Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................18 nisan lucrin
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................20 nisan lucrin
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone _f kullanıyo yumoş büyütüyo
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... puregon kullanıyor yumoş büyütüyo
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... 15 nisan sonuç bekliyor
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo

amiin kızlar sizlere de moral olsun diye yazdım.ankaradayken tanıştığım arkadaşlara böyle gidiyorum.öyle güzel oluyoki anlatamam.onları bebişleriyle gördükçe çok mutlu oluyo insan :)

yok tatlım ben bahçecide değilim umuttayım doktorum ulun bey.

ulun ben ismini çok duydum benim bi arkdş onun hastasıydı ve ilk denemede hamile kaldı şimdi bi oğluşu var avrupa yakasındayız biz bahçeci o sebeb tercih ettik şimdilik memnunum dr ben biraz korkak bi insanım ve bizde sorun erkek inferlitesi ben bir kere kötü geçen bi mauneden sonra dr gittim ama çok şükür aştım
bana tarnsferde de anestezi verilcek çünkü vajinal ultrasonda bile geriliyorum birazcık canım yanıyo olmaması gerekiyor nomralde
dün akşam ilk iğnemi oldum sen hangi safhadasın benim 18 transfer olcakmış

merhaba kizlar quality Insallah cok saglikli embroyolarin olusur ve hamile mujdeni aliriz.
gizemlicim cabuk yorulma en guzel belirti, hamile kaldigimizda kan basincimiz artiyor ve cabuk yoruluyoruz, daha en basinda cok belirtin olmayabilir bu yeter Insallah oldu

canım çok iyi ya burçak hanımla ilk görüşmeyi yapmıştım ben hatta ona gidecektim ama randevu günü onun toplama işlemi vardı uymadı saatlerimiz bende mustafa bahçeciye gittim hangi ilaçları kullandın merak ettim

canım ben ayın 20. de lucrine başlayacam geçen ay gitmiştim normalde doktora bu ay da başlatabilirdi kisten şüpehelendi ama şükür bişey çıkmadı tedaviye başladık
bende karşıdayım canım küçükçekmecede oturuyorum kadıköy uzak kalıyor ama çok metnini duydum napalım katlanacaz dedik çıktık yola genelde bahçeci gurubu ve umut için gerçekten profesyönel kadro deniyo içim rahat önce Allaha sonra onlara emanet ettim bebişimi.

inşallah canım inşallah...sen neler yapıosun bakalım iyimisin nedir durum

Merhaba kızlar benide eklermisiniz listeye
sat:18 mart, 2.denemem dondurulmuşlarla deniyorum ege üniv.de
ve şuanda suprefact kullanıyorum. transfer günüm henüz belli değil.

inşallah canım inşallah...sen neler yapıosun bakalım iyimisin nedir durum

sigarayi birakamadim tabii kendime kizinca daha da fazla iciyorum simdi ama basaracagim Insallah.
cumaya doktora gidecegim reglenin basindan 10.gunu cagirdi beni hic anlamadim niye erkenden? her zamanki jinekologum yapicak yumurta takibini toplama ve transfere gidecegim merkeze, tup bebek yapan doktor cok yogunum pesimden kosma, kendi dokotun senin durumunu dha iyi bilir diye kandirdi beni :umursamaz: zaten arkadaslar iki doktor, iste boyle hayirlisi olsun.

benimde randevum mustafa bey le idi o gün gittim görüşmeye hemşire si bil aldı hakkımızda vs dr bey ortalarda yok muayneye geçelim dedi hemen bende muayne olmak istemedim zaten korkuyordum dr bey önce bizle konuşmalı diye düşündüm sonra başka dr la görüştürelim dediler ve burçak hanımla tanıştık ilk gün muayne olmadım çünkü çok kokuyordum beni güzelce dinledi ikna etti ve birkaç gün sonra tekrar geldik
progon 300 mil iğne kullanıyorum şuan cuma tekrar gidicem onun dışında vitaminler ve tut pekmezi yememi önerdi ve ik başta bir kutu antibiyotik kullandım eşimde bende

:dance:
canım senin hangi merkezdi..bu arada konuş yumoşlarınla büyüsün kocaman olsunlar bende embriyomla konuşuyorum hatta eşim ve annemde konuşuyo inşallah yavrum benimledir...

canım ben memorialde tedavıdeyım.yumoşlarımla bende konusuyorum pazar gunu toplanacak yumoslar emboş olacaklar:dance:
kasık agrılarım arttı bilmiyorumkismilesenın kac emrıyo kondu insallah tutunur ve bırakmazlar canım senı guzel haberlerını beklıyoruz insallah:Saruboceq:

lucrin de bi iğne sanırım artık cuma günü vericek banada galiba 3 gün sonra tekrar gel dedi
profosyenel bi grup bencede

sal76 cetrotide bende kullanıyorum baya bi zor ya gonol f gıbı dııl canım kızarıklık şişme gıbı etkılerı var ama olsun napalım senın dr kım benımkı nur haNIMvereliniortak

ben 2 kere tüp bebek yaptırdım ikisinde de 15. gün transferim oldu
1. denememde 2. gün 2 tane transfer ettiler tutmadı
2. denememde 3. gün 1 tane transfer edildi tuttu
ama kalp atımı durduğu için bebeğimin8. haftada kürtaj oldum
ahhh keşke hamiş olsaydım şimdi 6 aylık hamile olacaktım
3. denememide mayısta yaptırıcam inşallah
allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Arkadaşlar Merhaba;
Ben bugün yada yarın regl olmayı bekliyorum ve tedaviye ilk defa başlayacağız.
ınternette okuduğum ve ilk görüşmemiz dışında hiç birşey bilmiyorum.
ılk duyunca kendimi ikiz bebek olacak diye hazırlamaya çalıştım ama yeni kanun değişikliği ile tek embriyo trasnfer edilebiliyormuş; o kadar habersizdim yani.
Uzun süren belirsiz dönemimize göre beek fikrine daha yakın ama o kaar da uzak hissediyorum sanırım korkudan. Umarım hepimiz için güzel bir süreç olur ama heyecandan çok korku hissediyorum şuanda.

Bir de kutu kutu ilaçlar var bunlar yan etki yapar mı; iğne esnasında büyük sorun yaşayan arkadaşım oldumu?

Bu süreçte ne yapmak lazım ne yiycez ne içcez, ne yaparsak olasılığımız artacak?
Benim gibi tek embriyo transfer ettirecek arkadaşım var mı?

Son düzenleme:

bende kullandım onları banada purugon300 vermişti 4 gün kullanıp gidecektim ama kısmet olmadı bu ay inşallah

1.sel76 ................................... 6.deneme..............memorial...............regl bekliyor
2.zübeyde24.............................1.deneme. ... ..........bahçeci.................tedavi 1 ay ertelendi
3.musetta.................................1.deneme .. ............jinepol.................. regl bekliyor
4.xtatlıkız..................................1.den em e.............hacettepe..............iğne kullanıyor
5.özlem80.................................1.dene me.. ......... amerikan.................regl bekliyor
6.30temmuz.............................1.deneme... .. .........umut......................regl bekliyor
7.evoevo...................................2.denem e. ...........generatta.................lucrin kullanıyor
8.nurrsen..................................1.denem e. ........... medicalpark............regl bekliyor
9.benmasal...............................7.deneme. .. .........umut....................YARIN SONUÇ GÜNÜ:) HAMıŞŞ
10.nursim05................................1.denem e.. .........anatolia....................4 NıSAN LUCRıN
11.umudumol35...........................3.deneme.. ..........umut........................ beklemede :)
12.olcaydal23..............................1.denem e.. ..........amerikan..................regl bekliyor
13.nedime59................................1.denem e..............brüksel.................... iğne kullanıyor
14,yağmurum1.............................2.deneme. ...............yurtdışı....................regl bekliyor
15.pany86....................................3.den eme................memorial.................gone _f kullanıyo yumoş büyütüyo
16.kys..........................................2, deneme.................yurtdışı................... puregon kullanıyor yumoş büyütüyo
17.quality......................................1 deneme .................centrum.................gone_f kullanıyor yumoş büyütüyo
18.cannur82.................................2.dene me...............medical park..............regl bekliyor
19,cigdo......................................2.de neme...............memorial...................mene gon kullanıyo yumoş büyütüyor
20.karatasoz................................2.dene me................anatolia.....................reg l bekleniyor
21.gizemli83...............................1. deneme.............medicalpark göztepe.... 15 nisan sonuç bekliyor
22.panadol..................................1 deneme.................umut .................... . regl bekliyor
23.elvinaz....................................1.de neme...............bahçeci...................purog on yumoş büyütüyo
24.angel180.................................2.deneme...............ege üniv....................regl bekliyor
25.mavi_mercan...........................1.deneme...............anadolu sağlık merkezi.................regl bekliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…