Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

evet ama canım benim 15 yaşında bir oğlum var Allahıma şükürler olsun harika bir evlat ... Allah hepinizeversin . ben 15 yıl gibi bi aradan sonra 2. evladı istedik yaradandan ama olmadı 2 yıldır olmuyor o yüzden tüpbebeğe karar verdik ALLAH verirse tabi ki...

ınsallah olur. bende 2,5 yıllık evlıyım. hıcbır sorunumuz yok. ama 2 yıldır olmuyo ısteee...
tup bebek yaptırmaya karar verdık gecen ay ıgne aldım ama korktum ve erteledım

evet lucrınn.. hangı hastanede tedavıne basldın. fıyatı ne kadar

eşimle bende de hiç bir sorun yok bütün testler yapıldı yani Allah ol deyince olucak onu bekliyoruz ama beklerken tıp tan da yararlanmayı ihmal etmiyoruz.ben yaşımdan dolayı acele ettim artık beklemek istemiyorum dedim doktoruma o da okeyledi .2 yıl evvelgittiğimde bu yıl doğur demişti zaten amaolayacağı hiç aklıma gelmemişti böyle de olabiliyormuş meğer..

vallah ben de bu konu da tecrübesizim doktorum en iyi burası bugüne kadar gönderdiğim tüm hastalarım da gebelik gerçekleşti dedi inandık güvendik başladık bakalım sonucu bekliyoruz ama reglimden sonra başlıcak asıl tempo sanırım . reglimde bugün başladı.sende hemen gebelik istiyorsan bekleme derim

ordakı doktorun corludamı pekı.. ben fıyatını merak edıyorum.. kadıkoy sıfa 4000 e yapacak

benımde doktorum kadıkoy sıfayı onerdı. nettende arasstırdım ıyı bır hastane.. tek embrıyo olayı canımı sıktı. gercı doktorum bana yuzde 80 sansın var dedı ama ALLAH bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…