun derdine dusecegim :1rolleyes:
iyi tatlım doktor araştırıyorum guatr için bi doç buldum cumartesi gideceğim gerçi hapın zararı yok hatta faydası varmış zihinsel gelişimi için ama ben yinede iyi bi doktorla görüşmek istedim onun dışında gün sayıyorum ayın 18. inde lucrine tekrar başlayacağım bakalım evo sen iğneni nasıl yapıyordun bi anlatsana tatlım ya ben yanlışmı yaptım kafam karıştı
zübeydecim guatr değerlerin çok mu yüksek?bende bu sorundan dolayı levotiron kullanıyorum ama değerlerim hamileliğe engel değilmiş...günlük dozum yarım ama hamilelik sırasında bu büyük ihtimalle çoğalıcak bebeğe zararı değil yararı var kullanmadığımız zaman ciddi sorun yaratabilirmiş...bu arada (folıc acıd)kullanıyor musunuz??çok önemli!!:1hug:
hadi hayırlısı bakalım tatlım.ben lucrini göbekten yapıyorum.göbek deliğinin 3 parmak yanından (sağ-sol-alt veya üstü farketmez) bir tutam et alıyorum parmağımla kaydirigubbakcemile3 diğer elimle iğneyi dik tutarak yapıyorum canım 10 çizgisine kadar.benimde şırangalar bitti dün aldım eczaneden.lucrinde yetmeyecek sanırım bitince tekrar alıcam.14-15 nisan gibi kontrol var bakalım ne dicek doktor civanım kaydirigubbakcemile3
sagol gizemlicim, Insallah ard arda hamis kaliriz hepimiz gunler nasil gecicek bilmiyorum sabirsizlandim, ustelik bugun sigarayi birakmayi deneyecegim, nasil olucak cok stres yapiyor sigarasiz kalmak!!!kizlar bir de benim lokal anesteziyle toplanicak yumurtalar kafam hep vaginaya yapilcak ignede!!! dusuncesi bile acitiyor. tedavi icin aslinda pozitifim ignelere de raziyim sigarayla su vaginaya yapilcak ignede aklim!! sigarayi asinca onun derdine dusecegim :1rolleyes:
zübeydecim guatr değerlerin çok mu yüksek?bende bu sorundan dolayı levotiron kullanıyorum ama değerlerim hamileliğe engel değilmiş...günlük dozum yarım ama hamilelik sırasında bu büyük ihtimalle çoğalıcak bebeğe zararı değil yararı var kullanmadığımız zaman ciddi sorun yaratabilirmiş...bu arada (folıc acıd)kullanıyor musunuz??çok önemli!!:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?