Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

benımde doktorum kadıkoy sıfayı onerdı. nettende arasstırdım ıyı bır hastane.. tek embrıyo olayı canımı sıktı. gercı doktorum bana yuzde 80 sansın var dedı ama ALLAH bılır

senin iyi benim yüzde 50 şansım.nden tek embrıyo ? bana doktoru sana 2 embriyo transfer ederler dedi ama yaşımdan dolayı

yenı kanun cıktıya tek embrıyo konulacak.. keske banaaddaa 2 tane koysalar

ben 26 yasındayım.. preeseed ısmınde krem varmıs hamıle kalmayı kolaylastırıyormus. bısuru kısı bu kremı kullanıp hamıle kalmıs. bende kullanıyorum bu ay. ınsallah faydalı olur

benım doktorum esımın akrabası. o ve arkadası yapacak tup bebek tedavısını. engın engınsoy

ben 26 yasındayım.. preeseed ısmınde krem varmıs hamıle kalmayı kolaylastırıyormus. bısuru kısı bu kremı kullanıp hamıle kalmıs. bende kullanıyorum bu ay. ınsallah faydalı olur

canım nebileyim krem bana ....neye faydası neden dolayı faydası varmış ki keşke olsa da bu uğraşa masrafa gerek kalmasa İNŞALLA faydası olur.ama sen çok gençsin ayrıca daha yeni evli sayılırsın şansın çok yüksek canını hiç sıkma.

ablacım ınsan ıster ıstemez kafasına takıyo.. nıye olmuyo dıye. bazen canım cok sıkılıyo. keske olsada rahatlasam.

abla preseed spermlerın uzun sure canlı kalmasını saglıyomus.kadınlar kulubu preesed yaz googleden. oku baya kısıye faydalı olmus

benım doktorum esımın akrabası. o ve arkadası yapacak tup bebek tedavısını. engın engınsoy

dr un adı güzel ) hiç duymadım çerkezköy mü? bak arkadaş mış söle engin beye size torpil geçsin 3 embriyo transfer etsin )) eğer öyle bi iyilik yaparsa bende gelirim canımm kaydirigubbakcemile

keske 3 tane koysa ama maleseeeef. istanbul kadıkoyde doktorum

benım uykum geldı abla. tanıstıgıma memnun oldum. hergun gırıyomusun

ıyı gecelerrrr.. kendıne ıyı bak. yarın gorusmek uzereee.. 16 gıbı burda olurum

ablacım ınsan ıster ıstemez kafasına takıyo.. nıye olmuyo dıye. bazen canım cok sıkılıyo. keske olsada rahatlasam.

hımm ..neden pskolojini bozuyorsun eğer psikolojin bozuluyorsa maddi gücün varsa kendine işkence yapma hemen tüp bebeğe geç Allah verirse tabii ...%80 gibi de şansın olduğunu söylemişler hiç üzme kendini hemen çalışmalara başla o zaman bu ay o kremle sonuç alamazsan iğnelerine başla canım opuyorumnanaktan

kızlar selammm,
Günaydın.. Nasılsınız.. Dün akşam çatlatmamı oldum.. Yarın kısmetse yumurtaları yoplayacaz:)))

canim benim ya haklisin; bir daha oyle acilar hic cekmezsin Insallah tek cekecegin aci rahat bir dogumla ufak bir dogum acisiyla yavruna saglikla kavusacagin gunde olsun Insallah.
çok saol canım inşallah en kısa zamanda hepimiz bbeişlerimiz kucağımıza alırız
gizemli caımm transfer olayı o kadarr zor mu ? bençok korktum..... eyvahedigeldismile
yok canım arkadaşında dediği gibi benim mesane boş diye öle oldu bide ben embriyom 2. kalite diye çok olumsuz girdim transfere artık zaten piskolojim bozuk hastane kaldıramıyorum ben sen korkma normalde çok rahat oluyo
kızlar selammm,
Günaydın.. Nasılsınız.. Dün akşam çatlatmamı oldum.. Yarın kısmetse yumurtaları yoplayacaz:)))

ayy hadi hayırlısı şekercim inşallah yumoşların ii döllenir ve ii büyürler hadi hayırlısı

fıstıklarrr günaydınn

kızlar ya sizlere birşey soracağım bugün bende çabuk yorulma dışında ve ra ara çarpıntı dışında hiçbir belirti yok ne ağrı ne batma ne göğüslere sancı nedendir acaba yahuuu olsa dert ederim geçsin diye olmayıncada böle süphe ediyo insan

günaydıın kızlaaar :)
qualıty hayırlı olsun canım darısı transfere az kalmış.darısı bize inş.
gizemlicim belirtiler kişiden kişiye değişiyo biliyosun.inşallah tutunmuştur miniş yumoşun :Saruboceq:

ben de dün çiderden tanıştığım bir arkadaşımın bebişini görmeye gittim.nasıl güzel bir duyguymuş anne olmak arkadaşımı görünce bir kez daha anladım.çünkü onun bebişi 7.denemede geldi az uğraş vermediler yıllarca.hem eşinde hem kendinde sayısız sorunlar vardı.şimdi herşeye değer diyor.inşallah bizlerde bir gün o mutluluğa erişiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…