benımde doktorum kadıkoy sıfayı onerdı. nettende arasstırdım ıyı bır hastane.. tek embrıyo olayı canımı sıktı. gercı doktorum bana yuzde 80 sansın var dedı ama ALLAH bılır
senin iyi benim yüzde 50 şansım.nden tek embrıyo ? bana doktoru sana 2 embriyo transfer ederler dedi ama yaşımdan dolayı
ben 26 yasındayım.. preeseed ısmınde krem varmıs hamıle kalmayı kolaylastırıyormus. bısuru kısı bu kremı kullanıp hamıle kalmıs. bende kullanıyorum bu ay. ınsallah faydalı olur
benım doktorum esımın akrabası. o ve arkadası yapacak tup bebek tedavısını. engın engınsoy
ablacım ınsan ıster ıstemez kafasına takıyo.. nıye olmuyo dıye. bazen canım cok sıkılıyo. keske olsada rahatlasam.
ıyı gecelerrrr.. kendıne ıyı bak. yarın gorusmek uzereee.. 16 gıbı burda olurum
çok saol canım inşallah en kısa zamanda hepimiz bbeişlerimiz kucağımıza alırızcanim benim ya haklisin; bir daha oyle acilar hic cekmezsin Insallah tek cekecegin aci rahat bir dogumla ufak bir dogum acisiyla yavruna saglikla kavusacagin gunde olsun Insallah.
yok canım arkadaşında dediği gibi benim mesane boş diye öle oldu bide ben embriyom 2. kalite diye çok olumsuz girdim transfere artık zaten piskolojim bozuk hastane kaldıramıyorum ben sen korkma normalde çok rahat oluyogizemli caımm transfer olayı o kadarr zor mu ? bençok korktum..... eyvahedigeldismile
kızlar selammm,
Günaydın.. Nasılsınız.. Dün akşam çatlatmamı oldum.. Yarın kısmetse yumurtaları yoplayacaz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?